עבור לתוכן

מחפש נייד עם מסך ענק, עד 9K+ שאלה על מע' הפעלה

Featured Replies

פורסם

שלום!

אבא שלי נוסע לחו"ל עם כדי לעשות מצגות וצריך נייד עם מסך כמה שיותר גדול. ראיתי בZAP ניידים עם 20" אבל במחירים אסטרונומיים ודרגה אחת מתחת זה כבר 17".

לא אכפת לי לקנות מחשב חלש וכבד - רק שיהיה לו מסך גדול ועם רזולוציה מרשימה (לפחות 1650, עדיף 1920x1200). אני חייב לקנות בארץ. למישהו יש המלצה?

נצל"ש:

ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם VISTA ושמעתי שיש בעייה להחליף להם מערכת הפעלה. אני חייב שהמחשב הזה יריץ Win2003 כדי שאני אוכל להתקין עליו SQL Server 2005. זה בעייה להתקין על מחשבים ניידים?

פורסם

למה בדיוק הוא צריך נייד עם מסך כזה גדול? מצגות עושים בד"כ על מקרן חיצוני ולסחוב מחשב עם מסך 17" זה סיוט. על משהו גדול יותר אין מה לדבר בכלל, זה לא מחשב נייד יותר מאשר האמר הוא רכב קל.

אם הוא באמת חייב רזולוציה גבוהה ללא מסך חיצוני, זה משהו אחר, כי למרות שאפשר להשיג 1920 ב-15" זה לא ממש נוח לעבודה. 1680 דווקא קל למצוא ב-15" ולדעתי זו רזולוציה די אידיאלית לגודל זה.

פורסם
  • מחבר

המצגות הן לא מול הרבה אנשים, אלא אחד על אחד/שניים. מקרן זה לא מספיק אינטימי.

המצגות הן במקומות שונים וקשה לדאוג שיהיה קיר גדול להקרין עליו ושיהיה אפשר להחשיך את החדר.

יש מחשב 17" מומלץ?

פורסם

יש את הDELL VOSTRO 17"

סדרה עסקית אז הוא איכותי+אחריות 3 שנים. והוא בא עם XP בדרך כלל

פורסם
  • מחבר

אפשר להתקין עליו windows 2003 server?

פורסם

ועדיין לא צריך מחשב 17" בשביל מצגות אחד-על-אחד.

אבל, כמובן, אם מתעקשים, אז יש אפשרויות.

ה-Vostro לא מומלץ כי יש לו רזולוציה נמוכה למסך כזה גדול. אם אתה יכול להרחיב את התקציב - יש Dell Precision 17".

למרות שעדיין לדעתי, מחשב 15.4" עם מסך ברזולוציה 1680x1050 יהיה פצצות לגבות.

אבל למה לעזאזל להתקין Server 2003?

פורסם
  • מחבר

כתבתי למעלה, צריך להתקין עליו SQL Server 2005 ואי אפשר לעשות את זה על מע' הפעלה שהיא לא server.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים