עבור לתוכן

החלפתי קירור לgeforce nvidia 8800 gt alpha dog. בעיה חמורה עזרה דחופה..!

Featured Replies

פורסם

ניקית את הליבה לפני כן? שלא ישארו שאריות של משחה ישנה לפני ששמת את הקירור?

שים 2 מאווררים 80mm ותאמין לי שהכרטיס שלך יהיה קרח.

• תגובות 46
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ניקית את הליבה לפני כן? שלא ישארו שאריות של משחה ישנה לפני ששמת את הקירור?

שים 2 מאווררים 80mm ותאמין לי שהכרטיס שלך יהיה קרח.

אתה מתכוון שני מאווררים בנוסף לגוף קירור? ואם כן אפשר לדעת איזה מאווררים?

פורסם

יש מאווררים של 15ש"ח מIVORY הם יותר חזקים מהממוצע ונותנים CFM ממש ממש גבוה.

חבר אותם עם אזיקונים \ ברגים קודחים

index.php?action=dlattach;topic=355658.0;attach=108263;image

פורסם

מה הבעיה אני לא מבין. תנתק תקירור מי הכרטיס תימרח על הליבה קצת מישחה טרמית רגילה אפילו. ותימרח קצת על הגוף קירור וכתחבר תקירור שוב תפעיל גם כוח כשאתה מרכיב אותו ותחבר תברגים כמו שצריך. תילך לחנות תיקנה 4 מאווררים של AC תישאל בחנות שיתנו לך רק תשקטים. תחבר 2 ועליהם עוד 2 תחבר את 4 חיבורי החשמל לחיבור 1 ותחבר לספק אמור לצאת קירור מיפלצת ועם אתה דואג עדין לחום תיפתח תדלתות צד של המארז ותעבוד רק ככה נכון שזה קצת רועש אבל תאמין לי לא יהיו לך בעיות חום :xyxthumbs:

פורסם

מה הבעיה אני לא מבין. תנתק תקירור מי הכרטיס תימרח על הליבה קצת מישחה טרמית רגילה אפילו. ותימרח קצת על הגוף קירור וכתחבר תקירור שוב תפעיל גם כוח כשאתה מרכיב אותו ותחבר תברגים כמו שצריך. תילך לחנות תיקנה 4 מאווררים של AC תישאל בחנות שיתנו לך רק תשקטים. תחבר 2 ועליהם עוד 2 תחבר את 4 חיבורי החשמל לחיבור 1 ותחבר לספק אמור לצאת קירור מיפלצת ועם אתה דואג עדין לחום תיפתח תדלתות צד של המארז ותעבוד רק ככה נכון שזה קצת רועש אבל תאמין לי לא יהיו לך בעיות חום :xyxthumbs:

QUADFAN?

הוא לא צריך כזה דבר,DF מספיק

פורסם
  • מחבר

יש מאווררים של 15ש"ח מIVORY הם יותר חזקים מהממוצע ונותנים CFM ממש ממש גבוה.

חבר אותם עם אזיקונים \ ברגים קודחים

index.php?action=dlattach;topic=355658.0;attach=108263;image

אוקקי אז ככה חבר בא אליי ושם לי בינתיים מאוורר אחד על הגוף קירור וברוך השם אין בעיות.. אבל המאוורר ממש מעפן ועושה רעש חח יותר מהקירור הקודם..

אני צריך המלצה לשני מאווררים לשים על הקירור, המאווררים שיש בתמונה בכרטיס הם מאווררים שקטים? קיצור אנשים אני צריך שני מאווררים רצוי שיהיה מksp או

אייבורי (שיהיו שקטים וכמה שיותר זולים!) וזהו סיימתי תסיפור שלי עם הקירור ברוך השם...!

תודה לכולם!

פורסם

מאווררים 80mm של glacialtech \ Arctic cooling

פורסם
  • מחבר

מאווררים 80mm של glacialtech \ Arctic cooling

בקיי אס פי יש הרבה דגמים אחי של הסוג שציינת של ac אתה יכול להביא לי סוג טוב אחד של 80 mm?

פורסם

היי,

האמת היא שאפילו הכי פשוטים יעשו את העבודה...

מה שכן, תבדור שהם יהיו שקטים..

פורסם
  • מחבר

היי,

האמת היא שאפילו הכי פשוטים יעשו את העבודה...

מה שכן, תבדור שהם יהיו שקטים..

אני יודע אחי שיעשו תעבודה אבל אני רוצה המלצה על משו שקט,

תקשיב חבר שם לי מאוורר אחד מעפן משו על הקירור והטמפרטורה של הכרטיס ירדה ל43 בזמן משחק!!

יש לך המלצה על מאוורר שקט שיעשה תעבודה? ועוד משו-יש מצב להשים רק מאוורר אחד ולא שניים על הקירור ניראלי שזה יספיק לא?

רצוי שזה יהיה מאוורר של arctic cooling מהאתר של קיי אס פי אחי יש להם כל מיני דגמים של 80mm.

פורסם
  • מחבר

וואי זה פשוט לא נגמר..

לאחר שחשבתי שהכל יסתדר אני משחק במשחק משו כמו 10 דקות פתאום שוב הוא התחיל לקפוץ לי והייתי צריך לצאת ממנו אבל מה.. הטמפרטורה עמדה כולה 45.

אם אני יביא שני מאווררים של arctic זה יהיה בסדר?

פורסם

מוזר...

הוספת מאווררים לא תעזור לך אלא עם יהיה מגע טוב בין הליבה הגראפית לבין הקירור , אתה סידרת את זה?

פורסם
  • מחבר

מוזר...

הוספת מאווררים לא תעזור לך אלא עם יהיה מגע טוב בין הליבה הגראפית לבין הקירור , אתה סידרת את זה?

לא נגעתי בנושא הזה מה אני צריך לעשות לקנות משחה טרמית?

פורסם

תוציא מצלמה ותן כמה תמונות של הכרטיס מסך.

בתוך/מחוץ למארז/פרופיל וכו'.

יחסוך את כל החפירות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים