עבור לתוכן

נשברו לי שני קליפסים במאורר שעל המעבד

Featured Replies

פורסם

יש לי בעיה נשברו לי שני קליפסים במאורר שעל המעבד מה אני אמור לעשות אני מרגיש שהמחשב זז לאט תעזרו לי :kopfpatsch:

פורסם

אתה צריך להחליף את הקירור של המעבד (לא נירה לי שאפשר להחליף רק את המאוור ...)

פורסם

מאוד יעזור אם תרשום גם על איזה קירור מדובר... :nixweiss:

פורסם

איזה קירור זה? מקורי של אינטל? 775 או 478?

כי אני יודע שיש 2 קליפסים ב478 וב775 לא נראה לי שזה נקרא קליפסים..

אבל אני לא חושב שזה 478 כי זה ממש ישן.

בכל מקרה איך הקירור נראה?

478:

CPUFANP4.jpg

775:

intel_775_fan.jpg

לגבי AMD אין לי מושג אבל אלה כמה קירורים שלהם:

זה לפי מה שהבנתי AM2:

5T568S1H3_L.jpg

פורסם

כמו ש ש camp kill yourself 4 life אמר...

זה יכול להיות כל כך הרבה דברים....

במחשב הישן שלי בסוקט הישן שלפתי דבק ופשוט בדבקתי את הקצוות השבורים לנקודה שהם אמורים להיות מחוברים

פורסם
  • מחבר

איזה קירור זה? מקורי של אינטל? 775 או 478?

כי אני יודע שיש 2 קליפסים ב478 וב775 לא נראה לי שזה נקרא קליפסים..

אבל אני לא חושב שזה 478 כי זה ממש ישן.

בכל מקרה איך הקירור נראה?

478:

CPUFANP4.jpg

775:

intel_775_fan.jpg

לגבי AMD אין לי מושג אבל אלה כמה קירורים שלהם:

זה לפי מה שהבנתי AM2:

5T568S1H3_L.jpg

775 אחי בדיוק אותו דבר זה המאורר 775

פורסם

OK, המ.. שני ה"ברגים" נשברו?

אתה בטוח שהם נשברו? לא נשמע לי הגיוני. אבל אם הם אכן שבורים אתה תצטרך לקנות קירור חדש.

המחיר נע בין 30 שלקים עד ל300(בקירור אוויר)

קירור של אינטל לדעתי יספיק לך, למרות שאתה יכול להשקיע 120 שקלים ולקנות AC FREEZER 7 PRO(שהוא שקט במיוחד ומקרר טוב מאוד)

מקווה שעזרתי. :hi:

פורסם

^ קירור מקורי של אינטל לא נמכר בנפרד ממעבדים עד כמה שאני יודע, אני בכל אופן לא נתקלתי בחנות שמוכרת כזה ..

AC7 FREEZER PRO הוא אחלה אלטרנטיבה.

פורסם

^ קירור מקורי של אינטל לא נמכר בנפרד ממעבדים עד כמה שאני יודע, אני בכל אופן לא נתקלתי בחנות שמוכרת כזה ..

תמיד יש פעם ראשונה http://www.skypc.co.il/pl_product~BOX-FAN-775~18~0.htm

הקירור הזה אמור להיות מאוד שקט

פורסם

skypc מוכרת קירורים מקוריים של אינטל וAMD ב30 שח.

כנראה כאשר מישהו מזמין קירור צד שלישי אז החנות משאירה אצלה את הקירורים ועושה על זה עוד קופה קטנטנה (מאוד מאוד קטנה, כמה אנשים כבר קונים כזה דבר?!).

פורסם

תמיד יש פעם ראשונה http://www.skypc.co.il/pl_product~BOX-FAN-775~18~0.htm

הקירור הזה אמור להיות מאוד שקט

המ, הקירור שרואים בתמונה הוא מיועד ספציפית לרמת החום של PENTIUM DUAL CORE.

צריך לברר איתם אם יש להם גם את הגרסה הרגילה.

פורסם

קודם כל שיסביר קצת מה בידיוק נשבר לפי התמונה שנתת לו ואז נראה אם הוא יכול לסדר את זה או שהוא יצטרך לקנות חדש.

מה שכן, בנוגע לויכוח הקירורים והמעבדים של אינטל- בתור אחד שעבד ביבואן שלהם אני יכול להגיד לכם ש..

המעבדים מגיעים ליבואן מ-Intel/AMD על מגשים ועל כן הם קרויים Tray- ומתקבלים גם קירורים בנפרד. וזאת מלבד המעבדים שמגיעים כ-BOX עם קירור מתאים.

יש לציין שחנויות שעובדות עם יבואנים בצורה צמודה יכולים להרוויח מההפרש בקניה של מעבד + קולר או מעבד לבד וקולר לבד. גם הקירורים שמגיעים הם אינם באים בקופסא, הם מגיעים רק עם אריזת הפלסטיק השקופה שמונעת זעזועים/פגיעות (מי שקנה מעבד בגרסת BOX יודע על מה מדובר). ניתן להסיק מכאן, שהיבואנים מזמינים מעבדים כ-BOX וכ-TRAY לחוד והם לא פותחים קופסאות ויוצרים דבר שכזה. (אך כמובן שגם חברת היבואן לא פראיירית ויש לה את הרווח שלה.)

ודרך אגב, אין סיבה לקנות אחד מכיוון ושאתה מקבל אחד עם המעבד, ואם לא אז כנראה שקנית קירור אחר ואז אין סיבה שתקנה BOX. ועל כן לא הרבה חנויות בכלל מציעות למכירה קירורים כאלו, ואלו שכן- בסה"כ נתקעו עם כמה כאלו ורוצים להפטר מהם.

דרך אגב, מכירות גדולות של מחשבים מורכבים בד"כ מעניין להם את ה*** הקירור של המעבד ולכן קונים משהו פשוט- ובזה מצטיינים כמה קירורים יש אחד של TT ואחד של AEROCOOL.. הם יותר זולים אצל היבואן מאשר הקירורים המקוריים של האינטל והAMD אבל הם עושים את העבודה דיי דומה. כאן היבואן מרוויח המון, כידוע כמו כל דבר קטן ו"זול" (שבדרך כלל אחוזים גבוהים יותר של רווח נמצאים במוצרים זולים).

פורסם

מצאתי ביותר זול...

http://www.goldcom.co.il/69288/%D7%9E%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A8%D7%A8-CPU-Intel-Original--For-Intel-Socket-775

וסביר להניח שאם תפנה לחברות יבואן ותבקש שיעשו לך קומבינה וימכרו לך (ביחוד אם תפנה לאחד העובדים) אז הם ימכרו לך גם אולי ב30 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

סידרתי היום הכול קניתי קירור חדש Arcotic Cooling FreeZer 7 Pro והוא קצת צמוד לחוטים שיש לי הרבה חוטים שמחוברים לספק זהבסדר שהם נצמדים למאוור קצת דרך אגב יש לי

QX6700

8800GTX[br]פורסם בתאריך: 22.08.2008 בשעה 20:46:54

תביאו לי הצעות איך לעשות את הקירור שלי יותר טוב Arctic Cooling FreeZer 7 Pro

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים