עבור לתוכן

פנטיום 4 סלרון - פשוט מת ! יש חשמל אין צפצופים - מה הבעיה ?

Featured Replies

פורסם

סלרון 1.7 פנטיום 4 פשוט החליט למות . בהתחלה קפא בניגון סרטים אתמול כיום קפא שוב באמצע עבודה וזהו מאז לא רוצה להידלק .

זה לא ספק כי יש חשמל נורות דולקות שומע מאוורר של ספק מסתובב . לגבי הלוח אני גם לא בטוח שהלך הלוח כי יש לו חשמל . כאשר אני מדליק המאוורר של הכרטיס מסך מסתובב (AGP רגיל מחובר לחשמל של הלוח לא חיצונית או משהו ...)

אין צפצופים אין כלום , מדליקים והמסך פשוט מהבהב . ניסיתי כמובן להוציא בטריית ביוס לאיפוס לנתק הכל כולל הכל !!!

מה שכן שמתי לב ברגע שהוא שווק חיים שפתחתי אותו (שהמחשב דלוק) ראיתי שמאוורר המעבד לא פעל .

יכול להיות נשרף המעבד ? למרות שלא שמעתי כבר 10 שנים על מעבד שנישרף :nixweiss:

?

ניסיתי בלי קירור עם מאוורר ישירות על המעבד ל"בינתיים" דקה שתיים רק כדי לראות סימני חיים מצידי שיכבה מעומס חום אחרי 3 דקות רק כדי לראות סימניי חיים ...

כלום !

מה אתם חושבים ? לא מצליח להבין איפה הבעיה , ניסיתי לשלול הכל ! (חוץ מהחלפת מעבד...מאיפה אני יביא מעבד פנטיום 4 לבדיקה עכשיו ?)

:kopfpatsch:

פורסם

תוריד את הקירור, תקנה משחה, תוריד משחה ישנה תנקה טוב טוב את הקירור שלך, החל מאבק ואת המאורר שעליו, לאחר מכן תמרח משחה על הקירור ועל המעבד תסדר את העניין, לאחר מכן תנסה שוב פעם.

הבדיקה שעשית לא כל כך טובה במילים רכות.

פורסם
  • מחבר

כן אבל מעבד גם בלי קירור בכלל מסוגל לעבוד איזה דקה שתיים לא ?

פורסם

מעבד בלי קירור לא יעבוד בכלל במקרה הטוב וישרף במקרה הרע.

פורסם
  • מחבר

אוקיי כנראה מעבד מת ? (למרות שבחיים לא נתקלתי במעבד שמת)

הלכתי לאיזה חבר עם לוח סוקט 478 פנטיום 4 ....אותו דבר , הוצאנו את המעבד שלו שמנו את שלי -משחה-קירור - כלום ...

החזרנו את שלו עבד .

מעבד מת בקיצור ?

עכשיו מאיפה משיגים מעבד לפנטיום 4 סוקט 478 !!?

ובכלל ...האם הלוח שלי תומך במעבדיי 2.4 ומעלה ? זה היה סלרון 1.7 אין לי שמץ מה הלוח היישן נושן הזה תומך

?

חייב עזרה דחוף !

תודה . :nixweiss: :-\

פורסם

קודם כל צריך להרגע.

דבר שני, תכנס למדור יד שנייה כאן באתר, תתחיל לחפש. מכיוון שרק יד שנייה, לא יותר. מערכות מהסוג שאתה תיארת קשה היום להשיג חלקים במהירות, בהשקעה זעומה היום ניתן לקבל מחשב מעולה.

פורסם
  • מחבר

אבל האם זה המעבד או הלוח או שניהם ?

אם זה מעבד זה 50 שקל לכזה מעבד ...זו לא הבעיה אם זה הלוח זה כבר סיפור

השאלה מה זה לפי התיאור שהבאתי כאן

פורסם

יש לי סלרון 1.7 אם אתה צריך.

רק תבוא לקחת אותו.

פורסם

יש לי סלרון 1.7 אם אתה צריך.

רק תבוא לקחת אותו.

לי יש יותר גדול...

P4-1.8-FSB400 למסירה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים