עבור לתוכן

הזדמנות להשפיע ! {סקר דיסקים הקשיחים}

על אילו מהדיסקים הקשיחים הבאים הייתם ממליצים ? 247 הצבעות

1. 1. על אילו מהדיסקים הקשיחים הבאים הייתם ממליצים ?

• IBM 40 GB ( IC35L040AV ) - ATA 100 - 7200 RPM
    • MAXTOR (D740-6XL) -40GB -7200 RPM - ATA 133
    • SG Barracuda IV - 40 GB (ST340824A) - 7200 RPM - ATA 100
    • WD 40.0 GB - ATA 100 - 7200 RPM

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

אנשים יקרים ! הגיעה הזדמנות שלה חיכיתם כל חייכם !זוהי ההזדמנות שלכם, להשפיע על הדיסק הקשיח הבא שלי, הדיסק שיחליף את הדיסק הנוכחי, שהחליט משום מה, שבנוסף לקבצים ומחיצות, הוא אוהב גם Bad Clusters , ומסיבה תמוהה משהו, החליט גם כי היחס ביניהם צריך להיות 50:50. על כן נפל הפור, והוחלט סופית כי יש צורך בדיסק עם פחות עצמאות. דיסק שיעשה בדיוק מה שאגיד לו. דיסק שיכיל רק קבצים ומחיצות, בלי השטויות שמסביב !:)ועכשיו ברצינות - ארבעת הדיסקים הבאים הם בעלי אותה קיבולת.מה מומלץ ?

פורסם

מקסטור, אבל רק בגלל המהירות.

עדיף סיגייט.

פורסם
  • מחבר

עדיף סיגייט.

אוקי. אז מה אתה ממליץ ? מקסטור ? או סיגייט ? כי בתשובה שלך די התבלבלת, ולא נראה שאתה ממש סגור על עצמך :)

פורסם

עדיף סיגייט.

אוקי. אז מה אתה ממליץ ? מקסטור ? או סיגייט ? כי בתשובה שלך די התבלבלת, ולא נראה שאתה ממש סגור על עצמך :)

אם אתה יכול תקנה סיגייט ATA133. הנפח לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

עדיף סיגייט.

תשמע חמוד. אני לא יודע מה לקחת, או מה עישנת... אבל סיגייט 133 ????

WTF ?

מאיפה הבאת את זה? אין כזה דבר בכלל ! זו הסיבה שנתתי את האפשרויות - כדי להקל על אנשים שממליצים, ואתה בא לפה וממציא לי סיגייט 133 ? עכשיו אני בטוח שאסור לי להקשיב להמלצות שלך :) אתה סתם ממציא דברים כדי שייראה כאילו יש לך מושג על מה אתה מדבר? אולי אני אקנה IBM 266 ? אה ? מה דעתך ? או Ricoh 1200 ? מה אתה חושב ?

פורסם
  • מחבר

קצת חיפוש בפורום נתן את שני הת'רדים האלה שיכולים לעזור לך:

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=3927

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=3855

אוקי

תודה

אבל בכל זאת רציתי לקבל פה קצת יותר תשובות עיניניות, בלי לגלוש לויכוחים התינוקיים שבדרך כלל מאפינים פה Threads עם יותר מ5 תגובות :)

פורסם

עדיף סיגייט.

WTF ?

מאיפה הבאת את זה? אין כזה דבר בכלל ! זו הסיבה שנתתי את האפשרויות - כדי להקל על אנשים שממליצים, ואתה בא לפה וממציא לי סיגייט 133 ? עכשיו אני בטוח שאסור לי להקשיב להמלצות שלך :) אתה סתם ממציא דברים כדי שייראה כאילו יש לך מושג על מה אתה מדבר? אולי אני אקנה IBM 266 ? אה ? מה דעתך ? או Ricoh 1200 ? מה אתה חושב ?

להתקפה כזאת לא ציפיתי על טעות.

אני יודע דבר אחד מניסיון בעבודה ולאורך שנים: סיגייט לא קורס נקודה. הוא מחזיק שנים על גבי שנים בלי אף כשל.(ואני מדבר על כמה מאות שאני מכיר).

אתה רוצה לדעת למה טעיתי תקרא את הת'רד הבא:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=3964

לא יודע אם לימדו אותך אבל מטעויות לומדים.

פורסם
  • מחבר

עדיף סיגייט.

WTF ?

להתקפה כזאת לא ציפיתי על טעות.

אני יודע דבר אחד מניסיון בעבודה ולאורך שנים: סיגייט לא קורס נקודה. הוא מחזיק שנים על גבי שנים בלי אף כשל.(ואני מדבר על כמה מאות שאני מכיר).

אתה רוצה לדעת למה טעיתי תקרא את הת'רד הבא:http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=1;action=display;threadid=3964

לא יודע אם לימדו אותך אבל מטעויות לומדים.

הי

סליחה

לא התכונתי להתקפה אישית עליך :)

חשבתי ששילוב הסמיילי באמצע יעביר את המסר שזו בסך הכל הלצה. זה הכל.

בכל אופן - טעות. קורה. צודק בהחלט. לא נורא.

פורסם

סלחתי.

לפחות אני אנצל את זה כדי ללמד משהו חדש.

למה רק למקסטור יש דגם ATA133?

פורסם
  • מחבר

סלחתי.

לפחות אני אנצל את זה כדי ללמד משהו חדש.

למה רק למקסטור יש דגם ATA133?

אם תעקוב אחרי הת'רדים שנתן הבחור החביב שתיים שלוש הודעות מעל, תדע.

בכל מקרה - תקן ה ATA הגיע למיצוי כאשר הגיע ל ATA-100. מסתבר שמקסטור החליטו, ככל הנראה כגימיק שווקי,להכריז על תקן חדש, ATA-133 שאמור להיות יותר מהיר . בפועל - הדיסקים הקשיחים היום לא מסוגלים לנצל את מלוא היכולת של ATA100 שלא לדבר על ATA133. לא ניתן להבחין בהבדלים מהותיים בין הטכנולוגיות הללו. ככל הנראה, זהו באמת גימיק שווקי, הבא להראות לכולם שמקסטור, שקנתה את קוונטום, הרויחה בכל זאת משהו מהעסקה הזו, ויש להם את הדיסקים המהירים בעולם.

ימים יגידו אם הטכנולוגיה הזו שווה משהו.

בכל מקרה - Serial ATA מתקרב. פה יהיה המהפך האמיתי, והקץ לכבלים עגולים :)

פורסם

לי יש את הסיגייט 40GB , הוא בסדר גמור בנתיים וגם שקט...

כל הבית שלי סיגייט (4 מחשבים) ולא קרה שקרס פה דיסק שלהם...אז זאת ההמלצה שלי...ותתחדש :)

פורסם

Serial ATA שזה אומר?

לעזאזל אני לא מצליח לעקוב אחרי זה. :( אני לא עומד בקצב. :Nsnail:

פורסם

אז ככה....

לי יש דגם ישן אחושילינג של Seagate, ואני חייב לציין, אני מרוצה מאוד!

מהיום שקניתי אותו הוא עובד בלי הפסקה(משהו כמו שנה וחצי)!!

ברור שהוא איבד את היכולות הגדולות שהיו לו, והוא כרגע איטי, יש תיקתוקים, אבל בכול זאת אני מרוצה ממנו מאוד. הוא עובד מעולה ועושה עבודה מאוד טובה גם לאחר שנה וחצי של עבודה.

הייתה לי איתו תקופה שה-SMART הודיע לי שההארד דיסק עומד למות. לא האמנתי למראה עניי וחיכיתי לרגע הנורא, ונחש מה?הרגע הזה לא בא!!!

התקופה הזאת הייתה לפני כמה חודשים ועדיין כלום לא קרה!!

פורסם

אני לא שולט כל כך בטכנולוגיות החדשות.

אבל כשמדובר באמינות אין תחליף לסיגייט ואני מדבר על הרבה יותר משנה וחצי והרבה הרבה יותר מ 4 מחשבים.(יותר מתקרב ל-500).

WD זה זבל שהולך אחרי שנה לכל היותר של עבודה מאומצת (מתחילים לגסוס). ומשמשים מעצורים מעולים לדלתות.

IBM מחזיקים קצת יותר ושובקים יום אחד בלי הודעה מוקדמת ובלי אפשרות לגבות.(קרה לי רק פעמיים אבל בכל זאת מעצבן).

מקסטור אף פעם לא היה לי ואני לא מכיר מחשב שיש בו מקסטור, חוץ משלושת אלה אני לא מכיר עוד תחלואים עם דגמים אחרים.

סיגייט פשוט לא קורס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים