עבור לתוכן

קניתי כרטיס Twintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 ורוצה להיות בטוח שזה מעשה נכון

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה. אחרי שחפשתי תכרטיס הכי מתאים למערכת שלי סוף סוף קנית תTwintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 ועכשיו אני רוצה להיות בטוח שלא עשיתי טעות יש לי כמה שאלות וצריך תשובות עד מחר לפחות ותודה לכל העונים. מיפרט המחשב שלי בצד עם משהו :)

1- יש 2 דגמים שחשבתי אליהם ואני עדין יכול להחליף מה ניראה לכם עדיף

הראשון שקניתי Twintech GeForce 9500GT 512MB DDR3 והשני שחשבתי ליקנות Twintech GeForce 9500GT XT 256MB DDR3

אבדל של 5 שקל לXT לעומת הGT הרגיל יותר אבל גם שניהם שונים ביגלל גודל הזיכרונות 256MB לעומת 512MB ויש לי מסך LCD 19 עם רזולוציה מקסימלית 1280X1024 מה דעתכם ?

2-איזה פוטנציאל לOC קיים בכרטיס הזה. יש אולי מידע כי לא מצאתי משהו מועיל ?

3-האם אני צריך ליקנות קירור לכרטיס עם אני מיתכוון לעשות OC ? ועם כן אז איזה ? צריך שהוא יהיה יעיל וזול

תודה לכולם

פורסם

1. קח את GeForce 9500GT XT 256MB DDR3 עם מהירות שעון גבוהה יותר, כרטיסים אלו לא מנצלים כמות זיכרון של 512mb בגלל שהם כרטיסים איטיים

ו - ממשק זיכרון של 128bit

2. לכרטיס יש פוטנציאל OC טוב 700/1010 (בלי קניית קירור)

3. קירור לכרטיס מסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=19611

פורסם

דווקא היתי הולך על ה512MB.

זכרון הוא לא יקבל כתוספת (ותזכור שהכרטיס הזה חזק מ8600GT\S לדוג'). ואילו הXT זה סתם שיפור קצת עם OC מהמפעל

פורסם
  • מחבר

דווקא היתי הולך על ה512MB.

זכרון הוא לא יקבל כתוספת (ותזכור שהכרטיס הזה חזק מ8600GT\S לדוג'). ואילו הXT זה סתם שיפור קצת עם OC מהמפעל

שוקו. תיראה גם אני חשבתי על זה הרי ה512MB זה לא רק לרזולוצית המסך אלה זה גם הצריכה של המשחקים של היום אני צודק ?

בקשר לOC של גירסת הXT זה שטויות אני יכול להגיע לתדרים הרבה יותר גבוהים בעצמי השאלה איזה קירור יתן לי את זה ? וגם שלא יהיה יקר מידי נגיד 140 שקל גג 100 לקירור מעדיף פאסיבי ו 40 שקל ל2 מאווררים שקטים יש הצעות ?

פורסם

תשתמש בקירור של הכרטיס, הוא יספיק

פורסם

אז שמת לב שעשית שטות

קנית כרטיס ב400 ואתה מוסיף גג 140 ש"ח,במחיר הזה היית יכול לרכוש 9600GT

פורסם
  • מחבר

אז שמת לב שעשית שטות

קנית כרטיס ב400 ואתה מוסיף גג 140 ש"ח,במחיר הזה היית יכול לרכוש 9600GT

אני יודע שאפשר להוסיף פחות מי 100 שקל בשביל GF8800GS 384MB אבל הבעיה שחיפשתי כרטיס שלא יעשה לי צווארר בקבוק בלי OC וגם חיפשתי כרטיס שעולה פחות מי 400 שקל וגם מי חנות קרובה לבית אתה מבין ?

פורסם

לא יהיה לך צוואר בקבוק כזה מטורף עם 8800GS 384 והוא יהיה בחירה טובה בהרבה מה9500GT שכן הוא מבוסס על ליבה הרבה הרבה יותר חזקה והכרטיס עצמו חזק בהרבה, אני הייתי מוסיף את הכסף ל8800GS 384 ועושה לו אוברקלוק(דבר שהוא מצטיין בו)

ומקבל ביצועים של 8800GT.

בעיקרון E2180 הוא לא מעבד חלש כלל וכלל לכן אין לך דאגה לגבי צוואר בקבוק כלכך.

פורסם

אכן ה E2180 הוא מעבד טוב אך ללא אוברקלוק אכן תהיה הגבלה במידה זו או אחרת ..

על מנת לנל את כוחו של המעבד הנ"ל עשה לו אובר ל- 3 GHZ מינימום

פורסם

אל תדאג, קנית כרטיס משתלם לרמת המחיר שלו. (אגב, תתחדש :))

ה9500 מכיל בקר זיכרון של 128 ביט, מה שאומר ש512 הוא בקושי מנצל, גרסאת ה256 לעומת זאת מגיעה עם oc מהמפעל, תעשה את השיקולים שלך.

בכל מקרה, אפילו אם תשאר עם ה512, אתה עדיין יכול לעשות לו oc בעצמך והוא יהיה חזק יותר מגרסאת הxt.

פורסם
  • מחבר

תודה. הקטע שחשבתי עליו אולי להזמין תקירור הזהhttp://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1056 וליקנות גם 4 מאווררים שקטים עם אולטרה סגול לעשות QUAD FAN ואז לבצע OC מה דעתכם על הרעיון שלי ?

פורסם

תראה, הoc לא הולך לשפר את הכרטיס עד כדי כך שהקירור שלו עצמו יגביל אותו.

בכסף שאתה מתכנן לקנות קירור + מאווררים, אתה קונה כבר 9600..

פורסם
  • מחבר

כן נכון. אבל 9600GT רגיל ביותר עם קירור מעפן שאחרי זה אני ישתגע איתו כשהכרטיס יגיע לטמפרטורות עצבניות :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 25.08.2008 בשעה 13:20:01

לא יודע עם עשיתי טעות. אבל הרגע יתקשרתי לFOXPC וביררתי בקשר לכרטיס ובסוף יוצא שהכרטיס עדין במחס כמו כל הכרטיסים החדשים שיצאו בחודש האחרון ממש באסה ושינית תהזמנה לכרטיס הבא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 לדעתכם עשיתי מעשה נכון ? והאם בחרתי בכרטיס שווה ? ומתאים למערכת שלי ? כי אני נורא מפחד מי צווארר בקבוק שקרה לי לא פעם אחת עם המעבד אני יכול להגיע לOC של 2.6GHZ זה יספיק לכרטיס ?
פורסם

לא יהיה שום צוואר בקבוק, בחירה טובה.

פורסם
  • מחבר

טוב בסדר. בינתיים נסיים פו תנושא, אחרי שאני יתקין תכרטיס ויהיו לי בעיות אני יחזור עוד פעם לנושא. תודה לכולם :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים