פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים שלום לכולם אני חדש פה אבל לא חדש לעולם מחשבים הבעיה שלי נורה מוזרה הרכבתי מחשב לבד (המחשב שלי) ומהדקה הראשונה הוא לא מוכן להיתחבות!!!היו אצלי מלא תכנאים ואנשים שמבינים וכולם לא ידעו מה להגיד אל התקלה הזואנשים אני פשות לא יודע מה אוד אפשר לעשות ואני פונה אליכם מתוך יאוש אמוק מפרת המחשב q 6600 2.4 ghz g0m.b intel dq 35 jo2gb ocz 667 mhz2gb super talent 667mhzleadteq 8800 gts 640 mbwd 200 gbseagate 500 gb
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים הווינדוס לא מתכבה? המחשב(נגיד הדלקת ואז ישר ניסית לכבות) לא מתכבה? אם זה המחשב אז אני כמעט בטוח שלא חיברת נכון את הכבלים הקטנים של הPOWER(שיש בכל מארז. אני לא מתכוון לספק כוח). אני מתכוון לאלה:
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אם אתה מנתק מהחשמל הוא ממשיך לעבוד חחח סתם אולי תנסה לאפס ביוס ולבדוק את החיווט שעשיתה ללוח לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר לא אני מנסה לכבות אותו בצורה נורמלית דרך start shut down הוא מחיל בכיבוי נדלק המאוורר של המעבד למקסימום ניכבה המסך ופיתאום קורה פלא הוא נידלק אוד פעם לבד הדרך היחידה זה לכבות את ספק הכח שלו אבל אמרו לי שזה ממש לא בריא למחשב
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים נראה כאילו הוא עושה ריסט תבדוק חיווט כמו ש cky4life הראה לך ודרך הכפתור של המארז לחיצה של כמה שניות לא עובדולך?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אה עכשיו זה יותר ברור תנסה שנייה לחיצה של כמה שניות על הכפתור של הריסט אני חושב החלפתה בניהם
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים יתכן שבביוס צריך לשנות הגדרה או לעשות עידכון .אולי יש מצב שאומר למחשב להידלק אוטומתית ?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים זה או החיווט או ההגדרה בביוס למצב של הפסקת חשמל קצרה או משו כזה תבדוק את שני האופציות
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר איך עושים איפוס ביוס ? :s05: ואים עשיתי לו אידכון אחרי האיםוס הוא ימחק?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים יש שתי דרכים לאיפוס ביוסאחת זה מציאת ג'מפר שרשום עליו clr_cmos על הלוח אם ושינוי המצב שלו, ואז החזרההשניה זה ניתוק המחשב מהחשמל, הוצאת הסוללה במחשב לכמה שניות, החזרת הסוללה וחיבור המחשב לחשמל
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים תבדוק גם אולי איזה תוכנה גורמת לזה.יש תוכנות שלפעמים לא נותנות לוינדוס להתכבה משום מה.סגור את כל התוכנות וישומים כולל אנטי וירוס לפני כיבוי ונסה שוב.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר לגבי התוכנות ניסיתי פירמתתי את המחשב וסמתי אקס פי חדש וגם עז הוא לא היתכבה
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אם אין לך כונן FLOPPY תראה אם מוגדר אחד בביוס, ואם כן אז תבטל אותו.אנטיוירוסים אוהבים לבדוק אותו בזמן כיבוי כדי שלא יהיה מצב שדיסקט עם וירוס עושה איתחול.ומכיון שאין FLOPPY זה עלול לתקוע את הכיבוי של הוינדוס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.