פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אני לא יודע אם זה ממש קשור אבל אחרי שהתקנתי רשת אלחוטית בבית הופיעו מספר בעיות מוזרות ב FireFox וורסיה 2.הראוטר הוא Edimax BR6504N וכרטיס הרשת הוא Edimax EW-7728ILהמחשב שלי עובד כל הזמן וה FF פתוח, שמתי לב שחלק מהטאבים מתנתקים לי אחרי כמה שעות, תופעה שלא קרתה לי עד עכשוו. התופעה קוראת בעיקר בטאבים של NRG YNET ו haaretz אבל גם בטאבים אחרים. בנוסף, שמתי לב שכאשר דף מתרענן מבחוץ (לא שאני מרענן אותו) לוקח לו הרבה יותר זמן ונראה כאילו הוא מנסה להתרענן מספר פעמים.התופעה הזאת התחילה לאחר המעבר לרשת אלחוטית כך שאני חושב שהראוטר/כרטיס הרשת גורמים לה. מישהו נתקל בזה?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר לא, וכנראה שלא אעבור בזמן הקרוב בגלל בעיות יציבות ופלגים. דרך אגב, ב FF3 התופעה לא קיימת?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים יכול להיות שהרווטר לא מחובר כמו שצריך ומדי פעם הוא מתנתק..או שאולי הכרטיס רשת שלך הוא USB? ואולי ה-USB מתנתק..
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים רשת אלחוטית היא תמיד איטית יותר ומידי פעם יש הפרעות , אז אם הדפדפן אמור להתעדכן כל כמה דקות סביר שבמהלך שעות יקרה מצב שאחד העדכונים יכשלתבדוק מה עוצמת הקליטה, ומה מהירות החיבור לרשת האלחוטיתואם אפשרי אז תעבור לרשת חוטית, הרבה יותר יציבה
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר לא סביר. עוצמת הרשת היא בערך 75% ומהירות החיבור היא בערך 100MBit. אם FF מתעדכן ויש נפילת תקשורת מיקרית הרי בפעם הבאה הוא יתעדכן שוב ללא בעיות.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אני עובד עם FF3 בערך שבועיים אחרי שיצאה הגירסא היציבה והוא עובד פצצות לגמרי חלק בלי בעיות.סביר להניח שלא מדובר כל כך בפיירפוקס במקרה הזה אם כי זו אופציה.איך הרשת האלחוטית במחשב שלך מנוהלת? על ידי התוכנה שהכרטיס הגיע איתו או דרך חלונות?מה המרחק בין הנתב למחשב?האם מישהו אצלכם משתמש בשיתוך קבצים ברשת?
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים מחבר הרשת האלחוטית במחשב שלי מנוהלת על ידי התוכנה שהכרטיס הגיע איתה והמרחק לא גדול במיוחד (6 מטרים ושני קירות)כן, אני משתמש בשיתוף קבצים ברשת (EMule, Azureus)...
פורסם 2008 באוגוסט 2717 שנים הדברים האלה כל כך תוקעים את האינטרנט... מה הפלא...אם בהגדות של התוכנות תוריד את כמות המקסימום של החיבורים אתה תרוויח...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.