פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים שלום לכולם,אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתלת מימד (Maya, Rhino, SolidWorks וכו') ולעבודה בדו-מימד (Photoshop, Illustrator וכו').אין לי צורך (או כסף) להשקיע באחד מהכרטיסים מהסדרות המיוחדות לתלת מימד של Quadro FX או FireGL ולכן אני מחפש את כרטיס בעלות מינימלית מאחר ואני כן מתכנן, במידה ויהיה צורך, לרכוש בשנה הקרובה כרטיס מיוחד לתלת מימד.לפי הבנתי אפשר לקחת כרטיס פשוט ולכן חשבתי ללכת על ATI HD3450 בעלות של כ-200 ש"ח על מנת לחסוך לשדרוג עתידי.(המערכת הינה מבוססת Q9450 ו-4GB זיכרון).הצעות והמלצות יתקבלו בברכה.תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים לשימושים שלך לדעתי HD3450 זה פחות מדי....בתקציב של עד 400HD3650 זה כבר כרטיס הרבה יותר טוב....
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר מה המשמעות של כרטיס גרפי יותר טוב (הכוונה למשחקים) כשכל מה שעושים זה עיבוד דו-מימדי או תלת-מימדי?
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר אבל כמה השפעה באמת תהיה לזה על העבודה? אני יודע שהרינדור עצמו תלוי רק במעבד ובזיכרון.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים נכון אבל שאתה עובד עם תמונה תלת מימדית מולך אתה צריך עיבוד מסוג שונה שהכרטיס נותן לך
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים ההבדלים לא יהיו "מטורפים".. אתה תוכל להריץ כנראה כל סצנה עם כמעט כל כרטיס.ההבדלים יהיו אולי בתמיכה בHigh quality render בוויופורט במאיה אופציה שבוויופורט הוא יראה רינדור מדוייק יותר מבחינת טקסטורות ותאורה,למרות שאני די בטוח שגם עם הHD3450 זה יעבוד לא רע בכלל, מה גםשזה לא באמת משהו שהוא Must לעבודה, זה סתם נחמד לראות ככה לפעמים.בסופו של דבר, כן, רינדור תלוי רק במעבד וזכרון, וההבדל בכרטיס זה העבודה בViewPortוגם כרטיסי מסך יותר חלשים עושים את העבודה מצויין...
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר מעולה, תודה רבה לשניכם.נראה לי שאני אקח את ה-HD3650 ואחסוך לשדרוג עתידי לכרטיס יותר טוב.
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר הכי זול שראיתי שם זה 860.... אבל בכל מקרה אני לא מתכוון לקנות את זה עכשיו. תודה בכל זאת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.