פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים intel X3100 geforce 8400gs ואני מיתכוון רק למשחקים. לא שאני מעוניין ליקנות אותם אבל סתם מעניין לדעת ואם כן האם ההבדל משמעותי? תודה אנשנושים!
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים גם איתו לא תוכל לשחק באיכות מיודמה, אבל הוא יותר חזק.אל תשכח שיש לו בעית התחממות אם אתה מתכנן עליו באיזה DELL
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים איך אני שונא סתם שאלות יש לי חבר תמיד שואל סתם שאלות פשוט אין סיבה סתם ואז שאני שואל למה אתה שואל הוא אומר לי" אני שואל ....."כאילו זה מצדיק את זה
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אני אמרתי שזה סתם שאלה כללית... אז בכמה ההבדל גדול?ב20%מה אתה רוצה שאני אגיד לך?הכרטיס המובנה חוסך סוללה, אבל החיצוני יאפשר לך לשחק בNFS או בCOD4 בהגדרות בינוניות-נמוכות...
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר אללוווו מזה פה??! אני מבקש בלי תגובות כאלו!!אין שום חוק שאוסר על שאילת סתם שאלות!לא מעניין אותכם הנושא? אז אל תענו!!
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים ב20%מה אתה רוצה שאני אגיד לך?הכרטיס המובנה חוסך סוללה, אבל החיצוני יאפשר לך לשחק בNFS או בCOD4 בהגדרות בינוניות-נמוכות...גם זה בספק...
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים אללוווו מזה פה??! אני מבקש בלי תגובות כאלו!! אין שום חוק שאוסר על שאילת סתם שאלות! לא מעניין אותכם הנושא? אז אל תענו!! רק נזכרתי בזה שאני מתעצבן מזה ששואלים סתם שאלות זה לא משו אישי סתם ככה אין השוואות ברשת על מובנים ככה שלא נרה לי מישו יגיד לך וכותבים הללוווו עם ה לא עם א וכן אני מסטול אכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.