עבור לתוכן

P45 מסתדר עם OC ל-QUAD טוב יותר מ-X48???

Featured Replies

פורסם

קראתי את זה באיזה פורום באנגלית... ידוע לכם משהו על זה?

תודה רבה לכל העונים!! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

קשה לי להאמין שזה נכון באופן כללי.

יכול להיות מצב שאם אתה משווה הצלחה של OC בין שני מחשבים שונים עם חומרה שונה, אז ההוא עם הP45 הצליח לו יותר.

אבל זה תלוי במעבד, זיכרון, כיוונים, גירסאת ביוס, קירור ועוד...

אני לא הייתי מתיחס לכזאת טענה ברצינות אם היא לא מבוססת על השוואות מקצועיות.

ואני מניח שמכיוון שהX48 כבר קיים לא מעט זמן, אז היינו כבר שומעים על זה הרבה אם זה היה נכון.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה! :xyxthumbs:

אני גם חושב כמוך...........

פורסם

P45 הוא הצ'יפסט הכי טוב היום לאוברקלוק, QUAD או לא QUAD הוא מסתדר עם הכל.

פורסם

^^ וואלה...

טוב, אגב מעניין שASUS הוציאו את המקסימוס 2 עם צ'יפסט P45....

אולי זה מראה כמה שהוא איכותי ואמין

פורסם

אתם בטווחים שP45 יותר טוב מ X48 כי שמעתי בידיוק להפך?

X48 הוא לא החדש ביותר שיש עכשיו?

פורסם

הP45 חדש יותר מX38 וX48 שהם גרסאות Xtreme, אבל הוא לא תומך ב CFx16.

stingeR עם כל הכבוד יש לו שלוש לוחות במפרט, אחד הוא P35 הישן, ושני האחרים עם צ'יפסט של NVIDIA או משהו.

שלושת הלוחות האלה לא ממש מוצלחים בOC יחסית לשלושת הצ'יפסטים של INTEL.

לוחות של חברות טובות שמיוצרים עם הצ'יפסטים החדשים יותר של INTEL הם מעולים לOC בגלל שהם יותר חדשים/טובים וOC בהם ממש קל לעשות יחסית ללוחות עם P35 או NVIDIA.

אפשר לעשות בהם OC מוצלח ויציב גם עם רוב ההגדרות על AUTO בעוד שבלוחות ישנים יותר יהיה צורך לשחק עם הרבה כיוונים.

לכן אני לא מתפלא מההתלהבות שלו מהP45, אבל ללא שום בדיקות רציניות אי אפשר לומר שהP45 ממש יותר טוב לOC מהX38 וX48 שהם גם מאוד מוצלחים לOC, ושנות אור מלוחות ישנים יותר.

וDJ ELECTRIC הסיבה העיקרית "לדעתי" שASUS הוציאו את מקסימוס 2 עם צ'יפסט P45 היא שהם תיכננו סדרה חדשה של לוחות חדשים עם הצ'יפסט הזה ורצו להוסיף גם דגם חדש בקטגוריה היקרה, ובחרו בשם מקסימוס 2 כדי לרכוב על הגל של המקסימוס הקודם ולעשות עוד כסף.

בנוסף ASUS גם משפרים את טכנולוגית הלוחות עצמם והלוח החדש מאפשר להם לשווק את אותם שיפורים.

ברגע שיצא צ'יפסט חדש יותר עם תמיכה ב CFx16 הם יוציאו מקסימוס 3. (ואולי גם ימציאו לו כינוי חדש)

אני בOC של 50% עם מעבד QUAD בVOLTAGE גבוה עם קירור אוויר ממוצע, וכל ההגדרות שלי על AUTO חוץ מCPU VOLTAGE, FSB, ועוד 2-3 הגדרות בסיסיות שכדאי להגדיר עם כל לוח.

לא הייתי צריך לכוון שום מתחים ללוח, וזה אומר הרבה על הX38 (וגם X48).

והיציבות של המערכת פשוט מושלמת.

איך בדיוק לוח עם P45 היה עושה עבודה יותר טובה ? שלמות אי אפשר לשפר, לפחות לא במקרה הזה.

פורסם

כן? מה דעתך על X16 ב CF זה לדעתי יהיה שלמות.....

כל עוד המחיר ישאר שפוי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים