עבור לתוכן

HD4870 מעוניין לקנות ואני בהתלבטות .

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה אבל אני לא יודע אם הוא שווה בשביל המערכת שלי והאם שווה להשקיע על הכרטיס מסך.

המערכת שלי היא כזו:

לוח אם : GIGABYTE GA8I945GZME-RH

מעבד : E6300 1.86GHZ (אין לי אפשרות לעשות OC כי בלוח אם אין אפשרויות המהרה.)

כרטיס מסך נוכחי X1600PRO

זיכרון: 2GB

לגבי הספק כוח יש לי עכשיו 430 אבל אם אני יחליט לקנות את HD4870 אז נקנה ספק כוח 520WATT של CORSAIR מודולרי.

תודה לעונים.

פורסם

איזה מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

ידעתי ששכחתי משהו.

בכל אופן המסך הוא 19" הרזולוציה המקסימלית היא 1440X900.

פורסם

לדעתי המעבד יהווה צוואר בקבוק משמעותי לכרטיס ולא תקבל ממנו את המקסימום.

פורסם

למערכת שלך HD4850 הוא פתרון מעולה

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהמעבד יגביל אותי.

אבל לדוגמא משחקים כמו GRID,ASSASSINS CREED,CRYSIS כמה פריימים אני יוכל לקבל בערך? והאם אני יוכל להעלות אותם על גרפיקה גבוהה?

פורסם

4850 מתקתק הכל.

בDX9 אני משחק קרייסיס על HIGH עם AA של X8 [ואני עם צוואר בקבוק מפלצתי בגלל המעבד ימח שמו]

בDX10 אני משחק עם X2

תאמין לי, גם אני ממש דאגתי מהביצועים שלו [ידעתי שהם טובים, אבל רציתי סוף סוף להריץ הכל על מקסימום הגדרות], אבל הכרטיס הזה הוא מפלצת.

פורסם

wildfire

בתקציב באיזור של 4870 אין כרטיס יותר טוב ?

9800GT וכאלה לא מתקרבים ?

פורסם

למסך "19 ???

פורסם

אני דיברתי על 4850 ולא על 4870.

למסך 19" 4870 יהיה בזבוז.

פורסם

כל עוד הוא יכול להחליף אותו בעתיד... כמו שאחד בפורום אמר לקחת 4870 על מסך 19' זה כמו להרוג זבוב עם פגז ארטילרי כבד אבל אם להתחשב בתהליך האבולוצייה יבוא היום ואותו הזבוב יגע למימדים כאלה שניצתרך לשגר עליו טיל בליסטי כדי להרגו... מי שלא הבין את המשל ש4870 יספיק למסך 19' למשך הרבה זמן...

פורסם
  • מחבר
כל עוד הוא יכול להחליף אותו בעתיד... כמו שאחד בפורום אמר לקחת 4870 על מסך 19' זה כמו להרוג זבוב עם פגז ארטילרי כבד אבל אם להתחשב בתהליך האבולוצייה יבוא היום ואותו הזבוב יגע למימדים כאלה שניצתרך לשגר עליו טיל בליסטי כדי להרגו... מי שלא הבין את המשל ש4870 יספיק למסך 19' למשך הרבה זמן...

בדיוק אני חושב לקנות אותו כדי שיחזיק להרבה זמן על המסך הזה.

אז כדאי לקנות אותו?

פורסם

בדיוק אני חושב לקנות אותו כדי שיחזיק להרבה זמן על המסך הזה.

אז כדאי לקנות אותו?

איזה מן שאלה זאת....

יוסי: אתה רוצה עוגה?

חיים:לא תודה יסתפק במלפפונים חמוצים מלפני שבוע עוד כשם היו מלפפונים רגילים.... :screwy:

פורסם

וואי אלקטריק, תשתדל שה200 הודעות ביום שלך יהיו לפחות מועילות :s07:

mpdesign, זה לא תלוי במסך, זה תלוי ברזולוצייה, אתה יכול אפילו להשתמש במסך 24' אבל אם תשים על רזולצייה של מסך 19 (1440x900) זה יעמיס על הכרטיס באותה צורה.

hd4870, יחזיק לך את כל המשחקים אפילו לתקופה ארוכה במיוחד אם בעתיד תתפשר על הגדרות התגוצה והפילטרים.

פורסם

גם הדרייברים יעשו את שלהם זה למה זה דיי חסין עתיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים