עבור לתוכן

עזרה בהגדרת הנתב WRT54GL / ביטול החייגן בנתב / אחר??

Featured Replies

פורסם

אתמול החלפתי מודם בבזקסטור למודם Aztech 600E, חיברתי אותו לנתב והנתב מחובר באופן חוטי ל2 מחשבים.

ניסיתי להתחבר לאינטרנט אך ההודעה שהופיעה היא "The phone is busy".

היום ניסיתי לחבר ישירות את המודם למחשב, וכפי שאתם רואים אני גולש ואין אף בעיה.

השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות בנתב האלחוטי (ביטול חייגן?) או מה אני צריך לעשות במודם כדי שאוכל לגלוש באינטרנט מ2 המחשבים?

פורסם

את החייגן מגדירים בנתב. במקרה שלך אתה צריך להגדיר חייגן בנתב ולבטל את החייגן במחשב.

פורסם
  • מחבר

התקשרתי ל'פנדה מחשבים' סניף ב"ש (מקום רכישת הנתב), נציג השירות רומן עזר לי בצורה נהדרת.

מה שעשיתי בעזרתו זה שהנתב יחייג (כפי שאתה אומר), לגבי ביטול החייגן במחשב אני לא יודע איך עושים זאת.

דרך אגב, כרגע אני גולש דרך הרשת החוטית.

2 דברים נוספים שאני צריך לדעת:

א. איך אני יודע מה כתובת הIP שלי ושל המחשב השני ברשת?

ב. איך אני בודק את מהירות ההורדה/העלאה?

פורסם

בביטול החייגן המחשב הכוונה היא שפשוט לא מתשמשים בו, אם בכל זאת הוא מפריע לך פשוט תמחק אותו (בחיבורי רשת בלוח בקרה).

לגבי כתובות IP, כדי לבדוק מה כתובת הIP המקומית במחשב אתה הולך להפעלה, רושם CMD ואישור ובמסך שנפתח אתה רושם ipconfig. אתה תקבל שורה בשם IP adderss שתתחיל במספרים 192.168 או 10.0.0.

אם אתה רוצה לדעת את כתובת הIP החיצונית (מה ש"רואים" מהאינטרנט) אתה צריך ללכת לאתר כמו www.whatismyip.com. הכתובת הזאת משותפת לכל המחשבים שמחוברים לך לנתב.

לבדיקת מהירות העלאה והורדה אתה יכול לבצע בדיקה באתר www.speedtest.net או באתר הבקרה של הספקית, למשל http://212.179.191.175/ של בזב"ל. אתה יכול לבצע שם את הבדיקה גם אם אתה לא לקוח שלהם וזה יהיה מספיק מדוייק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים