עבור לתוכן

בלבלת בעניין מעבדים

Featured Replies

פורסם

בחירה על הכיפאק.. אתה יכול ליהיות רגוע :xyxthumbs:

פורסם

טוב, הצלחתם לבלבל אותי לגמרי.

כן OC לא OC, שתי ליבות, ארבע ליבות, חם, קר, חי, צומח, דומם.

אני אגיד לכם מה אני אעשה. אני אקנה את המרובה ליבות Q9450 כי בתור אחד שלא מבין יותר מדי, מה שכן הצלחתי להבין זה שהוא גם קר גם מהיר גם מרובה ליבות וגם חתיך. מה אני אגיד לכם, 10 אנשים 20 דיעות. הלוואי והמעבד שלי יעבוד ככה. (את ה600 שקל תוספת אני אוריד את זה מהמארז, והזיכרון).

:lol: :lol: :lol: :lol:

בחירה נכונה אתה עושה עם Q6600

פורסם

שמע נכון להיום אתה לא תשים לב במשחקים בין ה E8400 ל Q6600, ובעתיד אם תשים לב רוב הסיכויים שזה יהיה לטובת ה Q6600.

ה Q9450 נותן פחות ביחס למחיר מאשר ה Q6600. לא שהוא לא טוב, הוא מעולה, אבל אין הבדל כל כך גדול שמצדיק את ההבדל בכסף לדעתי.

בכל מקרה אם אתה הולך עליו הוא גם יהיה בחירה מעולה - תלוי בכמה אתה מתפשר על הזיכרון והמארז. הם גם דברים חשובים מאוד. (הזיכרון אולי פחות, זיכרון פשוט שעולה 400 שקל יהיה מעולה.)

פורסם

אם שמעת על המשחק Alan Wake (הוא עוד לא יצא) ,אני לא כלכך חובב את הז'אנר הזה של המשחק אבל שתדע הוא עושה שימוש מלא בארבע ליבות.

בפיתוח כבר מ-2006.

alan wake כבר בפיתוח 4 שנים לפחות...

פורסם

3DSmax יודע לרנדר עם רוב מנועי הרינדור על 4 ליבות, וההבדל הוא עצום. (זה באמת כמעט פי 2..)

ובכלל בעבודת Multitasking (נגיד, מקס, פוטושופ, אינטרנט, ווינאמפ למוזיקה, ועוד איזה סרט פורנו שרץ לך ברקע)

מעבד מרובה ליבות יעשה עבודה יותר טובה מכפול.

הסיבה שאומרים ש2 ליבות טובות יותר מ4, זה כי לרוב מהירות השעון שלהם גבוה יותר.

ואז כשיישום לא מנצל את כל הליבות, הייתרון הזה נכנס לתמונה.

אבל אתה תמיד יכול לעשות OC.. אם זה ממש ממש חשוב לך.

או אם ממש בא לך להתפרע לקנות מעבד Quad עם מהירות שעון גבוהה..

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים