פורסם 2002 בפברואר 823 שנים הפוסטים שהועברו יכול למחוק רק המודיירטור של הפורום שאליו הועברו ההודעותע"ע יואב
פורסם 2002 בפברואר 823 שנים מחבר תודה אח שליאם לא היית עוזר הייתי מגיע למצב של מקס המסכן[attachment deleted by admin]
פורסם 2002 בפברואר 1623 שנים היי מה קורה?בכל מקרה..אין לי מושג מי אתה..אבל ראיתי שאתה רשמת איזה כמה הודעות..בכל מקרהאתה יכול לפרסם את מה שאני אגיד עכשיו אם בא לך..קוראים לי שיר (כן..זאת אני..היה עלי איזה פורום)אני מזה לא מבינה פה כלום אז לא ממש גם יכלתי לענות..עכשיו איכשהו במקרה..בכל מקרה..יואב הכין לי אתר+פורום וכדאי מאוד שאנשים יפסיקו לרדת עליו כי תראו לי מישהו אחד גבר כמוהו שיעשה משהו כזה בשביל מישהי..!כן..יש לי מישהו אחר..אני לא אכחיש..ובאמת שלא ידעתי שהוא לא יודעממש לא נעים לי עכשיו אני מאוד מקווה שאני לו עושה לו חרא כי ממש לא מגיע לו..ובאמת שלא ידעתי שהוא רוצה אותי..אני מקווה שזה יעבור לוושידע שאני מאוד מעריכה את כל מה שהוא עשה ואמרתי לו את זהאבל מה לעשות..יש דברים שמילים לא יכולות לבטאבאמת שאני לא רוצה לפגוע בו אפילו שאני עם מישהו אחר כי הוא מזה חמוד!בכל מקרה..אני זזה לישון יש לי טיסה עוד כמה שעות אני צריכה להספיק לישון קצת..ביי..!
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים היי מה קורה?בכל מקרה..אין לי מושג מי אתה..אבל ראיתי שאתה רשמת איזה כמה הודעות..בכל מקרהאתה יכול לפרסם את מה שאני אגיד עכשיו אם בא לך..קוראים לי שיר (כן..זאת אני..היה עלי איזה פורום)אני מזה לא מבינה פה כלום אז לא ממש גם יכלתי לענות..עכשיו איכשהו במקרה..בכל מקרה..יואב הכין לי אתר+פורום וכדאי מאוד שאנשים יפסיקו לרדת עליו כי תראו לי מישהו אחד גבר כמוהו שיעשה משהו כזה בשביל מישהי..!כן..יש לי מישהו אחר..אני לא אכחיש..ובאמת שלא ידעתי שהוא לא יודעממש לא נעים לי עכשיו אני מאוד מקווה שאני לו עושה לו חרא כי ממש לא מגיע לו..ובאמת שלא ידעתי שהוא רוצה אותי..אני מקווה שזה יעבור לוושידע שאני מאוד מעריכה את כל מה שהוא עשה ואמרתי לו את זהאבל מה לעשות..יש דברים שמילים לא יכולות לבטאבאמת שאני לא רוצה לפגוע בו אפילו שאני עם מישהו אחר כי הוא מזה חמוד!בכל מקרה..אני זזה לישון יש לי טיסה עוד כמה שעות אני צריכה להספיק לישון קצת..ביי..!יואב הזה ממש גאון אם הוא הצליח להביא לפה אפילו אותך.ברוכה הבאה. ;D
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים היי מה קורה?בכל מקרה..אין לי מושג מי אתה..אבל ראיתי שאתה רשמת איזה כמה הודעות..בכל מקרהאתה יכול לפרסם את מה שאני אגיד עכשיו אם בא לך..קוראים לי שיר (כן..זאת אני..היה עלי איזה פורום)אני מזה לא מבינה פה כלום אז לא ממש גם יכלתי לענות..עכשיו איכשהו במקרה..בכל מקרה..יואב הכין לי אתר+פורום וכדאי מאוד שאנשים יפסיקו לרדת עליו כי תראו לי מישהו אחד גבר כמוהו שיעשה משהו כזה בשביל מישהי..!כן..יש לי מישהו אחר..אני לא אכחיש..ובאמת שלא ידעתי שהוא לא יודעממש לא נעים לי עכשיו אני מאוד מקווה שאני לו עושה לו חרא כי ממש לא מגיע לו..ובאמת שלא ידעתי שהוא רוצה אותי..אני מקווה שזה יעבור לוושידע שאני מאוד מעריכה את כל מה שהוא עשה ואמרתי לו את זהאבל מה לעשות..יש דברים שמילים לא יכולות לבטאבאמת שאני לא רוצה לפגוע בו אפילו שאני עם מישהו אחר כי הוא מזה חמוד!בכל מקרה..אני זזה לישון יש לי טיסה עוד כמה שעות אני צריכה להספיק לישון קצת..ביי..!דגש על השורה המובלטת : זאת בדיוק הסיבה למה יואב היה צריך לנסות להרשים אותה בדרכים אחרות ולא בפורום באתר שעוסק במחשבים, נראה לי שזה לא בדיוק אחד מתחומי ההתעניינות של שיר...
פורסם 2002 בפברואר 1723 שנים לא נורא.. יואב.. יהיה טוב. קח את זה בקלילות וטיפ לעתיד: מי שממיין לא מז**ן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.