פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים שוה הבעיה לא הדרייבריםנניח הם יתנו גם שיפור של 10 אחוז בביצועים!(שזה המון)עדיין הרוחב פס לא ינוצל כמו שצריך.אין מה לעשות, הכרטיסי צריכים להכיל מהירויות גבוהות בהרבה יותר כדי לנצל את הרוחב פס הזה.פלוסהמעבד עצמו צריך להיות חזק מספיק כדי לספק להם רוחב פס כזה (הזכרונות של המחשב עצמו וכו').מספיק צוואר בקבוק הכי קטן במחשב כדי שזה לא ינוצל טוב.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים שוה הבעיה לא הדרייבריםנניח הם יתנו גם שיפור של 10 אחוז בביצועים!(שזה המון)עדיין הרוחב פס לא ינוצל כמו שצריך.אין מה לעשות, הכרטיסי צריכים להכיל מהירויות גבוהות בהרבה יותר כדי לנצל את הרוחב פס הזה.פלוסהמעבד עצמו צריך להיות חזק מספיק כדי לספק להם רוחב פס כזה (הזכרונות של המחשב עצמו וכו').מספיק צוואר בקבוק הכי קטן במחשב כדי שזה לא ינוצל טוב.דרייברים הם סט הפקודות שיכול לקצץ או להכפיל ואף לשלש ביצועים,בימי הOPENGL 1.5 בכרטיסי סדרה 6 כאשר יצאו סט דרייברים חדשים שנתן תמיכה בOPENGL 2.0 הביצועים עלו משמעותית.דרייברים הם דבר מאוד גמיש שאתה יכול לקבוע את תצורת המערכת שלך וכמובן להגביל או להוציא ממנה את המיץ במידה שתצטרך./
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים ודאי.... זה למה לקח יותר מדי זה לסדרה HD3000 לתפוס תנופה....כשהם יצאו הדרייברים פשוט לא ניצלו אותם כמו שצריך
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים יצא דרך אגב 8.8 בטה לATIאומרים שיש שיפור רציני בביצועים במיוחד במערך CFהבעיה שהם עדיין בטה ולא יציבים וכו'אני מחכה לגרסה סופית.יהיה מעניין!
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים דרייברים סה"כ יכולים לפתוח אופציות חדשות אם זה בלוח אם (למשל עדכון BIOS מסוים נותן תמיכה בסטפינג חדש יותר של מעבדים) ואם זה במעבד הגרפי
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים שמעתי ממשהו שהוא לא ראה הבדל ביצועים עם בדרייבר החדש ב CFאני חושב שהם שמו יותר דגש על תיקוני באגים ובעיות תמיכה
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים שמעתי ממשהו שהוא לא ראה הבדל ביצועים עם בדרייבר החדש ב CFאני חושב שהם שמו יותר דגש על תיקוני באגים ובעיות תמיכהלשם כך הם קיימים.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מה שמוזר, הם טוענים לתיקון באגים, שאני אישית לא שמתי לב שקיימים (לפחות לא כולם)
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מה שמוזר, הם טוענים לתיקון באגים, שאני אישית לא שמתי לב שקיימים (לפחות לא כולם)צריך לקרוא את פירוט הבאגים לפני הורדת התוכנה
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים קראתי!ולדוגמא אמרו שבCOD4 יש בעיה עם AAוממש לא נכון!אני מריץ X4 ופועל מדהים.מה שכןבGRIDעם AA כפול 4 פועל מדהים ומהיר.עם כפול 8 עושה בעיות (וזה באג ידוע ומלא ברשת בפורומים אחרים מתלוננים)דרך אגבאני שם את DEVIL MAY CRY 4 עם AA כפול 8 ו1920 על 1200 והכל על הכי HIGH שישנראה מטורף לחלוטין ;D
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים תראהאחרי הרבה שנים שראיתי משחקים בלי פילטרים ובאיזה רזולציה נמוכה, זה ממש עולם אחר,אז אני עדיין מתלהב כמו ילד קטן ;D
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אין סוף לעוצמה הא ? כן זו מחלה קשה , גם לי יש אותה ... MORE POWER ;D גם הרגשת החדש היא משהו מדבק , לפעמים אני פשוט יושב מול המחשב ונהנה מעצם העובדה שיש לי חומרה חזקה המחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.