עבור לתוכן

המלצה| פתרון קירור למעבד AMD ATHLON 64X2 הכי שקט שיש !

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תקציב חייב לנוע בין 200-300 שיקל .

מבחינת רעש כללי , אני חושב שרוב הרעש יוצא מהקירור של המעבד .

ניסיתי לנתק את שני המאווררים ויצא שהם פשוט לא עושים רעש כל כך שיציק לי , אז אני רוצה פיתרון סופר שקט .

פורסם

לא יכול להיות שיש לך במארז מאוררים סופר שקטים בלי שידעת שקנית אותם, אלו לא דברים סטנדרטים. ביחד עם התיאור שכרגע נתת - נראה שמחשב סופר שקט אין לך. תצטרך לפרט יותר על דגמים מדוייקים של המארז והמאוררים שיש לך בו (כל המאוררים). בקצב הזה אני חושב שהתרד שלך לא ימריא לשום מקום, אף אחד לא רוצה לתת המלצה באוויר על סמך "נראה לי" וכו', מצד שני אף אחד לא רוצה לצאת "טמבל" ולהמליץ לך על משהו מאוד שקט ויקר כשלמעשה גם משהו פחות שקט ממנו ואולי יותר זול ויעיל ממנו - ישמע בדיוק אותו דבר על המערכת שלך.

פורסם
  • מחבר

סליחה ! מי הוא בעל המחשב ?! אני או אתה ??

אני אומר לך שהם שקטים אז הם שקטים, בשביל מה אתה בא לתת השערות ?!

שנית אני ביקשתי פתרון קירור למעבד , זה לא העניין שלך איך הסביבה שלו אם המאווררים שלידו שקטים או לא ! אני רוצה לתלות את זה על הכיר מה הבעיה שלך ?!

אם אתה רוצה לענות על שאלת האשכול תענה בלי לתת הצעות מבלי לבקש ממך .

עוד הצעה אנשים , מישהוא ניסה את הTHERMAL NIGHT ?

או ה NTO6-E ?

זה דחוף לי אני הולך לקנות עוד יומיים , אז תכלס שקיטות וביצועים זה מה שדרוש לי :)

פורסם

THERMALRIGHT פשוט מעולים בכול מה שקשור לקירור.

בזה אין ספק.

יש לי את הAC FREEZER 64P והוא סופר חרישי גם בMAXED RPM

פורסם

כן אם אתה מוכן להשקיע אז ultra 120 extreme יהיה נחמד ביותר

פורסם

יש לי את הAC FREEZER 64P והוא סופר חרישי גם בMAXED RPM

על בדיקת שמיעה, שמעת? :P

פורסם

על בדיקת שמיעה, שמעת? :P

אהמ...

אתה מוזמן לבוא לבקר ולנסות לשמוע אותו ^^

פורסם

אהמ...

אתה מוזמן לבוא לבקר ולנסות לשמוע אותו ^^

אה.... הרי מי יודע יותר טוב מהבעלים עצמם...

פורסם
  • מחבר

עוד שאלה , אני פותח על דף מוצר של מאוורר מסויים שמה כתוב תגית NOISE , אז איך אני יכול לדעת אם זה נמוך או גבוהה :) חח פשוט זה יעזור לי הרבה .

פורסם

סליחה ! מי הוא בעל המחשב ?! אני או אתה ??

אני אומר לך שהם שקטים אז הם שקטים, בשביל מה אתה בא לתת השערות ?!

שנית אני ביקשתי פתרון קירור למעבד , זה לא העניין שלך איך הסביבה שלו אם המאווררים שלידו שקטים או לא ! אני רוצה לתלות את זה על הכיר מה הבעיה שלך ?!

אם אתה רוצה לענות על שאלת האשכול תענה בלי לתת הצעות מבלי לבקש ממך .

עוד הצעה אנשים , מישהוא ניסה את הTHERMAL NIGHT ?

או ה NTO6-E ?

זה דחוף לי אני הולך לקנות עוד יומיים , אז תכלס שקיטות וביצועים זה מה שדרוש לי :)

פשוט חצוף.

באים לעזור לך וזו התגובה כאילו מישהו חייב לך משהו, אתה לא מסוגל אפילו להעריך אנשים בעלי ידע ונסיון רב ובמקרה מאוד רב בתחום שאתה בדיוק צריך. אז אם אתה כזה חכם תפתור את הבעיות בעצמך ותעזוב את מי שמנסה לעזור לך להתאים פיתרון אופטימלי למצב הספציפי שלך. או לחלופין תעשה מה שאתה מנסה לעשות - תשקיע הרבה כסף במשהו טוב ומומלץ שבכלל לא אופטמילי למקרה שלך. העיקר שיהיה לך קירור טוב שתרגיש "גבר".

רק מהפוסט שלך שמעלי רואים שאתה לא מבין כלום ורק מהתשובה החצופה שלך אפשר להבין שההגדרה שלך של "שקט" היא מאוד סלחנית (שזה בסדר גמור כמובן) ואתה לא צריך להשקיע הרבה כסף בשביל השקט כי תקבל אותו מרכיבים יותר סטנדרטים (לא קיצוניים בביצועי השקט שלהם).

טוב לא משנה, אני רואה שאני ממשיך לעזור לך בלי לשים לב.

העיקר פה זה בחינם ואפשר להגיד ולדרוש הכל, אבל קצת תרבות הכרת תודה ונימוס אין פה.

העיקר בן אדם שלא מבין כלום ועוד מעז לבקר ולהתחצף לאנשים שיכולים לתת לו את הפיתרון הכי טוב :lol:,

מזל שבמוסכים כשהמוסכניק שואל על הרכב לא עונים לו "זה רכב אדום ומאוד מהיר, אבל זה רכב שלי ואני מכיר אותו טוב ... (פיז'ו 106...)".....

פורסם
  • מחבר

וואלה הצחקת אותי עם הפיג'ו חחח :)

אחי , אני בכלל לא התכוונתי להעליב או להראות חוצפנות בכלל לא ! פשוט אתה כותב שזה" לא יכול להיות" כאילו אתה אומר שאני משקר , זה כל העניין !

אתה שאלת אותי שאלה , ואני עניתי נכון ?! אתה שאלת איך המצב סביב המעבד ואני עניתי ופתאום אתה אומר "לא יכול להיות " !

שתדע אני מבין הרבה בתחום המחשבים ויש לי ידע רב בזה וגם הוא תחום העבודה שלי , זה שאני לא יודע איך למיין מאווררים זה לא אומר כלום אגב .

ועכשיו אתה הראת חוצפנות , אם רמת הדיבור" והנימוס" חשובים לך , אז למה אתה מתבטא בדברים שהם בכלל לא נכונים וגם לא מנומסים ?? כמו משפט זה "עיקר בן אדם שלא מבין כלום ועוד מעז לבקר ולהתחצף לאנשים שיכולים לתת לו את הפיתרון הכי טוב"

תשמור את הלשון שלך לפני לומר את זה לאחרים ! ועד עכשיו לא עזרת ובכלל לא נתת דבר מועיל !

תחשוב על דבריך לפני שאתה הוגה אחרים !

אם בכל זאת אתה מרגיש לא טוב מצידי , אז אני אומר לך שלא התכוונתי להעליב פשוט לא הבנת אותי נכון ...

בכל מקרה אני עדיין לא קיבלתי תשובה . חברים מישהוא ?

פורסם

טוב בסדר. אני מציע רק לא להיות "תמים", ניסוח מתחכם לא משנה עובדות, פשוט תקרא את מה שכתבת בהתחלה שוב ותבין בדיוק מה רשמתי (כנראה כבר הבנת). "תמימות מדומה" לא מחלצת פה ובטח לא תגובות בסגנון ילדותי מדי של " אם אתה אומר לא לצעוק אז למה אתה צועק ?" וכו'....

אני מאחל לך בהצלחה וקיבלת ממני בזה הרגע הקפצה חינם, לפחות אתה מנסה להיתנצל ואני בוודאי שם לב לזה.

פורסם

eid101

הרווחת ביושר באן לצמיתות. שלום ולא להתראות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים