עבור לתוכן

שידרגתי את הזיכרון, אבל לא מרגיש את ההבדל

Featured Replies

פורסם

לפני מספר ימים שידרגתי את הזיכרון מ512MB DDR ל 2GB DDR2, בנוסף שידרגתי את הלוח אם ללוח של gigabyte צ'יפסט G33.

השארתי את המעבד intel pentium 4.

הקטע הוא שאני לא ממש מרגיש את ההבדל שאמור לבוא בעקבות הוספת הזכרון.

התיקיות עדיין נפתחות באותה האיטיות, חלק מהתכניות הקלות נפתחות קצת יותר מהר אבל זה בהחלט לא ההבדל שציפיתי לו!!!

פורסם

תבדוק שוינדוס מזהה את הזיכרונות ואם כן תבדוק גם באיזה סלוטים חיברת אותם כמו כן תיבדוק כמה מתך הם מקבלים

כי אצלי היה אותו הסיפור פאם בדקתי את המתחים והם עבדו ב 1.3 וולט במקום ב 1.8

פורסם

הוספת זכרון היא לא תרופת קסם, בימיוחד בWindows שרובו רץ מPage file.

אני לא יחושב שיש הרבה הבדל להרגיש בין 512 מגה ו2 גיגה זכרון אלא אם כן יש לך מולטי טסקטינג רציני והרבה תוכנות זוללות זכרון שרצות.

פורסם

צריך להיות הבדל משמעותי. WINDOWS תופס 500MB לפחות של זיכרון.

אם הוא לקח לך בעבד 200 ב RAM ועוד 300 ב HD ועכשיו הוא לוקח לך 500 ב RAM ועוד 300 ב HD צריכה להיות קפיצה רצינית בביצועים.

לכן, צריך לבדוק אם הזיכרונות עובדים טוב.

כמה זיכרון הWINDOWS מראה?

תבדוק שהתקנת את כל העדכונים ללוח האם שלך. יתכן ויש עדכונים באינטרנט ולכן כדאי לך לבדוק שם ולא להשתמש עם הדיסק שקיבלת עם הלוח אם.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אני לא משתמש בווינדוס, המערכת שלי היא אובונטו לינוקס.

והיא אכן מזהה את ה2 ג'יגה זיכרון שיש לי, אבל יש לי גם ווינדוס מותקן, וההבדל המורגש הוא זהה בשני המערכות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים