פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים דוד שלי הביא לי את המחשב שלו המחשב פשוט לא מזהה את הארד-דיסקאחרי המסך של הMSI (לוח אם במחשב) לחצתי F11 והוא זיהה רק את הכונן דיסקים וסידרום.ניסתי לחבר את הHD שלי ועדין יש אותה בעיה. ניסתי להחליף כבל ATA ועדין יש בעיה ד"א הכונן SATA מה אפשר לעשות? מה הבעיה?תודה על העזרה
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר 1. כן בטוח שחיברתי טוב2. הדגם אני לא יודע אני יכל לבדוק אבל זה באמת משנה? 3. על הכבל רשום ATA אבל זה חיברו SATA
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים למה שלא יהיה רשום ATA? SATA זה ATA וזה IDE לכל דבר.בקשר לבעיה, ניסית לחבר דיסק אחר באותו חיבור?תנסה לעשות איפוס ביוס.זה נשמע כאילו הבקר SATA הלך לעולמו וצריך לקנות בקר אחר או לממש אחריות (אם עדיין יש)
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים דוד שלי הביא לי את המחשב שלו המחשב פשוט לא מזהה את הארד-דיסקאחרי המסך של הMSI (לוח אם במחשב) לחצתי F11 והוא זיהה רק את הכונן דיסקים וסידרום.ניסתי לחבר את הHD שלי ועדין יש אותה בעיה. ניסתי להחליף כבל ATA ועדין יש בעיה ד"א הכונן SATA מה אפשר לעשות? מה הבעיה?תודה על העזרהההרדיסק הזה עבד בעבד באותו מחשב או שזה הרדיסק שלך שאתה מנסה לחבר למחדש שלו ?אני הייתי עובר על האופציות בביוס, הפיתרון סביר להניח נמצא שם.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר וקודם כל תודה רבה לכולם!!!למה שלא יהיה רשום ATA? SATA זה ATA וזה IDE לכל דבר.בקשר לבעיה' date=' ניסית לחבר דיסק אחר באותו חיבור?תנסה לעשות איפוס ביוס.זה נשמע כאילו הבקר SATA הלך לעולמו וצריך לקנות בקר אחר או לממש אחריות (אם עדיין יש)[/quote']דוד שלי הביא לי את המחשב ואמר שההרדיסק שלו לא מזוהה. חיברתי את ההרדיסק שלי (שעובד במחשב שלי) והוא גם לא עובד אז זה לא בעיה בהרדיסקאפשר לקנות רק בקר SATA? זה חלק בלוח אם? והכוונה באיפוס ביוס זה פשוט להיכנס לביוס ולעשות "הגדרות דיפלס"/ "שחזור הגדרות"/ הגדרות יצרן.....ד"א יש מצב שזה וירוס?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אם תגיד לי את הדגם המדויק של הלוח אני יוכל לבדוק לך איזה שינוי בביוס (אם יש) אולי יכול לפתור את הבעיה.
פורסם 2008 באוגוסט 2617 שנים ייתכן שבקר ה-SATA בלוח מכוון לעבוד במצב RAID ולכן אינו מופיע ב-BIOS. בנוסף, כמו שנכתב כבר, ודא שהבקר מופעל ב-BIOS
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.