פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אולי תעשה שחזור מערכת לתקופה שבה זה כן עבד?עוד אפשרות, אולי תוסיף את explorer.exe לתיקיית startup תחת All Programs?
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר יש שם יותר מדי מידע... ואני לא יודע לקרוא אותו - לא נראה לי שיש משהו שם.... (לא בטוח)
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים זה יהיה שם ב SYSTEM אתה מנקה שם הכל (ב ACTION ) , עושה בוט ובודק ב SYSTEM שגיעות ייהיה באדום דבל קליק על שגיעה - יש פרטים.[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אני חושב זה תוצאה ולא סיבה.EVENTID 1001 http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc756285.aspx לחפש שם אצלך ID שלא 1001 ואתה מתחיל מסוף הרשימה אחרי אתה שוב מנקה ועושה בוט.אני חושב פתרון שלך זה רק התקנת תיקון.
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר כמות התוצאות לאחר סינון - 42,779ניסיתי לעשות תיקון - הוא לא מאפשר לי - עשיתי את כל הבדיקות שהוא מציע והכל תקיןעשיתי UPGRADE כביכול... עדיין לא עזר...
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אולי בעיה וירוס1. אתה לנסות ככה:try clicking Start > Run, type regedit and press Enter. In the left pane navigate to HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon. In the right pane, make sure there is a REG_SZ named Shell and it has a value of "explorer.exe" (no quotation marks). If its not there, create it by clicking Edit > New > String Value then right-click it and key in explorer.exe then restart the computer.2. אתה מנסה עם USER אחר ?3. יש לך EVENTID מספר 7026 ?"
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר מה קורה כאשר אתה בוחר בתיקון?הוא עושה איזושהי בדיקה קצרה ובסוף אומר שהכל תקין...ל- IVAN1. תראה בתמונה הראשונה - נראה לי שזה תקין...2. יש רק יוזר אחד - אם אני יוצא ומתחבר שוב ה- EXPLORER לא עולה ישירות3. תראה בתמונה השניה - מה שמשתנה זה התוכנה שעשתה FAIL - SPTD/ATI/ATITOOL* יש לי הרגשה שיש משהו דפוק ברג'יסטרי....4. המון תודה - אני על סף ייאוש - באמצע קורס פסיכומטרי ואין לי כוח לזה5. אחרי ה- UPGRADE שעשיתי הוא משום מה מבקש עכשיו CDKEY ויש לי עוד 30 יום - אם עוד 30 יום אני יעשה שוב UPGRADE אז יהיה לי שוב עוד 30 יום עד הסוף ? ואז אחרי הפסיכומטרי אני יעשה פורמט ויתקין ווינדוס - זה יעבוד ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים אצלי VISTA ULTIMATE יש שם ברגיסטרי רק EXPLORER<EXE אתה למחוק מה עוד שיש שם אצלך ומנסה רק עם EXPLORER.EXE ANV/אין אצלי בכלל ספריה WINDOWS\CONFIG אני חושב CSRSS אצלך ברגיסטרי זה וירוס.p.s תראה מה מצאתי.........http://help.lockergnome.com/general/Explorer-exe-loading-properly-booting-ftopict52455.html [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 2417 שנים מחבר Ivan - אין עליך - שיניתי את השורה שיופיע רק Explorer.exe ועובד...המון תודה - חסכת לי תסכול רב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.