עבור לתוכן

ארטיפקטים בHD4850.

Featured Replies

פורסם

עשיתי OC דרך הCCC ל700MHZ לליבה ו1100MHZ לזכרונות, על קירור הסטוק.

ובFURMARK הוא מראה לי מדיי פעם ארטיפקטים[מין קווים שחורים כאלו, או סתם נקודות], או לפחות אני חשוב שאלו ארטיפקטים.

מה שאני רוצה לשאול זה האם זה תקין, כי סה''כ, FurMark זה וואחד מאמץ שאף משחק לא יגרד אותו[אני מאמין אולי קרייסיס בקצות האצבעות].

תקין או לא ?

פורסם

לא תקין. תוריד קצת מהמאמץ על הכרטיס ותבוק טמפ' בזמן הבדיקה.

פורסם

לא בהחלט לא תקין. תעלה צילום מסך שנראה במה מדובר..

ולא כל כרטיס טוב ל OC. היה לי 8600GTS שלא הסכים לעלות 10MHZ מבלי שיופיעו לי ארטיפקטים.. זה היה פשוט מדהים כמה שהוא היה רגיש..

ולא תגיד שהוא היה חם = היה עליו VF900 והטמפ' שלו היו ברצפה. מדהים שבסטוק הוא עבד (ועובד עד היום) ללא דופי ורק תעלה לו 10MHZ הוא מתחרפן לגמרי..

פורסם
  • מחבר

הטמפ' טובה, שמתי מאורר על 60%.

ואני עכשיו אעשה עוד פעם, נראה אם אני אצליח לתפוס ארטיפקט, ואגב אם אני תופס ארטיפקט, אל תחשבו שזה פיקסל תקוע, כי זה לא, יש לי 0, בדקתי את זה.

אגב AA היה על 4X[וגם עכשיו אני שם ככה].

אגב הוא לא קורס, רק מציג ארטיפקטים \:

http://img523.imageshack.us/my.php?image=71488527dl6.jpg

פורסם

סביר להניח שזה בגלל הOC, 700 זה מוגזם, שים על 680, והזכרונות על 1020.

עובד?

פורסם
  • מחבר

700 זה מוגזם \: ::) לא ידעתי, יש הרבה שעשו OC ל700 בלי בעיות.

דווקא אני נפלתי על כרטיס דפקע ? טוב בוא קודם נוריד זכרונות, נראה מה קורה, אם לא מסתדר, נוריד גם טיפה ליבה, עד שלא יהיהו ארטי-חארות. :)

אוקיי השארתי ליבה על 700 וזכרונות הורדתי ל1080. אני לא ישר מוריד ל1020! זה 60MHZ!

והרבה יותר טוב, מדי פעם נקודות לבנות, חוץ מזה כלום, אין פסים שחורים.

פורסם

700 עם קירור סטוק זה לא כזה טריויאלי... אני עם קירור סטוק בקושי מגרד את ה680 לבדיקות מאמץ.. למשחקים 670-660 בלחץ.. לעומת זאת עם S1 אני עובד ברגיל על 715 לליבה ו1150 לזיכרונות(שבסטוק אני מגיע ל1050 זיכרונות בלחץ)

המקסימום שעשיתי היה 735 על 1200 כמובן עם הS1

הצלחתי להגיע ל14500 ב3dmark06 ואני דיי בטוח שאני יכול יותר.

פורסם

איפה בדיוק יש ארטיפקטים בתמונה שפרסמת ? הכל נראה סבבה..

ו 72 מעלות זה גם סבבה לגמרי.. תן ל FURMARK לרוץ איזה כמה דקות שייתחמם ואז תתן צילום מסך - במידה כמובן ויהיה ארטיפקטים

פורסם

אפשר לדעת למה אתה עושה OC מה הכרטיס לא מספיק חזק ?

אני לא מבין את זה מה משעמם לכם אני יכול להבין כרטיס ישן לעשות לו OC אבל כרטיס חדש

אני חוזר OC זה דבר גרוע oc חוסר יציבות במערכת

ומה יש משחקים שהכרטיס לא מחזיק ?

אז באמת לכל המשועממים תעזבו את המחשב בשקט

פורסם

מה אתה קשור? אם אין לך מה להוסיף לדיון עדיף לשתוק.

פורסם

מה הקשר אתה חושב לפני שאתה מגיב

פורסם

+1 :xyxthumbs:

אם אפשר, למה לא.

זה כמו שתגיד שתקנה מחשב ב3000 שקל, כי זה מספיק, אבל יש כאלה שרוצים ביצועים גבוהים יותר :screwy:

פורסם
  • מחבר

הארטיפקטים לא נשארים קבוע על המסך, הוא מופיעים להבזק ונעלמים, זה פסים שחורים, בדרך כלל באותו מקום שהופיעו קודם[בגלל זה אני לא ידעתי אם ב100% זה ארטיפקטים ולא רציתי סתם לצאת הצהרות, השתדלתי להיות זהיר במילותיי(לא כל-כך...:) אבל כן)]

ויניב, יש לי את הסיבות שלי, זה לא עניינך, אם אני רוצה לעשות OC, אני יודע למה, יש לי ידע מינימלי בחומרה, אני לא סתם משתעשע עם מספרים, עם כל הכבוד. אבל תודה בכל מקרה על התגובה שלך[אגב, יש לך בעיה עם הרווחים].

אוקיי אני נותן לו 3 דקות ואז נראה מה קורה, זה מספיק זמן ?

http://img523.imageshack.us/my.php?image=86457608id0.jpg

ללא נקודות, ללא שום דבר, יציב, וזה בוצע על OC של:690MHZ לליבה, ו-1055לזכרון.

אני מאמין שגם על 700MHZ לליבה זה יהיה יציב בדיוק אותו הדבר, פשוט נפלתי על זכרונות לא הכי WOW |: קורה(:

פורסם

יש לי ידע מינימלי בחומרה שמח לשמוע נעים מאוד אני מנהל רשתות HP וטכנאי pc

אתה מבין שאני בגיל קצת יותר מתקדם ועם קצת יותר ניסיון מה שאני אומר זה רק לטובת הכלל

פורסם
  • מחבר

מבין ועוד איך מבין. היה נחמד אם היית פונה בצורה קצת פחות תוקפנית. אבל גם לי יש, ואני לא סתם זורק מספרים לשמיים.

אגב בגיל כמו שלך, הייתי מצפה ממך לדעת עברית תקינה[היית צריך לכתוב עם ע']. לדעתי זה יותר חשוב מנסיון עם חומרה, הרבה יותר.

אגב, חבל שאתה הופך את הדיון לסתם ספאם.

לדעתכם התמונה הנ''ל מאשרת OC יציב ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים