פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים המאוורר הזה הוא אינו מאוורר סטנדרטי הוא חלק מהקירור הספציפי מאוד שלך. תקנה מאוורר גדול יותר ותרכיב על הכל.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים מחבר קירור הספציפי שלי? מה שיש לי עכשיו הוא מה שקיבלתי עם הכרטיס בלי שום תוספות וזה לא טריוויאלי למצוא מאוורר + גוף קירור שיתאימו לכרטיס כי יש עליו קבלים
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אני יודע שזה מה שקיבלתאתה יכול אולי למצוא את כל הקירור לא רק המאוורר ולהחליף, אבל להחליף רק את המאוורר זה בעייתי.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר אני יודע שזה מה שקיבלתאתה יכול אולי למצוא את כל הקירור לא רק המאוורר ולהחליף, אבל להחליף רק את המאוורר זה בעייתי.גם קירור שלם לא מצאתי, וזה בעייתי קירור שלם כי צריך שיתאים לכרטיסמישהו מכיר חנות עם מגוון רחב של מוצרים, שאני בטוח אמצא בה מאוורר\קירור שיציל אותי?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אני חושב שיהיה לך יותר זול ויותר קל לקחת מאוורר 80/120מ"מ ולהתקין על הכרטיס.זה יהיה גם יותר אפקטיבי מבחינת קירור הכרטיס.
פורסם 2008 באוגוסט 2517 שנים מחבר אני חושב שיהיה לך יותר זול ויותר קל לקחת מאוורר 80/120מ"מ ולהתקין על הכרטיס.זה יהיה גם יותר אפקטיבי מבחינת קירור הכרטיס.יש קבלים על הכרטיס שמפריעים
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים :lol: :lol על מה אתה מדבר?! אולי אם זה היה קירור ב 180 מעלות אבל לא.... הם אפילו לא יתחממו
פורסם 2008 באוגוסט 2917 שנים זאת השיטה הכי GHETO STYLE אמנם אבל גם הכי פופולרית כי היא פשוטה וגם פשוט עובדת.(אני מדבר על האזיקונים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.