פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים קודם כל מה שREZA כתב נכון אין שום קשר לחברת VIA. לדעתי הכונן הזה יכול להתחבר לכל מתאם SATA אבל ביקשתיקישור כדי להיות בטוח.עריכה: לאחר חיפוש קצר אני מבין שאתה רוצה לחבר את הDVD למחשב ולא את הכונן הקשיח, אני צודק?עריכה 2: אם אני מבין נכון אתה רוצה לצרוב FIRMWARE לכונן הXBOX שלך,נכון? אם הבנתי נכון את הנושא בפורומים אתה לא חייבבקר של VIA (למרות שאיתו יש הצלחה של 100%) אלא אתה יכול לחבר לציפסט של NFORCE (יחסית לבקר PCI של VIA ישהרבה כאלו בשוק). לדעתי תחפש חבר עם לוח אם בעל ציפסט של NVIDIA ותנסה אצלו.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר ag34, נכון, אני רוצה לצרוב את ה FIRMWARE וכתוב לי שאני צריך CHIPSET של VIA או NFORCE.הלוח אם שלי הוא של GIGABYTE והדגם שלו הוא P35-S3L.Reza, אני יודע אנגלית טוב, ואני יודע מה זה VIA שכתוב לי ומה זה ה VIA שאתה מתכוון אליה, אז לכן אני לא מתבלבל.יש בלוח אם שלי את אחד הצ'יפסטים האלו?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים אין לך אחד מהם על הלוח, לכן המלצתי לך למצוא חבר עם ציפסט של NVIDIA ולעשות אצלו, חבל סתם לקנות כרטיס. אגב, הטעות של REZA מובנת גם אני חשבתי כך כל עוד חשבתי שאתה סה"כ רוצה לחבר התקן SATA למחשב ולא שאתה רוצה לצרוב גירסה עם תוכנה מאוד ספיציפית. חוצמזה - למה הורדת לי 9?
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים זה באמת מעניין ולכן מצאתי את זה:http://www.360plex.com/news/view/178809/המגבלה היא תוכנת הצריבה שתומכת רק בבקרי SATA מסויימים. אז הפתרון הכי טוב זה למצוא חבר עם מחשב מתאים כמו שהציע ag43.
פורסם 2008 באוגוסט 2217 שנים מחבר לא אכפת לי לקנות כרטיס עד 100 ש"ח...הקישור לכרטיס שמישהו פה הביא הוא בסדר, אבל לא כתוב שהוא תומך בויסטה.זה משנה או שעדיין אני אוכל להשתמש בו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.