פורסם 2002 בפברואר 823 שנים אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה.מה קורה אנשים?זה זה כבר ממש מוגזם!בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו.ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד.חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה.מה קורה אנשים?זה זה כבר ממש מוגזם!בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו.ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד.חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!אני רואה שאתה סותר את עצמך
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים לא עדיף שתתעלמו מזה ? אני למשל נכנסתי לפורום הזה סתם בשביל הקטע וזה הספיק לי.
פורסם 2002 בפברואר 923 שנים מחבר אני קורא להפסיק כבר את הקירקור סביבה.מה קורה אנשים?זה זה כבר ממש מוגזם!בהתחלה זה היה מצחיק אחר כך נחמד וזהו.ליואב: אם אתה כל כך אוהב אותה אז למה אתה הופך אותה לנושא ציבורי. אני לא חושב שזה מוסיף לה הרבה כבוד.חוצמיזה אני לא חושב שהיא תאהב את זה אם היא תראה את זה, אתה צריך לכבד אותה ואם היא לא רוצה אותך אז תניח לה!!!!!!!אני רואה שאתה סותר את עצמךהסבר נמק פרש תשובתך והבא דוגמאות מהפסוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.