עבור לתוכן

צריך המלצות לכרטיס קול אודיופילי

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתה לא יודע מזה מגבר וינטאג',

הוא לא מתקרב לאיכות של מגבר חדש.

כן שמעתי משהו על זה.....

אומרים שאף חברה לא מייצרת היום דברים באיכות כמו של פעם....

אני מחפש דבר פשוט....

אם יש אופציה של לחבר רמקולים למיקסר או דבר דומה, זה יתאים לי....

גם הנושא של המיני מגברים יכול לעזור....

אני מחפש משהו קטן לחדר... לא מערכת סאונד רצינית עם רסיבר שתופס שולחן שלם....

פורסם

יש לי T-AMP עלה לי 400 שקל עם שנאי (לפני שנה וקצת , אני מאמין שהיום עולה פחות ) מגבר מעולה לסטיראו

אחרי שהשתדרגתי הפעלתי עליו זוג JBL 4311B עבד מעולה .. היה מחובר לכרטיס קול חיצוני של בהרינגר ..

היום יש לי Rotel RX-400 .. כמה שהT-AMP היה טוב הרוטל אוכל אותו לארוחת בוקר ..

לדעתי מומלץ להביא מגבר וינטאג' ורמקולים טובים מיד שנייה ואתה מסודר .. ולאחר מכן אם אתה לא הכי מרוצה תשדרג את הכרטיס קול ..

פורסם
  • מחבר

יש לי T-AMP עלה לי 400 שקל עם שנאי (לפני שנה וקצת , אני מאמין שהיום עולה פחות ) מגבר מעולה לסטיראו

אחרי שהשתדרגתי הפעלתי עליו זוג JBL 4311B עבד מעולה .. היה מחובר לכרטיס קול חיצוני של בהרינגר ..

היום יש לי Rotel RX-400 .. כמה שהT-AMP היה טוב הרוטל אוכל אותו לארוחת בוקר ..

לדעתי מומלץ להביא מגבר וינטאג' ורמקולים טובים מיד שנייה ואתה מסודר .. ולאחר מכן אם אתה לא הכי מרוצה תשדרג את הכרטיס קול ..

אני הבנתי שאם מחברים רסיבר למחשב, מספיק הכרטיס קול שעל לוח האם, בתנאי שאתה מחבר אותו בחיבור דיגיטלי - מה שגורם לכך שהרסיבר מעבד את הסאונד ולא כרטיס הקול.

אפרופו וינטאג'.... יש לי איזה מערכת סטריאו של JVC מאמצע שנות ה-70 של המאה הקודמת עם שני רמקולים גדולים כאלה, של המערכות של פעם (נדמה לי שהוא לא איכותי כל כך כי יש לו חיבור לרמקולים, לטייפ ולעוד שני ליין אין כאלה)...

שומעים ברמקולים די נחמד... הבעיה היא שאני לא יכול להעריך בדיוק את האיכות שלהם היות והמגבר לפי דעתי כבר לא מתפקד כמו שצריך, אם אי פעם תפקד ככה,

ועל הרמקולים אין שום אמצעי זיהוי... כלום.... אז איך אפשר לבדוק אם יש להם פוטנציאל שיחסוך לי הרבה...?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים