פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים יש לי בדיסק הקשיח שגיאות שלא מאפשרות לי להריץ PARTITION MAGICכשאני מפעיל פרטישן מג'יק מופיעה לי הודעהInit Failed: Error 117Partition's drive letter cannot be identifiedוהתוכנה לא נפתחתכשאי מפעיל את הכלי שמצורף לתוכנה, פשRTITION INFO, מופיעה לי הודעהDisk Geometry Errors were detected on the driveוהפירוט שמופיעה אח"כ הואError #105: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginHead expected to be 0 or 1, not 45.Error #106: Partition didn't begin on head boundary. ucBeginSector expected to be 1, not 59.Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndHead expected to be 254, not 116.Error #108: Partition didn't end on cylinder boundary. ucEndSector expected to be 63, not 31.גם כשאני מריץ PARTITION LOGIC, כתוב לי באתחול של התוכנה על IDE ERROR, והוא לא נותן לי להפעיל אותהמהן השגיאות האלו ואיך אני מתקן אותן?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר עשיתי ERROR CHECK ולא היו שגיאות בכלל. לא היה אפילו DAMAGED BLOCK אחדאיך זה יכול להיות?
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר שמישהו יואיל להסביר לי בבקשה מהן אותן שגיאות ארורות ואיך אני מתקן אותן, כי כל עוד אני לא עושה את זה, זה משבית לי את המחשב העיקרי שלי בבית
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים קודם כל במצב שיש שגיאות תוודא שיש לך גיבוי לכל מה שחשוב בדיסקאחרי זה תנסה לעשות בדיקת שגיאות של הווינדוס.אם לא הולך תנסה להכנס במצב רכובר (מדיסק ההתקנה של הווינדוס) לבצע fixmbr
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.