עבור לתוכן

שאלות|כמה שאלות ברשת חדשה אם wrt54gl

Featured Replies

פורסם

קניתי את הראוטר אם הכרטיס רשת edimax 7128g

עכשיו איך שאני הפעלתי שיניתי רק את הסיסמא של האדמין אבל אני רואה שבמחשב שבלי הראוטר אם אני מתחבר דרך החיגן יש אינטרנט וגם איפה שהראוטר אפשר דרך החיגן

1.איך מבטלים את החיגן במחשב בלי הראוטר?(אם אפשר בלי לבטל את זה שאם הראטר)

2.אחרי שהסתרתי את ה mac והוספתי את הכרטיס רשת רק הוא יכול לראות את הרשת ?

3.איך שמים סיסמא לרשת?

4.אם המחשב אם הכרטיס רשת מחובר אני אמור לראות במנורות שמחשב מספר 2 מחובר או שזה רק ברשת חוטית?

5.עוצמת האות היא נמוכה-נמוכה מאוד איך מגבירים אותה?

עריכה שמתי לב שכל פעם שמתחברים במחשב למטה הוא מנתק אותי(יש מצב בגלל שהחיגן אותו שם?)

יאללה חפרתי

תודה לעוזרים אם יהיה לי עוד שאלות אני יערוך :)

פורסם

היי

תתחדש קודם כל , נתב מצוין :)

1. אפשר למחוק אותו. בתצורת הרשת החדשה שלך הנתב הוא זה שמחייג. לך ללוח הבקרה (במידה ויש לך ווינדוס) ומשם ל network connections . בויסטה ובלינוקס זה שונה, אבל מאוד אינטואיטיבי. רק תחפש שם.

2. אל תסנן MAC וכו, אלא אבטח את הרשת ב WPA . זה הכי בטוח. מדריך - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=173704.0

3. בממקש הוובי של הנתב שלך תוכל ליצור ולשנות סיסמה, אותה תצטרך אח"כ להכניס במחשב הלקוח כדי להתחבר. אם אני לא טועה כתובת הנתב שלך היא 192.168.1.1 או 192.168.0.1 .

4. לא משנה. סתם שיטת מספור של ווינדוס :bash:

5. מדריך - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151218.0 + אפשר לקנות אנטנה או למקם את הנתב \ אנטנה של כרטיס הרשת האלחוטי במקום טוב יותר . חיפוש בפורום יעזור מאוד.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה .

רק עוד 2 דברים קטנים אמרת לא לסנן mac אבל היום יש תוכנות שעוברות את הסיסמא של הרשת לא?

מה ההבדל בין האפשרויות אבטחה שיש לי שם wpa 2 wpa (יש לשתיהם personal ו enterprise) מה להשתמש כרגע אני על wpa 2 personal

תודה.

פורסם

אלה שתי שיטות אבטחה וה-WPA2 מתקדמת יותר. אם המחשב, הכרטיס האלחוטי והנתב תואמים ל-WPA2 -- בחר בשיטה הזו, אבל גם WPA זה מספיק בטוח... בכל מקרה, אל תשתמש ב-WEP.

פורסם
  • מחבר

.. בהתחלה זה עבד טוב אבל עכשיו יש פול ניתוקים אני מקווה שהמדריך הזה יעזור למה הקליטה על הפנים גם זה לא תמיד מוצא לי את הרשת יש עוד אפשרויות איך להפחית את הניתוקים??

פורסם
  • מחבר

הקפצה.....

הקליטה עדיין נמוכנה :s05: אין ניתוקים אבל לפעמים זה אל נמוך מאוד ומתנתק המסנג'ר והאיסיקיו צריך לעשות את המדריך גם על הכרטיס רשת?

פורסם

הקפצה.....

הקליטה עדיין נמוכנה :s05: אין ניתוקים אבל לפעמים זה אל נמוך מאוד ומתנתק המסנג'ר והאיסיקיו צריך לעשות את המדריך גם על הכרטיס רשת?

גם לי יש סיגנל נמוך אם הראוטר הזה יש בעיה כלשהי..

פורסם

אין שום בעיה עם הראוטר הזה.

נסו את המדריך לשיפור קליטה, שנו ערוצים, אפשר גם לחזק את עוצמת השידור (עם ה FW המתאימה) , ולשנות את מיקום הרכיבים ברשת האלחוטית - הנתב וכרטיסי הרשת האלחוטיים.

פורסם

נסו את המדריך לשיפור קליטה, שנו ערוצים, אפשר גם לחזק את עוצמת השידור (עם ה FW המתאימה) , ולשנות את מיקום הרכיבים ברשת האלחוטית - הנתב וכרטיסי הרשת האלחוטיים.

זה מה שעשייתי ועדיין הוא נותן לי רק 2 פסים של קליטה

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי מה הכוונה.. ועשיתי את המדריך באמת אין כבר ניתקוים אבל שזה יורד לנמוך מאוד אז רק האינטרנט עובד בלי icq וכל הדברים האלה

ועוד משהו אם אני מתקין קשוחה צד ג' יש סיכוי שזה ישתפר?

ב.האחריות תיפסק?

ג.יש לי חיבור כבלים בלי חיגן ככה שאני לא יודע אם dd-wrt עדין לא תומך כי הבנתי שהוא תומך רק בחיבור אם חיגן ואני בלי אז מה להתקין אם הוא תומך אותו או tomato?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים