עבור לתוכן

מסנג'ר והמון בעיות

Featured Replies

פורסם

אהלן, יש לי WIN XP PRO, כשהתקנתי אותו לפני כמה חודשים (אגב, הוא חוקי לחלוטין) , אז הורדתי את כל מה שלא הייתי צריך, והצלחתי לפי הוראות, להוריד גם את ה מסנג'ר שבא איתו (היו שניים, אחד WINDOWS ואחד MSN, אין לי מושג למה, ומה ההבדל)

הפכתי את ה XP שלי שייראה הכי רחוק מ XP שאפשר - הוא נראה כמו WIN98, והתקנתי MSN מסנג'ר 5.0 , אחרי שהבנתי שיש לי חברים שמשתמשים בזה.

יש כמה פיצ'רים שלא הצלחתי להשתמש בהם, כמו הלוח ציור או שיתוף יישומים, אז רציתי להתקין מחדש את המסנג'ר

בדרך גיליתי באתר עדכון של מיקרוסופט שחסרים לי בערך 32 מגה של עדכוני אבטחה ופאצ'ים שונים, שאני מתכנן להוריד כשיהיה לי זמן (אני על מודם 56K..)

בכל מקרה, התקנתי את MSN EXPLORER מתוך הדיסק של XP, כדי שהוא בתורו, יתקין לי את המסנג'ר שלו, אבל אז גיליתי שאין בו בכלל את פיצ'ר ה"לוח ציור"

אני רוצה מסנג'ר אחד, אחד בלבד, שיהיה בו את כל מה שצריך להיות במסנג'ר והכל יעבוד

אני מעוניין לדעת, מאיפה אני יכול להוריד כזאת תופעה, והאם זה בסדר שאני יעשה UNINSTALL לכל המסנג'רים וה MSN EXPLORER שיש לי.

הייתי מאוד רוצה לדעת למה מייקרוסופט מתוסבכים כ"כ עם עצמם, ומה ההבדלים כבר בין ה MSN ל WINDOWS MESSANGER

ומה זה בכלל MSN EXPLORER ולמה הוא שונה מ MICROSOFT INTERNET EXPLORER

בבקשה - שמישהו יציל אותי מהבאלגן הזה !

תודה מראש לעונים,

אריק.

פורסם

הרבה בלאגן, הא?... ברוך הבא לעולם המייקרוסופט.

אתה יכול להסיר את כל המסנג'רים שיש לך ותתקין אח"כ את ה-MSN Messenger מהאתר הרשמי של מייקרוסופט. הוא צריך להכיל הכל.

מה ההבדל בין ה-Windows Messenger ל-MSN Messenger?

כלום. הם בדיוק אותה תוכנה, רק שהווינדוס מסנג'ר בא ביחד עם הווינדוס.

למה מייקרוסופט הוציא שתי תוכנות כאלה? לך תדע..

הם יותר מתוסבכים מעצמם.

סיפור שלי: בהתחלה עבדתי עם הווינדוס מסנג'ר שבא עם ה-XP. כל הזמן הם הוציאו עידכונים אליו, עד שהגיעו לגרסה 4.7 שלו. אחרי הגרסה הזאת, יום אחד אני רואה עידכון לווינדוס מסנג'ר ב-Windows Update, אז הורדתי אותו, ומה אני רואה? העידכון הזה התקין לי את ה-MSN Messenger 5.0 על המחשב, ונשארו לי שני מסנג'רים ביחד על המחשב. אז חשבתי, אם ה-MSN Messenger יותר מתקדם (גרסה 5.0 לעומת 4.7) והוא גם נראה יותר יפה וצבעוני, הסרתי את הווינדוס מסנג'ר ידנית והשארתי רק את ה-MSN מסנג'ר. אחרי זה הייתה תקופה של שקט מהשטויות שלהם, עד שלפני כמה זמן אני פתאום רואה ב-Windows Update ווינדוס מסנג'ר חדש גרסה 4.7. אחרי שכבר יש לי את ה-MSN גרסה 5.0 מותקן.

בכל אופן: לך תבין.

למה יש גם Internet Explorer וגם MSN Explorer? שוב: לך תבין..

שניהם Browserים, רק שה-MSN יותר מצועצע, עם אפשרויות לדואר של MSN, לחדשות ולהרבה בלה בלה. האינטרנט אקספלורר פשוט יותר והוא רק דפדפן.

בכל מקרה, תמצא לך תוכנה אחת נורמלית ותעבוד איתה.

פורסם
  • מחבר

איזה כיף זה לדעת שאני לא היחיד, חשבתי שאני יודע מה אני עושה, ובסה"כ אני משתמש מנוסה, ופתאום נכנסתי לתסבוכת הזאת !

בכל אופן, תודה לך, אני מקווה שזה ילך חלק, אנאינסטלתי את כל המסנג'רים למינהם, ואני מחפש עכשיו מאיפה להוריד את MSN מסנג'ר הכי חדש.

פורסם
  • מחבר

זה בדיוק מה שעשיתי, אבל עדיין אין לי אפשרות לקבל או לשלוח בקשה לשימוש ב"לוח ציור"

זה ממש מעיק, אבל חוץ מזה, זה אותו מסנג'ר שהיה לי...

מישהו יודע איך מתקנים את זה ?

• 2 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אוקיי, עברו כמה חודשים(ראו תאריכים למעלה), יש לי עכשיו מסנג'ר 6, שיצא לא מזמן (אנגלית).

ועדיין לא עובד לי ה WHITEBOARD.

בעבר, הורדתי חלק ניכר מ הSERVICES של WIN XP, כדי לחסוך בזכרון, לפי המדריך הנהדר באתר :http://www.blkviper.com/WINXP/servicecfg.htm

(שאגב, מצאתי לינק אליו איפשהו בפורומים כאן, לא זוכר בדיוק איפה)

האם זה יכול להיות קשור לעובדה שלא עובד לי ה WHITEBOARD ?

האם מישהו יכול להצביע על SERVICE מסויים, או כמה, החשובים לפעולתו ?

בתודה,

אריק.

פורסם

אני מציע לך להוריד MSN MESSENGER הישראלי מהאתר הישראלי של MSN.CO.IL יש בו הרבה דברים חדשים כמו משחקים ועוד. פיירוול יכול לגרום לבעיות כאלה גם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים