עבור לתוכן

סוף סוף, דל טורחים לעשות משהו בנוגע לכרטיסים הפגומים של Nvidia

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן, ה-Inquirer הם מהמאשימים הגדולים של Nvidia בכל הסיפור הזה. בינתיים אני לוקחת הכל בערבון מוגבל כי כבר קראתי האשמות לגבי כל כרטיס מסך ש-Nvidia אי פעם יצרה. כפי שאמרתי, נראה לי שהדבר הבטוח ביותר (וההגיוני מבחינה צרכנית) לעשות כרגע הוא לרכוש כרטיסי ATI כשזה מתאפשר. אם זה לא מתאפשר כדאי לפחות להמנע מהסדרות שידוע בבירור שהן בעייתיות (בשלב זה 8400 ו-8600).

מלבד העובדה שאני פשוט לא רוצה להסתכן בכרטיס מסך פגום אני גם לא אוהבת את הצורה בה Nvidia מטפלת בנושא ולא מתחשק לי לפרנס אותם כרגע.

פורסם

בקשר ל 1520, זה אחד מהמחשבים עם מערכות הקירור היותר יעילות שדל הוציאו, הוא לא נוטה להתפגר גם אם תקוע בו כרטיס מסך דפוק, רק להגיע לטמפרטורות די מדאיגות.

אצלי בכל מקרה המחשב בקיץ הרותח (טמפ' חדר של 30 מעלות) בחיים לא עובר את ה 65 מעלות, במצבים קיצוניים 70.

הזמנתי פד קירור, צריך להגיע בימים הקרובים, אני מקווה שזה יוריד יזה 5-7 מעלות, ואני בראש שקט....

פורסם

כפי שאמרתי, נראה לי שהדבר הבטוח ביותר (וההגיוני מבחינה צרכנית) לעשות כרגע הוא לרכוש כרטיסי ATI כשזה מתאפשר. אם זה לא מתאפשר כדאי לפחות להמנע מהסדרות שידוע בבירור שהן בעייתיות (בשלב זה 8400 ו-8600).

מלבד העובדה שאני פשוט לא רוצה להסתכן בכרטיס מסך פגום אני גם לא אוהבת את הצורה בה Nvidia מטפלת בנושא ולא מתחשק לי לפרנס אותם כרגע.

אני ממש מסכים איתך , והייתי שמח לקנות מחשב עם כרטיס ATI. לצערי מבחינת שאר הדרישות זה לא לגמרי מתאים והחלטנו על HP DV5-1060, עם כרטיס מסך 9200M GS. אני מקווה לא להצטער על ההחלטה בהמשך.

פורסם

יש לי נייד hp dv6670 הםא מישהו יודע להגיד לי מה קורה עם הכרטיס ניווידיה במחשב הזה?

פורסם
  • מחבר

אם יש לך את ה-8400M gs אז הוא נכלל בכרטיסים הפגומים בפוטנציה.

פורסם

תודה על התגובה המהירה...

אז מה אני יכול לעשות בנושא?

המחשב שלי באמת מתחמם מאוד מהר

פורסם
  • מחבר

כרגע אתה לא יכול לעשות הרבה אלא אם כן הבעיה כבר התגלתה אצלך. ניתן לעדכן את הביוס מהאתר של HP, מה שיגרום למאוורר לעבוד יותר קשה על מנת לשמור על טמפרטורה סבירה. אתה יכול לערוך בדיקה של הטמפרטורה של ה-GPU על מנת לקבל אינדיקציה יותר טובה לרמת החימום ולראות אם היא חריגה ועד כמה.

אם כבר יש לך סימפטומים אז צריך כמובן לפנות ל-HP. אם המחשב באחריות זה לא בעייתי. אם הוא כבר לא באחריות עדיין יש סיכוי שיחליפו לך את הכרטיס שכן גם HP יצאה באיזשהו פרוייקט הארכת אחריות למחשבים שנפגעו מהעניין (אני לא בטוחה מה הסטטוס של זה בארץ).

פורסם

תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 19:20:53

איך היית מגדיר סימפטומים?

המחשב שלי מתחמם יחסית מהר, אבל הבנתי שככה זה Hp

בנוסף היה לי מסך כחול היום...

האם אלו נחשבים סימפטומים?[br]פורסם בתאריך: 10.09.2008 בשעה 19:23:15

תיקון טעות: מגדירה
פורסם
  • מחבר

הסימפטומים של הבעיה הם בדר"כ עיוותים בתצוגה של המסך, קווים מוזרים, תצוגה כפולה, צבעים לא נכונים וכו'. קראשים של המחשב בהחלט יכולים להיות תוצאה של חימום יתר. מציעה שתבדוק את הטמפרטורות של המחשב עם תוכנה כמו Everest, Notebook Hardware Control ,Rivatuner או משהו דומה ופתח ת'ראד חדש בנושא עם התוצאות.

פורסם

אני בהחלט אעשה זאת.

תודה רבה על העזרה

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלום!

בקשר לחימום יתר של כרטיסי מסך פגומים .יש לי נייד R500 של LG עם כרטיס של

NVIDIA 8600 GS המחשב מתחמם מאוד האם מישהו יודע האם יש מה לעשות והאם חברת LG יצאה בהודעה כלשהי.[br]פורסם בתאריך: 28.09.2008 בשעה 23:04:33

שלום יש לי ניייד LG R500 כרטיס מסך 8600GS

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים