פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר אם כי אני ממש לא אוהב את SUPER PI זה לא מנצל ריבוי ליבות וגם לדעתי לא בודק באמת מעבד כמו שצריך וכו' מה שכן 3DMARK לראות 24 אלף זה נחמד אבל אני רוצה להגיע ל27 או 28 ;D
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר השיא כרגע באתר הרשמי שלהם הוא 32 אלף בערך ועם מחשב דומה לשלי אבל הם הביאו את המעבד ל5+ ג'גה הרץ מהירות אם אגיע ל4.6 וזכרונות מהירים וכו', אני מאמין שאגיע ל29 אלף, אולי קצת יותר זה כבר יהיה תוצאה מכובדת ביותר ;D
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר לא אוהב להתעסק עם זה מה שכן אולי בעתיד באמת אחליף לקירור מים או משהו, ואז באמת אוכל להגיע ל5 ג'גה הרץ בלי בעיה ודאגת חום חוץ מזה בדקתי טמפ' עם SPEEDFAN אתמול והיה הרבה יותר טוב נתן לי 70 ומשהו במאמץ של 100 אחוז לא נורא בכלל. ולדעתי גם פה קצת רושם יותר מידי.
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר צודק.אם כי זה כיף לקחת מעבד של 3.2 ונניח לשים אותו על 4.6 ג'גה הרץלא? ;D
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר מעניין כמה חזק וטוב יהיה הנהלם וכמה OC הוא יגיע ;D (מי רוצה לקנות מעבד QX9770 יחד עם לוח DFI ?!)
פורסם 2008 באוגוסט 2017 שנים מחבר אני צוחק בכל מקרה יש משהו במה שאתה אומר, לא צריך להגזים בOC כי המעבד מספיק חזק, וגם ככה עוד שנתיים שרק ארגיש שהוא טיפה חלש עבורי, כבר אשדרג למשהו חדש ומהיר בהרבה יותר אפילו עם OC (או עוד שלוש שנים נניח) אז חבל סתם להתאמץ עם OC ובדרך לגרום נזק או לקצר לו חיים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.