פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים יצרתי פרופייל (8.7 CCC) ושיניתי פהC:\Documents and Settings\yy.YY\Local Settings\Application Data\ATI\ACE\Profilesאת הפרופייל שיצרתי :YYYY.XML ככה : <Feature name="FanSpeedProtocol_0"> <Property name="FanSpeedProtocolProperty" value="Percent" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedAlgorithm_0"> <Property name="FanSpeedAlgorithm" value="Manual" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedRPMTarget_0"> <Property name="Want" value="0" /> </Feature> <Feature name="FanSpeedPercentTarget_0"> <Property name="Want" value="40" />זה אומר שכרגע הוא על 40 , מה שלא מרעיש לי ....אבל אני רוצה שבמשחק יעלה ל 60 - את זה איך אני משנה ?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים תיצור עוד פרופיל על 60%.תשמור אותו.כשאתה נכנס למשחק, תחליף דרך הtray icon שלו..דרך אגב, אני מקווה שאתה יודע שאתה חייב לפתור את הOverDrive בשביל שזה יעבוד..
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר מזתומרת ? ...נו יש ת'מנעול הזה לוחצים עליו שם ..... עוד פרופיל וכל פעם שאני משחק להפעיל אותו !? אין אפשרות שיזהה שאני במשחק ויפעיל לבד על 60 ?
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מזתומרת ? ...נו יש ת'מנעול הזה לוחצים עליו שם ..... כן עוד פרופיל וכל פעם שאני משחק להפעיל אותו !? כן אין אפשרות שיזהה שאני במשחק ויפעיל לבד על 60 ? לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.