עבור לתוכן

קניתי HD4850 - הוא רותחח ולא מציג מעלות!

Featured Replies

פורסם

כבר נאמר כאן מיליון פעם, ה4850 מכל הסוגים אמורים(כן כן, אמורים) לעבוד על 80 מעלות במנוחה, זה פשוט ככה, ככה תוכנן הכרטיס וככה שווק, זה לא אמור להפריע לאף אחד, פשוט תשחק ותהנה, הכרטיס יעבוד כמו שצריך וזו הבטחה...

הוא עובד על 80 במנוחה וסביבות ה90-100 במאמץ מלא...

אין בזה שום פסול ושום דבר רע, זה לא פוגע בו ולא בשום דבר אחר, והוא גם אחלה כרטיס.

• תגובות 34
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשוב לציין (ותכניסו את זה כבר לסטיקי !! אנשים ייפגעו בסוף וחבל!!) שכל הגדרה ידנית של מהירות המאוורר לפחות מ 55-60 אחוז מהווה הורדת מהירות המאוורר במאמץ !! כיוון ידני של מהירות המאוורר לפחות מכך תגרום להגבלה משמעותית על מהירות המאוורר והוא יתחמם במאמץ יותר מאשר במצב DEFAULT שאתם לא משנים כלום. ותכניסו את זה כבר לראש. אני מקווה שיהיו כאן עוד כמה שכבר יילמדו ויעבירו את זה הלאה למשתמשים אחרים שישאלו. תפסיקו להמליץ לכל אחד שנכנס לשאול על החום של הכרטיס להרים את מהירות המאוורר כי אתם לא עוזרים לו (שזו מטרת הפורום) אתם כנראה פוגעים בו.

רוצים הוכחות ? בבקשה. בעלי הכרטיס: תורידו GPU-Z. תורידו FURMARK. תריצו בדיקת יציבות ב FURMARK בחלון ולא במסך מלא כדי שתוכלו לראות את מהירות המאוורר ביחס לטמפ' הכרטיס. תקבעו נניח 50% בפרופיל ותנו לבדיקה לרוץ. לאיזה טמפ' הגעתם ? יפה. עכשיו תעשו את זה שוב והפעם תשאירו את ה DEFUALT, שהדררייבר ייבחר מהירות.. שימו לב שהדרייבר בעצמו מגיע למהירות מאוורר גבוהה יותר מ 50% והטמפ' ב DEFUALT נמוכה יותר..

מקווה שתלמדו להבא.

*מי שרוצה בכל זאת ומתעקש להוריד טמפ' - תגדירו מהירות של לפחות 60%. אחרת אתם לא ממש מועילים במשהו..

פורסם

רוצים הוכחות ? בבקשה. בעלי הכרטיס: תורידו GPU-Z. תורידו FURMARK. תריצו בדיקת יציבות ב FURMARK מקווה שתלמדו להבא.

*מי שרוצה בכל זאת ומתעקש להוריד טמפ' - תגדירו מהירות של לפחות 60%. אחרת אתם לא ממש מועילים במשהו..

דווקא התוכנה הזאת? :kopfpatsch: ידוע לשימצה כרוצחת כרטיסי מסך!

פורסם

חשוב לציין (ותכניסו את זה כבר לסטיקי !! אנשים ייפגעו בסוף וחבל!!) שכל הגדרה ידנית של מהירות המאוורר לפחות מ 55-60 אחוז מהווה הורדת מהירות המאוורר במאמץ !! כיוון ידני של מהירות המאוורר לפחות מכך תגרום להגבלה משמעותית על מהירות המאוורר והוא יתחמם במאמץ יותר מאשר במצב DEFAULT שאתם לא משנים כלום. ותכניסו את זה כבר לראש. אני מקווה שיהיו כאן עוד כמה שכבר יילמדו ויעבירו את זה הלאה למשתמשים אחרים שישאלו. תפסיקו להמליץ לכל אחד שנכנס לשאול על החום של הכרטיס להרים את מהירות המאוורר כי אתם לא עוזרים לו (שזו מטרת הפורום) אתם כנראה פוגעים בו.

רוצים הוכחות ? בבקשה. בעלי הכרטיס: תורידו GPU-Z. תורידו FURMARK. תריצו בדיקת יציבות ב FURMARK בחלון ולא במסך מלא כדי שתוכלו לראות את מהירות המאוורר ביחס לטמפ' הכרטיס. תקבעו נניח 50% בפרופיל ותנו לבדיקה לרוץ. לאיזה טמפ' הגעתם ? יפה. עכשיו תעשו את זה שוב והפעם תשאירו את ה DEFUALT, שהדררייבר ייבחר מהירות.. שימו לב שהדרייבר בעצמו מגיע למהירות מאוורר גבוהה יותר מ 50% והטמפ' ב DEFUALT נמוכה יותר..

מקווה שתלמדו להבא.

תראה במצב DEFUALT אפשר לשים על 30-40 אחוז זה ישמור על הכרטיס אבל במישחקים צריך לשים 60-80 או אפילו 90.....

לדעתי התשובה הזאת היא לאנשים שלא זוכרים להגביר את מהירות המאוורר לפני שהם נכנסים למישחק....

פורסם

הם מודעים לבעיה שהHD4800 על 80 מעלות ושזה בסדר?

אתה שואל ברצינות? מה נראה לך, שהם פשוט הלחימו כמה ג'וקים ושלחו את זה לחנויות?

ברור שהם יודעים, ועצם זה שאתה מגדיר את זה "בעיה שהHD4800 על 80 מעלות " זו הבעיה.

זה שהוא על 80 זו לא בעיה, ובטח שהם יודעים את זה, ובדקו את זה. הם בנו את הכרטיס :screwy:

ותריץ חיפוש בפורום מישהו שלח להם אימייל וקיבל בדיוק את התשובה שככה זה אמור ליהיות ואין מה לדאוג ואפשר ליהיות רגועים.

פורסם

המישהו הזה במקרה זה אני.. ;)

בכל מקרה, בהמשך להודעה הקודמת שלי.. ורק כדי להראות לכם על מה אני מדבר.. (צריך הרי להציג הוכחות אחרת לא מאמינים - ככה זה לפחות בהנדסה)

אני מצרף שני צילומי מסך שנלקחו אחד כאשר מהירות המאוורר הושארה לבחירה אוטומטית של הדרייבר ושנייה כאשר הוגדר ידנית מהירות 50%.

הורצה בדיקת FURMARK על אותן הגדרות בדיוק.. הטמפ' במצב ה DEFAULT שיחקה כל הזמן בין 51 ל 52 והטמפ' במצב ה 50% שיחקה בין 53 ל 54..

ותפנימו כבר !! :pissed:

[attachment deleted by admin]

פורסם

jacko, התוכנה הזאת מביאה את הכרטיס שלך קרוב ל-100 מעלות! :kopfpatsch:

מסכן הכרטיס מסך, בסוף עוד תעשה קפה לכל הפורום בתוך המארז שלך... ;)

אחי תזרוק את הרוצחת הזאת, תתקין 3D MARK או משהו...?

פורסם

זה הרעיון. תוכנה שנותנת מאמץ מרבי. כל משחק שיש בעולם ייתן טמפ' נמוכות יותר.

לא ממש רואה סיבה להתקין 3DMARK, עברתי כבר את השלב הזה בחיים שתוצאות מספריות בבדיקת 3DMARK עושה לי את זה.. :nixweiss:

והכרטיס לא מסכן - זו העבודה שלו : לרנדר פוליגונים. בעיה שלו שהוא בחר להיות כרטיס מסך.. אם הוא אוהב קור שיילך להיות מקרר גלידה..

החום ממש לא מטריד אותי. יש לי אחריות עליו. אם מהנדסי AMD פישלו ושחררו כרטיס בעל קירור לא מספק - הם יישלמו על זה.. לא אני..

פורסם

והכרטיס לא מסכן - זה העבודה שלו : לרנדר פוליגונים. בעיה שלו שהוא בחר להיות כרטיס מסך.. אם הוא אוהב קור שיילך להיות מקרר גלידה..

לא נראה לי שהייתה לו ברירה.. יש מיתון. ;D

אבל כן, בגדול אתה צודק...

פורסם

אגב, זה תלוי גם במארז שלכם.

אצלי הכרטיס יושב בתוך טמפסט על מהירות מאוורר סטוק-

68-71 מעלות במנוחה (תלוי אם יום/לילה ומה טמפרטורת החדר באותו רגע) ו 80 במאמץ מלא ב furmark.

פורסם

המארז שלי מאוורר ויש גם מאוורר 80מ"מ בדלת המארז שמכוון ישר על הכרטיס. החדר גם ממוזג.. (לפחות בזמן הבדיקה).

ואולי נפלת על איזה כרטיס מיוחד או משהו.. כי בנתיים כל הביקורות ברשת ומשתמשים באתר מקבלים טמפרטורות שיותר קרובות למה שאני קבלתי..

*עריכה*

קצת מידע שמצאתי על המשמעות של הנורות בקרה שיש על כרטיסי ה 4850 וה 4870 - כדי שתוכלו לדעת אם יש לכם בעיה עם המתח 12V החיצוני או האם הכרטיס נכנס למצב הגנה בטמפ' חמות מידי ..

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=97885

פורסם

אגב, זה תלוי גם במארז שלכם.

אצלי הכרטיס יושב בתוך טמפסט על מהירות מאוורר סטוק-

68-71 מעלות במנוחה (תלוי אם יום/לילה ומה טמפרטורת החדר באותו רגע) ו 80 במאמץ מלא ב furmark.

וואו, הוצאת לי את המילים מהפה.

גם אצלי 68-71 במנוחה, ו80 במאמץ מלא בfurmark..

אבל דרך אגב המאוורר לא עובר את ה42% עד כמה שזכור לי.

אבל אם הכרטיס ישרף, בעיה של Fox Pc שהם ישברו את הראש P: לא אני..

פורסם

וואו, הוצאת לי את המילים מהפה.

גם אצלי 68-71 במנוחה, ו80 במאמץ מלא בfurmark..

אבל דרך אגב המאוורר לא עובר את ה42% עד כמה שזכור לי.

אבל אם הכרטיס ישרף, בעיה של Fox Pc שהם ישברו את הראש P: לא אני..

בדיוק, אנשים פה אולי שוכחים שלא זורקים אותם לעזאזל...

אם אתה מקבל מוצר כזה או אחר, הוא אמור לעבוד בסדר גמור, אם לא שהחנות תשבור את הראש

פורסם

קצת מידע שמצאתי על המשמעות של הנורות בקרה שיש על כרטיסי ה 4850 וה 4870 - כדי שתוכלו לדעת אם יש לכם בעיה עם המתח 12V החיצוני או האם הכרטיס נכנס למצב הגנה בטמפ' חמות מידי ..

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=97885

איפה הנורות האלה נמצאות? יש איזה דרך להדליק אותם לבדיקה רק כדי לראות איפהן? ???

פורסם

הן נמצאות בגב הכרטיס ומהבהבות רגעית בהדלקה.(לפחות ב-4850 שלי)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים