עבור לתוכן

New Geforce GTX 260 with 216 SPs and 72 TMUs?

Featured Replies

פורסם

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=317014

It looks like that Nvidia brings in mid-September a new GTX 260.

While the clock frequencys are the same (576/1242/999 MHz), Nvidia has increased the shader cluster from 8 to 9. So the chip has got 216 SPs (9 shader cluster * 24 stream processors) and 72 TMUs (9 shader cluster * 8 texture cluster) instead of 192 and 64.

With this modification the GTX 260 runs up to 12.5 percent faster and shall overtake AMD's HD 4870 easily.

פורסם

מצתער אבל אותי זה ממש לא מעניין מצדי שישימו כספומט בכרטיס

פורסם

המצב אצלם כלכך קשה, שהם רק ממחזרים כרטיסים כל הזמן?! :silly:

פורסם

כמו ילדים קטנים לדעתי, כי כולם אומרים HD4870 יותר חזק... אז הם חייבים להתחכם ולהוציא גרסא שתעקוף...

פורסם

הרבה שנים התחרות בשוק כרטיסי המסך לא הייתה עד כדי כך מעניינת - אם זה נכון, איזה תשובה כבר יכולה להיות ל-AMD?

פורסם

זה לא מעניין, זה סתם מתיש את המשתמשים, עדיף שימשיך להיות כמו שהיה (יוצא כרטיס חדש, כל פעם שיש באמת מה לחדש), ATI ו- NVIDIA יורדות למלחמת OC (בנתיים זו רק NVIDIA, אבל אם זאת המגמה ATI לא תשאר מאחור לזמן ממושך...).

אולי תבוא הישועה מ- INTEL, מי יודע...

פורסם

למה לעזאזל זה משנה איך הם עושים את זה?!

אתם מקבלים יותר ביצועים בפחות מחיר!

תפסיקו לבכות ותבינו שזה רק טוב.

פורסם

:'( :'( :'( אה... איזה טיפש אני ....

ואני חשבתי שהוזלה זה דבר רע....

בכל מקרה... באמת עדיף שיצאו כרטיסים חדשים מאשר גרסאות חדשות

פורסם
  • מחבר

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=8987&Itemid=65

אם זה באמת יהיה נכון עוד בסוף השנה יצאו כרטיסים של NVIDIA עם GDDR5 ביצור 55nm שיתנו ביצועים טובים יותר מ 4870X2

The 55nm process with a new clock and GDDR5 memory should get GT200 55nm a bit faster than R700 and this is exactly what Nvidia needs.

פורסם

אני מחכה שתהיה הוזלה לכרטיסים כמו HD4850 ו HD4870 שמחיר יהיה נמוך עוד יותר כי אם אנשים חושבים שזה ממש נמוך , ביחס למחירים בחול זה ממש לא

כי ב ארה''ב HD4850 עולה 680 שקל

פורסם

אני מחכה שתהיה הוזלה לכרטיסים כמו HD4850 ו HD4870 שמחיר יהיה נמוך עוד יותר כי אם אנשים חושבים שזה ממש נמוך , ביחס למחירים בחול זה ממש לא

כי ב ארה''ב HD4850 עולה 680 שקל

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

יופי, ארה"ב.

מה עם דמי משלוח+מע"מ+רווח של יבואן+רווח של חנות? החנויות לא צריכות להרוויח בשביל לחיות?

עד שלא תהיה הוזלה בארה"ב, גם לא תהיה בארץ.

פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

יופי, ארה"ב.

מה עם דמי משלוח+מע"מ+רווח של יבואן+רווח של חנות? החנויות לא צריכות להרוויח בשביל לחיות?

עד שלא תהיה הוזלה בארה"ב, גם לא תהיה בארץ.

אבל גם כשאתה קונה בארה''ב החנות צריכה מע''ם ורווח של היבואן ורווח של החנות וזה עולה 680.....

פורסם

עזוב, אנשים חושבים שמיצרים את הדברים האלה בארה"ב ושלא משלמים שם משלוח. הם לא מבינים שכל החברות האלה ממוקמות באסיה ואירופה :kopfpatsch: המחירים ב ארה"ב זולים כי שם לא גונבים, אצלנו משום מה בחרו להיות כמו באירופה ולהעלות את המחירים ב 50%-150% בלי שום סיבה.

צעד עלוב מצד NVIDIA, שלפחות ישנו את השם של הכרטיס ולא יגרמו בלבול (כמו שהם עושים תמיד), בסוף הם ישלמו על זה. בקשר לכרטיסים שיצאו בסוף השנה, זה יהיה מאוחר מידי, גם ל ATI יהיו כרטיסים חדשים והם מדברים על 40NM כך ששוב NVIDIA בפיגור ושוב AMD ימכרו בזול ו NVIDIA תמכור בהפסד.

פורסם

הסיפור חוזר על עצמו במוטו... בהתחלה ATI מוציאה את ה2900 אבל NVIDIA מובילה אז היא דוחסת יותר ויותר יחידות עיבוד לליבה ומוציאה את סדרת הHD3XXX שזה ליבה גדולה ומה היום? לATI יש ארכיטקתורה חדשה ומשתלמת וNVIDIA דוחסת טרנזיסטורים יענו מוטו :smile1: ואם ללכת לפיו אז NVIDIA תעלה בחזרה להובלה בשוק רק עם ארכיתקטורה חדשה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים