פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים את הטמפ' תנטר באמצעות RealTemp, היא המדוייקת ביותר בכל מה שקשור למעבד שלך.כמה מתח המעבד מקבל כרגע, ועל איזה תדר הוא עובד?
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר הוא מקבל בBIOS קצת יותר מ1.4ועומד על 4.2ועדיין מודיע טמפ' מוגזמותלפעמים מתקרב ל90!!!(80+)
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר ^^^כן זה מוזר!אתמול בלילה - ולילה, היה קריר יחסיתהפעלתי כל המאוררים על מקסימום (וזה חתיכת קור ורעש!)ושמתי OCCC100 אחוז מאמץהגיע ל85 בערךנראה לי מטורף!!!לא?!וגם נגעתי בHEATSINKוממש לא קרוב אפילו לחום רציני
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אני לא יכול לענות לך בודאות כי אני לא יודע בדיוק מה המצב, אם זה היה שלי, הייתי מ3200MHZ מגיע לאיזה 4600MHZ
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר טוב לא חושב לכזה גבוה להביא אותואבל נניח ל4.3 או 4.4 יציבאתה אומר שאפשרי עם מה שיש לי?דרך אגבמה שמוזרבטמפ' נמוכות זה די מדייקנניח אומר שיש לי 40 או יותראבל רק שם מאמץ פתאום קופץ פי שתים!!מוגזם קצתלא?!וזה עוד שאני מבטל כל מיני SPEEDSTEP ושטויות כאלוכלומר המעבד נמצא במתח מקסימלי ותדר מקסימלי בלי קשר לאם עובד חזק או לא.די מעצבן אותי הטמפ' הגבוהות האלו, זה פשוט נראה מוגזם ולא יפה כל כך ???
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר ועוד בעיה היא שכרגע אני עוד לא מצליח לייצב אותו לגמריבמיוחד שמעלה FSBיש לי 8 ג'גה ולכן זה יוצר עומס רציני על הלוחרק מעלה FSB בקצת והוא כבר די קורסכרגע אני על 400 שזה ברירת מחדל למעבד כזהמעדיף נניח לשים מכפלה של 10 וFSB של 450מאשר מכפלה של 11 נניחאיך לעשות את זה?ודרך אגב, אני בטוח שיש פה פוטנציאל טוב לOC, כי עם בלי להזיז FSB אני שם מכפלה של 10.5 או 11 וכבר יושב על 4.2 או 4.4, אז עם קצת FSB לא תהיה בעיה להגיע להרבה יותר.אההועוד משהולאנשים שחושבים שזה לא מרשים - בוא לא נשכח שמדובר במרובע ליבות!פי שתיים יותר חום וכו'להביא אותו מעל 4 ג'גה הרץ זה מרשים ביותר!כלומר זה 4 ליבות שכל אחת פועלת ב4 ג'גה הרץ, מה יש פה לא להתרשם? ;D
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אה... בערך... יחידית העיבוד היא אחת והיא בעלת 4 ליבות שכולם פועלות יחדיו ב 4000MHZ.... זה לא כמו מעבד ליבה אחת 16000MHZבכל אופן גם אני אובד עצות לגבי טמפ' אצלי...אין לי מושג למי להאמין?מה הכי מתאים למעבד שלי?
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים EAD, אתה מותח את המעבד שלך יותר מידי מבחינת טמפ'.לIFX-14 יש בעיה של בסיס קעור, וכתוצאה מכך אין מעבר חום אופטימלי בין המעבד לקירור.אתה מוזמן לפרק את הקירור ולראות שהבסיס שלו קעור, כמו כן שים לב שהמשחה הטרמית התפזרה לצדדים ובמרכז הבסיס אין כמעט משחה.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים EAD, אתה מותח את המעבד שלך יותר מידי מבחינת טמפ'.לIFX-14 יש בעיה של בסיס קעור, וכתוצאה מכך אין מעבר חום אופטימלי בין המעבד לקירור.אתה מוזמן לפרק את הקירור ולראות שהבסיס שלו קעור, כמו כן שים לב שהמשחה הטרמית התפזרה לצדדים ובמרכז הבסיס אין כמעט משחה.וואו, ברצינות?!לא ידעתי.... פשיו.... רגע... יש את הבעיה הזאת גם ב אחיו הקטן האולטרה?!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.