פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים בארץ אין יותר מידי מגברים ניידים מה שכן שווה להזמין מחול לדעתי ב300 עד 600 דולר אפשר לקנות משהו מעולה (לדוגמא הPICO) וכו'.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים בדיוק חשבתי ללכת על הPICO -שעולה 300$ [רק AMP- אין לי צורך ב-DAC].אמרו לי שהוא מספק צליל מאוד ניטרלי.
פורסם 2008 באוגוסט 2317 שנים אני הייתי לוקח את זה עם הDAC(וגם מחכה לו האמת)החסון בPICO שלוקח להם שנה עד שמייצרים אותו עבורך!!!ממש מעצבןגם אם אין לך כסף עכשו, תזמין אותו!גם ככה יעברו איזה 12-16 שבועות עד שתקבל אותו.והגרסה עם DAC היא אחלה, כי אתה יכול לחבר לכל מחשב אותו וזה ממש עוזר אם אתה בא למחשב ויש שם שירים וכו', אבל אין כרטיס קול טוב.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מאיפה לך?! תחשוב שעוד כמה שנים נניח תעבוד מול מחשב בעבודה. יהיה לך כרטיס קול OB ממש רע. אבל מצד שני, יהיה לך חיבור USB (וכנראה שUSB 2 וטוב) אז תוכל להנות מאחלה מוסיקה בעבודה מה רע?! וגם כמובן עם מחשבים ניידים וכו' זה אחלה דבר!
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים הוא צריך נגן עם יציאה דיגיטלית אם הוא רוצה לנצל את הDAC של הPICO. לא מכיר הרבה כאלה בייצור, אתה?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים ^^ממש לא!צריך יציאת USB כדי לנצל אותו, אם כבר להפך, אין לו כניסה דיגיטלית שזה קצת חסרון לדעתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.