עבור לתוכן

המלצה| פתרון קירור למעבד AMD ATHLON 64X2 הכי שקט שיש !

Featured Replies

פורסם

שלום חברה .

אני מתלבט בין שני סוגים של פתרונות קירור :

1- גוף קירור שכלול בתוכו מאוורר

2- גוף קירור ללא מאוורר -->כמו SILVER STONE NT06-E

ההתלבטות שלי היא רמת הביצועים וגם כן השקיטות !

כאילו אני רוצה גוף קירור שיהיה ממש ממש שקט ללא רעשים ! וגם שיהיה בעל ביצועים מצויינים .

פורסם

עדיף לקנות כבר גוף קירור בעל צלעות קירור בלבד..ולהתאים לו מאוורר שקט במיוחד..

מה התקציב שלך (צרף אותו לכותרת)?

פורסם

שלום חברה .

אני מתלבט בין שני סוגים של פתרונות קירור :

1- גוף קירור שכלול בתוכו מאוורר

2- גוף קירור ללא מאוורר -->כמו SILVER STONE NT06-E

ההתלבטות שלי היא רמת הביצועים וגם כן השקיטות !

כאילו אני רוצה גוף קירור שיהיה ממש ממש שקט ללא רעשים ! וגם שיהיה בעל ביצועים מצויינים .

כנ"ל אצלי המעבד הוא 5200

מה אצלך?

פורסם

אם אתה מחפש שקט נטו אז יש את הArctic Cooling Freezer 64 Pro שמטרתו היא להשתיק את הגניחות של המעבד.

פורסם

מה התקציב?

אם יש לך נגיד 250 שח אז לך על ה Thermalright 120 ultra extreme אפילו בלי מאורר הוא יתן לך טמפרטורה טובה

פורסם
  • מחבר

לא .... יש לי את ה6000 . אבל למה אתה חושב שיש לי 5200 חח מעניין :)

אז על מה אתם ממליצים לי ?

האם גוף קירור בלבד יכול להוות פיתרון טוב למחשב שלי ?

כאילו הוא ישאיר את המעבד על טמפרטורה נמוכה או תקינה ?

רגע , אולי לא הבנתי נכון, האם בכל מקרה אני צריך מאוורר על גוף הקירור ?! אז מה עשינו ?

האם מאווררי המארז מספקים את מה שהגוף צריך ?

פורסם

תלוי בתקציב

תציין מהו

פורסם
  • מחבר

וגם כן אני בוטח בחברת THERMALTAKE יותר מחברת הנינג'ות ;D

חח פשוט אני לא מנוסה באף גוף קירור , אז אם מישהוא ניסה את שניהם , או אם יש סיקור או השוואה בבקשה שיכתוב לי פה :)

פורסם

בקרוב אני מקבל לידי את ה thermalright ulrta 120 extreme אני יפרסם סקירה עם תמונות של ההתקנה ותוצאות OC

פורסם

בלי תקציב אי אפשר לענות על השאלה הזו.

בלי תיאור מפורט של שאר המאוררים במחשב גם כן אי אפשר להגיע לתשובה אופטימלית.

הסבר:

אם יש לך במחשב מאורררים שהם לא סופר שקטים אז אין לך שום סיבה להשקיע בקירור "בלתי נשמע" או סופר שקט, אתה סתם תפסיד ביצועי קירור. צריך להתאים את הקירור לרמת הרעש של שאר המחשב - שלא תעבור אותו.

גם כן בלי תקציב אי אפשר לתת המלצה שתהיה לך טובה אבל כמו שאמרו בעיקרון הפיתרון האופטימלי הוא גוף קירור פאסיבי גדול והוספה בנפרד של מאורר 12 איכותי ושקט (קרוב ל 100 ש"ח) עדיף שנשלט על ידי בקרה להתאמה אופטימלית של ביצועים ושקט (לרוב יש שליטה ניתנת לכיוונון ע"י הלוח אם, אם לא יש בקר שאפשר לקנות). זה כמובן ההכי טוב. בלי לדעת מה בדיוק אתה מחפש ובאיזה מצב ומערכת, אי אפשר להתאים פיתרון ספציפי בשבילך אישית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים