פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים שלום לכולם , רציתי לשתף אתכם בתמונות מהפרויקט שלי היום הרכבתי הכל על יבש לראות שהכל כמו שצריך תמונות : מה שחסר זה בידוד טוב ללוח ללבוש כפפות ו *מתכנן לשים עוד שכבת צבע על הבידוד שכל החריצים ייעלמו
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר תודה . המערכת שלי : E8500 DFI UT P35 T2R Zalman 500W Corsair Dominator 1066MHZ
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים איך זה עובד איך אתה שומר כל הזמן על קור צריך להוסיף קרח לא? וכמה זמן זה מחזיק מפעם לפעם תעשה איזה סרטון זה נראה מעניין
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר המחשב לא דלוק בזמן שהרכבתי זה רק ניסיון על יבש לראות איך הכל יושבלגבי סרטון ותוצאות הכל יפורסם , חסר לי רק לקנות קרח
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים המחשב לא דלוק בזמן שהרכבתי זה רק ניסיון על יבש לראות איך הכל יושב לגבי סרטון ותוצאות הכל יפורסם , חסר לי רק לקנות קרח כשהייתי לומד בבית ספר ברמת גן אז לפעמים הייתי עובר דרך אוניברסיטת בר-אילן ולוקח קרח יבש...לא צריך לשאול אפחד זה בדיוק לפני אחת היציאות הצדדיות ויש שם מלא בלוקים של קרח יבש לא בעיה לקחת...אז אם אתה באזור תקפוץ לקחת =] הם מייצרים את זה בכמויות... המידה של כל בלוק לפי מה שאני משאר זה בערך ככה: אורך - 22 ס"מ, רוחב - 12 ס"מ, עובי - 5 ס"מ...זה בערך לפי ההשערה שלי חח...כמה בכלל עולה קרח יבש? וכמובן שלא בעיה לשבור את זה לחתיכות קטנות...אני השתמשתי בזה בשביל הפצצות (http://www.youtube.com/watch?v=12f1as8wIHw) ד"א - אחלה פרוייקט עשית!!
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר הטיוב היה במקור מ3 חלקים צינור ועוד מעבר ומין פלטה קטנה (התחתית)שלושת החלקים האלה והבידוד השגתי מחבר חתיכת העץ קל להשיג ולעשות (4 חורים לפי מידת הסוקט ובאמצע חור 2 אינץ')צבע קניתי וצבעתי מה אתה רוצה לדעת תגיד בדיוק ואני אסביר
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים סתם מסקרן כל הכבוד לך! :yelclap: רגע ככה כל המערכת שלך תהיה כל הזמן ככה בחוץ? או שזה חד פעמי כזה אתה מנסה לעשות איזה OC וזהו?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר המחשב שלי כך פתוח(בחוץ) כבר כמה חודשים ועד שאני לא מסיים לבנות את המארז אני לא מכניס אותו (פנימה) אגב היום קיבלתי הצעת מחיר למיכל חנקן נוזלי והוא עולה 1300 ש"ח (רק המיכל בלי החנקן ) אני מעדיף לקנות 130 קילו קרח יבש שיספיק לי להרבה זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.