עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיסי ATI..

Featured Replies

פורסם

למה הכרטיסים שלהם(ATI) ,ויש להם את הכרטיס הכי חזק הוא נותן ביצועים פחות טובים מכרטיסי NV בקרייסיס??

זה פשוט נראה מוזר שכרטיס חזק יותר יתן ביצועים פחות טובים כרטיסים חלשים יותר.... :s05:

פורסם

שאלה מעולה

ככה זה.... לדעתי זה שוחד קטן, שיוצרי המשחק עושים אותו יותר אופטימלי לNV כדי לתת להם סיבה למכור את הכרטיסים...

ועובדה שזה עובד בחלק מהמקרים, אני מכיר כאלה שעברו לNV בגלל המשחק המטופש הזה...

ככה שני הצדדים מרויחים

(יש לי תחושה שזה הולך להיות שרשור ארוך...)

פורסם
  • מחבר

יש מצב להסכם בין יוצרי כרייסיס לבין NV ....אבל חייב להיות הבדל טכני כלשהו שיוצר הבדל וגורם לכרטיסי NV להיות יותר טובים מכרטיסי ATI (בקרייסיס)

פורסם

אגב לא כולם ככה....

הבנתי ש HD4000 מתפקדים יפה מאוד בCRYSIS

אבל אין שום הסכם רשמי ב CRYTEK ל NVIDIA

פורסם

יש מצב להסכם בין יוצרי כרייסיס לבין NV ....אבל חייב להיות הבדל טכני כלשהו שיוצר הבדל וגורם לכרטיסי NV להיות יותר טובים מכרטיסי ATI (בקרייסיס)

כי בתקופה שעשו את קרייסיס, NVIDIA שלטה בשוק כרטיסי המסך. אז CRYTEK השתמשו בכרטיסים שלהם כשיצרו אותו, ומן הסתם הוא בנוי לעבודה אופטימלית על כרטיסי NVIDIA.

לא שמת לב ללוגו המפורסם של "NVIDIA - THE WAY IT'S MEANT TO BE PLAYED" בתחילת המשחק?

פורסם

הלוגו שלהם מופיע גם במשחקים שעובדים הרבה יותר טוב על ATI.. אין קשר..

ייתכן באמת שמה ש DJ-ELECTRIC אמר באמת נכון. אי אפשר לדעת..

אבל בתכלס פשוט יש משחקים שרצים יותר טוב על כרטיסים של ATI ויש גם הפוך.. קורה.

לא תמיד המשחק עובר אופטימיזציה לכרטיס מסויים ו/או לא תמיד הדרייבר של הכרטיס מסך טוב מספיק ומותאים מעולה לכרטיס..

*ולא יודע לגבי הביקורות, אבל לי קרייסיס עובד מעולה על ה HD4850 שלי. אני מקבל בין 30-40 FPS במשחק על 1280X1024 עם הכל על HIGH ועם AAX4

פורסם

UT3 זאת דוגמא מעולה.... זה שהסמל של NV מופיע במקרה הזה לא אומר כלום, הכרטיסים של ATI מכסחים שמה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים