עבור לתוכן

חלונות כחולים.

Featured Replies

פורסם

המחשב נהיה איטי, המחשב נתקע ואז יש BSOD. לפעמים אחרכך יש בוט של 10 דקות או אין בוט בכלל (אומר לי משהו של DISK BOOT FAILURE), בכל מקרה, אתמול בדקתי והיה לי רק 500 מגה פנוי בC. בדקתי בתוכנה שמראה לי את זה וויזואלית ומה ראיתי? הקובץ ההכי גדול על הכונן הוא הלוג של דוקטור וואטסון. 2 פאקינג ג'יגה. קובץ טקסט. אז לא רק שאני לא יודע לפענח מה אומר הלוג, אני גם לא יכול לפתוח אותו בשום תוכנה שיש לי על המחשב. אני הזזתי אותו לכונן אחר, אבל, מה לעשות? יש לי הרגשה שהלוג המפלצתי קשור לBSODים, אבל לא יודע איך לבדוק את זה. קשה לי להאמין גם שהבעיה קשורה לחומרה, כי בדרך כלל עד כמה שאני יודע זה אמור להיות קשור לזיכרון ויש לי רק סטיק אחד ולא נגעתי בו מעולם. אבל אני אבדוק אחרכך בMEMTEST.

פורסם

עיין בסטיקי של פורום תמיכה טכנית כדי לנתח את קבצי הdump.

הועבר לפורום המתאים.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני עכשיו עוקב אחרי ההוראות, תודה רבה, אך אני רואה שלדר.ווטסון אין קשר כאן, האם אני יכול למחוק את הלוג של הדוקטור בלי לחשוש?

פורסם

אני חושב שגודל הקובץ של DR Watson זה least of your problems....

הקשיח שלך לדעתי שובק חיים... תעשי checkdsk דרך CMD (הוא יגיד לך אם יש בעיות ויבקש ממך להפעיל מחדש את המחשב כדי לנסות ולסדר את הבעיה)

אם יש בעיות אז הקשיח מזדקן ואולי גוסס... כמובן יכולים להיות עוד בעיות (Ram) אבל משום מה אני חושב שזו הסיבה.

פורסם
  • מחבר

המחשב כולל הקשיח אמור להיות תקין. יש רק קשיח משני, שעליו אני רק מאכסן קבצים שהוא ישן.

בכל מקרה, הבדיקה של הדאמפים העלתה שיש לי בעיה של חומרה. זהו. לא ספציפי, פשוט HARDWARE בכללי.

גם צילום שעשיתי לאחד הBSODים, נראה לי לפני 3 ימים, היה כתוב שהאשם הוא portcls.sys שקשור לכרטיס הקול המובנה. כדי לפתור את הבעיה אני מוכן לנסות ולחסום אותו, כי פשוט לדעתי אמור להיות גם רכיב של סאונד על הכרטיס מסך (HD3650), האם אני צודק או סתם המצאתי כרטיס קול שלא קיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים