עבור לתוכן

בחירת לוח אם למעבד AMD XP

Featured Replies

פורסם

אהלן

אני עומד לרכוש מעבד amd athlon xp 1600, ואני מתלבט בין איזה לוח לקנות.

אני מתלבט בין שתי לוחות של ג'יגה בייט אחד ה - H והשני P. הבנתי שההבדל בהם הוא רק שב - H יש כרטיס רשת וב - P אין.

לי זה ממש לא משנה עם יש או אין כרטיס רשת. עכשיו באתר שלהם ראיתי שיש גם הבדל גם ב AGP, ל H יש AGP X4 ול P יש

AGP PRO. עכשיו גם ראיתי שיש עוד כמה שטויות אז מבחינת ביצועים איזה לוח הכי מומלץ בלי קשר למחיר או לכרטיס רשת???

תודה מראש

אופיר

פורסם

המשמו עם ה-H בסוף

פורסם

אם אין לך שום כוונה לעשות O/C שאין לי מוסג איזה לוח יותר טוב בשביל זה אז תיקח את ה-H.

ל-AGP Pro אין שום שימוש ואם אי פעם יהיה, אתה כבר תצתרך בכל מקרה לוח חדש עד אז.

שווה לקחת את ה-H רק בגלל הכרטיס רשת. אולי כרגע אתה לא צריך אבל מי יודע מה יקרה בעתיד.

בשביל 20 ש"ח עדיף שיהיה גם כרטיס רשת בשביל העתיד.

למרות שאם אין לך שום כוונה להשתמש בכרטיס רשת בעתיד הקרוב, בעתיד הרחוק כבר יהיו כרטיסי רשת הרבה יותר טובים מהירים אני מאמין.

פורסם

ה-H במקרה ותירצה לעשות OC בעתיד...

חוץ מזה באיזשהו שלב תצטרך כרטיס רשת.. ללכת למסיבת רשת, לחבר שניים ברשת להעברת קבצים..

לאינטרנט מהיר... יש מספיק שימושים.

חוץ מזה מה איכפת לך אם זה רק 20 שקל...

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה על התגובות המהירות.

דבר שני ההבדל במחיר ממש לא משנה לי, אני גם לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג.

אני שואל רק מבחינת ביצועים ופיצרים של הלוחות, כי באתר שלהם ראיתי עוד כמה דברים שיש ל P ואין ל H.

אז ללכת על ה H??

פורסם

אוקיי דבר ראשון אני שמח שכלכך הרבה אנשים אנו לי בניגוד לפורום PCTIP שנמצא בדעיכה סמתי לב

שגם יש כאן שנאה לPCTIP אני בעבר הייתי לקוח קבוע שלו אבל כמה שינויים מוזרים התרחשו ואני יבקש לא להעדכן אותי בינתיים בעניין ENCODER שעזב את PCTIP ו KOM בינתיים אני ימשיך אם הנושא הנוכחי וישאיר את השאלה לנושא אחר אני רוצה שתעשו גם כן כך כדי לענות לי על כמה שאלות נוספות

1.האם המחירים המובאים במפרט נראים מופרכים? אם כן יש איזו המלצה לחנות

2.לא התייחסתם בכלל לאפשרות שהמחירים ירדו אז אני ישאל התיתכן ירדית מחירים צפויה?

3.את המסך אני לא הולך להחליף כי מסך קונים פעם ב 10 שנים את לוח האם גם לא המעבד זט אפשרות אבל היא לא תוריד יותר מ25 דולר

ההצעה האפקטיבית ביותר היא כרטיס המסך חשבתי להישאר עם TI500 אבל לרדת לחברה פחות יוקרתיתי יש הצעה לכרטיס מסך טוב באותה מידה +- ועל תגידו לי לקנות GEFORCE2 GTS !!! עדיף שהיה עדיין TI500 אני חושב שעם ירידה מסוג זה פלוס לחקות חודש יביא להורדה המתבקשת!!!

מה אתם אומרים?

פורסם

חברה זה אחד הדברים בכי חשובים בקנית כ.מסך!

ועל תקנה TI500 תקנה RADEON 8500 אבל עכשיו יפתח דיון גדול על הרדאון.

פורסם

ory התבלבלת במקום של התגובה שלך? :)

צודק תשאר עם המסך כמו שאמרתי, באמת הכרטיס היחידי שמשתווה איכשהו ל-Ti-500 והוא עדיין זול זה הRadeon 8500, אבל אין לך גירסה מקורית של ATI בארץ, ואלה שכן מוכרים בארץ, של palit, זה דרעק לא שווה.

אם אתה יכול להשיג את גירסת ה-Retail של ATI מחו"ל אז סבבה לך.

ה-Ti-200 הוא גם כן צ'יפ מעולה שיספק את הצרכים שלך.

אם אתה לא מוכן לרדת לרמה שלו אז אולי תמצא GF3 רגיל במחיר קצת יותר נמוך מ-Ti500 אבל לא ההבדל כל כך עקרוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים