עבור לתוכן

Sapphire HD 4870 512MB כרטיס עם בעיות?

Featured Replies

פורסם

^^

עשית מה שאמרתי?

הורדת התכונה הזאתי??

תפעיל אותה, ותבחר שם ATI והיא תסיר לך הכל.

אני משתמש בה כל הזמן (רק אתמול עשיתי זאת להתקנה חדשה אחרי עדכון BIOS)

• תגובות 85
  • צפיות 11.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

i still got the CCC on my pc man..

30470951br0.jpg

פורסם

מה זה ה CCC הזה שאתה מקבל?!

אתה בטוח עושה משהו לא טוב

אני עשיתי את זה אתמול ועובד נפלא.

נותן לך חלונות VISTA (או XP) בלי שום זכר לשום DRIVERS.

ממש כאילו רק התקנת עכשו חלונות מאפס.

פורסם
  • מחבר

טוב עשיתי כל מה שאמרת...

הרגע חזרתי לאחר שהמחשב קרס....

פורסם
  • מחבר

טוב חברים, הרגע חזרתי מהחנות עם SAPPHIRE חדש... אמרתי ניתן עוד צ'אנס... ותנחשו מה? בדיוק אותה הבעיה...

הדיונים שפתחתי בATI ויוטוב? כל מי שוסבל מהבעיה זה בעליי SAPPHIRE... ובפורום של SAPPHIRE? מתעלמים מהנושא...

אם זה בעיה של דרייברים, אז סאפפיר צריכים לפחות להודיעה על זה שיש בעיה, וזה בטיפול או משהו ולא סתם להאשים ספקי כוח ושאנשים יוציאו עוד כסף והתאכזבו (וכן, ניסיתי עם הרבה ספקים)

הפעם אני ילך לחנות ויחליף לי לאיזה גיגהביט' או MSI ו יקווה לטוב....

ולי עוד המליצו על SAPPHIRE שעלה יותר מהגיגהביט...

פורסם

מוזר מאוד....

אני מקווה שיסדרו את זה בקרוב....

פורסם

הבנתי שניסית גם עם FurMark וקרה לך אותו דבר?

לי אישית גם יש את הכרטיס הזה והוא לא עושה שום בעיות בFurMark

ויש עוד איזה 3-4-מליון אנשים עם הכרטיס הזה שניסו את FurMark ולא קרה להם שום דבר.

ככה שלדעתי זה ממש לא הכרטיס. אולי יש התנגשות עם איזה דרייבר אחר, או תוכנה שרצה ברקע.

לא אמורים ליהיות הבדלי ביצועים או תאימות בין כרטיסים מחברות שונות... לדעתי אתה פזיז מידי

בהאשמה שלך את Sapphire.

בכל מקרה, אתה אומר שניסית עם הרבה ספקים, עם איזה ניסית? כבר אמרו לך במקום אחר

שאתה צריך בערך 26A על המסילה של ה12v, וידאת את זה בספקים האחרים שניסית?

פורסם
  • מחבר

כן, וידאתי...

ולא FUNMARK לא עושה לי שום בעיה!

כרגע עשיתי בדיקה וקיבלתי 3DMARK... הכל תקין.... רק מספר משחקים עושים בעיות... וכל מי שמתלונן אליהם, בעל כרטיס SAPPHIRE......

צירוף מיקרים?

פורסם

אולי פגם בפס הייצור?

אם כן אז יש לNVIDIA הרבה בדיחות בקנה

פורסם

אם אתה מחליף את הכרטיס לחברה אחרת וזה עוזר, אז תגיד...

בכל מקרה, להריץ GTA:SA ו HALO2 אתה יכול להתקין לינוקס ולהריץ אותם דרך WINE, אלו לא משחקים כבדים ויש סיכוי שבגלל הדריברים השונים ללינוקס הם ירוצו בסדר (פתרון עקום, אבל פתרון).

פורסם

מצדיק, אני משחק את GTA SA....

טוב שיחקתי.... בלינוקס.... ואני לינוקסאי, לא סתם שיחקתי...

וזה עבד לי בסדר גמור, כמובן ירידת FPS קטנה אבל אין שום בעיה בהגדרות מקסימליות אצלך

פורסם

נראה לי שהבעיה נובעת מכך שאתה משתמש בויסטה 64 ביט

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לויסטה 64.. ניסיתי גם בXP 32.

בכל מקרה, גלשתי קצת וראיתי.. רוב האנשים שמתלוננים משתמשים בלוחות אם P45 עם כרטיס של SAPPIHRE....

http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=268307

"Anyhow, refering to my post above I finally got the reason behind the stablity issues.

ASUS P5Q-E default voltage for RAM even stock speed is too low. bumped that from 1.8v to 2.1v and magic it works and no more random crashing. 3 days now of running perfect.

Thank you to all those who helped."

"on't get me wrong its a great board. But, its just a suprise that default/auto settings failed where as other ASUS boards (this is my 3rd board from ASUS) have been ok with not having to actually mess around with those settings. Timings etc I just let the SPD do its thing (since this is where manufacturer is meant to keep settings). So it was default (timing) @ default (voltage). Not 4-4-4-12 @ default/auto. Its now on default (timing) @ 2.1v. I'm not here to tweak the crap out of the machine to get 100 more points in 3dMark - any edition OR another 1% in fps from any game. Hence, I'm ok with lax timings.

Also note that I did say that I tested this with Memtest on default (timing) @ default (voltage) that passed."

אין לי אפשרות לבדוק עכשיו כי הכרטיס מסך שלי כרגע לא פה.... בכל מקרה.. זה לא מסוכן?

פורסם

מסוכן?

למה?

זה קצת יותר חום אולי, אבל יתן לך יציבות יותר למחשב וכו'.

לדעתי שווה לנסות.

פורסם

נראה לי שהבעיה נובעת מכך שאתה משתמש בויסטה 64 ביט

קראתי, בדקתי.

ויסטה 64ביט, 4870 של ספיר וGTA SA עובד יפה גם עם קרוס פייר וגם בלי.

תבדוק דרייברים וזה לא הוינדוס ולא הכרטיס. אולי הספציפי שיש לך (על כמה עומד המאוורר ? אצלי הוא ב50%)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים