עבור לתוכן

Accelero S1

Featured Replies

פורסם

כנראה שלא קראת את כל מה שאמרתי... שיפשפת טוב טוב עם מחק את הזיכרונות לפני שהדבקת את הסינקים שלהם?

אם לא אז זה מסביר הכל... תעיף גם את החתיכות של המחק לפני ההדבקה, כמובן...

אתה לא יכול להדביק אותם עם המדבקות של הסינקים הקודמים, כי אין כאלה.

פורסם
  • מחבר

שפשפתי עם מחק בייסודיות לפני זה.. אבל הדבק שלהם פשוט גרוע.

לא היו סינכים לפני זה, אלא רק מין מדבקות מפרידות. אפשר להשתמש בהן במקום?

אני אנסה שוב עם המחק.. מקווה שזה יעבוד הפעם.

פורסם

אני לא יודע אני בכלל שמתי אותם על חלקים בלוח אם שלי... וזה מחזיק לי בסדר

פורסם
  • מחבר

חברה תודה על העזרה, הצלחה מטורפת.. אני בינתיים על 42 מעלות במנוחה, עם המאורר 12 ס"מ פועל על 500 סל"ד, עוד לא הצלחתי להבין איך אני מגביר את המהירות שלו, אבל זה עוד יגיע. (זה שיפור של 25 מעלות)

תודה לכל מי שעזר, בסוף השתמשתי במדבקות שהיו עם הקירור הקודם, אני מקווה שזה בסדר.

פורסם

קודם כל, תתחדש...

שנית כל, מה שהיה על הזכרונות של הקירור הקודם זה לא מדבקות, אלא פדים טרמיים... בעיקרון הם אמורים להחליף את הסניקים, ולהעביר חום מהשבב של הזיכרון לגוף הקירור הגדול. אני בספפק אם זה יחזיק...

בכל אופן, הייתי אמור לשפשף מראש עם מחק את הזכרונות, אחרי שניקית אותם, ואז להדביק את הסינקים לזכרונות, לשים עליהם משהו כבד ל10 דקות, וזה ידבק כמו סופר גלו...

פורסם
  • מחבר

וכמה קריטי מה שעשיתי? הדבק של הפדים האלה היה חזק מאוד..

פורסם

אלו כן מדבקות מה שהיו לו בקירור.. וזה בסדר גמור. אני מבסוט שהצלחת בסופו של דבר...

ולגבי מהירות המאוורר יש מדריך בסטיקי לשליטה במאווררים ב-SpeedFan.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי.. אבל THEY DON"T SEEM TO CARE..

אפילו שקניתי מאווררים מיוחדים שרשום עליהם בפירוש שאפשר לשלוט על המהירות, השיטה היחידה שהצלחתי לגרום להם להסתובב מהר, היא לחבר את חיבור ה4 כניסות לכניסה של 3 פינים בלוח אם, אבל הבעיה שאין לי מספיק כניסות כאלה..

בינתיים אני נותן למאורר שעל הכ.מסך להמשיך בשלו. הכרטיס היה בOC קודם לכמעט הכי הרבה שאפשר בCATALYST, כשהמאורר 12 שעליו הסתובב על 100% (1500 סל"ד), היה בערך 50-52 מעלות תוך כדי הרצה של 3DMARK, בקרייסיס היה משהו כמו 55 (MEDIUM), זה שיפור מטורף, בהתחשב בעובדה שהוא היה קודם על 65 במנוחה וכמעט 90 במאמץ ונכבה מOVERHEATING (ואז בכלל לא היה OC)

פורסם

ברוך הבא למועדון המרוצים של ACCELERO S1 :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים