עבור לתוכן

ריסטים

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני סובל מבעייה במחשב לאחרונה שאני רואה לפי הטוקבקים פה שאני לא היחיד.. .

בדומה ללטענות קודמות פה - סבלתי מזה שהמחשב היה עושה ריסט לעצמו מבלי שום הודעה מוקדמת תוך כדי עבודה לעיתחים קרובות. לפעמים אחרי הדלקה הוא היה מחזיק קצת הרבה יותר מ-5 דקות אך לאחרונה הוא היה מוציא לי הודעה אחרי ההפעלה מחדש על overclocking fail שאני מעולם לא ניסתי לבצע overclocking. בנוסף אציין שעקבתי בביוס אחרי הטמפרטורה של המעבד והלוח אם וניראות לי סבירות בהחלט - סביבות 50-52 מעלות.

לאחר ניקויי הצלעות קירור של המעבד המחשב חזר לעבוד פעם אחת לתקופה ארוכה ולאחר מכן הודיע על cpu fan fail. החלפתי אצ המערכת קירור לאחרת חדשה ובעיית cpu fan fail נפתרה אך בעיית הריסט נשארה. כאשר אני מסתכל על המתחים המספקים הם נראים לי גם דיי סבירים - אולי טועה אבל 5.2v בתור המתח עם החריגה הגבוהה נשמע לי דיי בסדר אלא אם כן יש מי שמבין וחושב אחרת. אני מתלבט אם להחליף את הספק כוח או שמא יש כיוון מחשבה לפיתרון אחר.

אשמח לקבל הצעות לפיתרון

תודה !

פורסם

מפרט מחשב מלא בבקשה.

פורסם
  • מחבר

לוח אם - ASUS P5GL-MX

מעבד פנטיום 4 3G 2M CASH 800FSB

DDR 2x512 MB 400MHZTWINMOS

נראה לי שאל ההפרטים הלרלוונטים אלא אם ברצונך איזשהו מידע ספציפי אחר

תודה!

פורסם

רלוונטי גם (או שמא עלי לומר בעיקר) דגם ספק הכוח שלך וגילו. בנוסף, תנסה לשלוף את הזכרונות שלך, לנקות את המגעים והתושבת בלוח (בעדינות!) ולהחזירם מחדש.

פורסם

אתה צריח בודק MINIDUMP בשביל לדעת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי.. הספק הוא בן 3 שנים - מאז שקנית את המחשב... דגם LC-B300ATX

מוזר שרק עכשיו אני שם לזה - אין עליו שם חברה יש על המדבקה לוגו של KSP ששמה קניתי את המחשב..

אני מכיר תופעות אחרות שנגרמות מהזיכרון - איזו סיבה יכולה לגרום לו לכיבויי המחשב שאתה מעלה זאת כאופצייה ?

מזה minidump?

אני כרגע בכל זאת אנקה את הזכרונות וגם הוצאתי את הבטרייה והחזרתי לכל מקרה

פורסם
  • מחבר

ניקתי את ההזכרונות - עם אלכוהול וגם את הכרטיס מסךת הוצאתי הוצאתי והחזרתי את הבטרייה

בהדלקה ראשונית שוב הוא רשם לי את ההודעה עם ה-oveckllocking ואחרי שנכנסתי לביוס ויצאתי המחשב עלה - כמה דקןת ב-xp ואז עוד פעם נדלק מחדש

אוחחחח כמה שזה מעצבן

[br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 17:22:28

טוב עכשיו זה קצת מוזר יותר ממה שחשבתי אלא אם כן משהו ישתנה בדקות הקרובות

הדלקתי את המחשב וניתקתי לו את הכבל רשת ובינתיים הוא לא נכבה...

מוזר משהו...

פורסם

הקול על MINIDUMP לקרוא בסטיקי

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=124642.0

גם לי יש בעיה דומה, וגם אני קיבלתי את ההמלצה שצריך לנתח את קבצי הדאמפ.

ניסיתי לעשות זאת בשתי הדרכים שמציע המדריך- גם התקנה של חבילת הסמלים וגם עבודה ישירות מהרשת.

בשתי הדרכים לא הצלחתי, ואף אחד לא מוכן לעזור :-\

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=356518.0

פורסם
  • מחבר

טוב ני דיי בטוח כרגע שהבעייה איכשהו בחיבור לאינטרנט לגורם לכיבויי המחשב.. וירוס או משהו כזה?

יש למישהו אולי מושג איזה וירוס גורם לזה ואיך אפשר לפתור מבלי לפרמט?

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים