פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים הייאני יודע שהמעבד הזה מבחינת CPUZ יכול להגיע גם ל105 או משהו כזהואני יודע שיש לו חתיכת מעטפת חום (4 ליבות וכל זה), של איזה 136W !אזלכמה אני אוכל להגיע איתו בOC לפני שאדאג?אתמול בצהריים שהיה ממש סופר חם, בדקתי והגעתי איתו לאיזה 80+ עם OC ועומס של 100 אחוז על כל 4 הליבות.השאלה האם זה תקיןובאיזה שלב צריך להתחיל לדאוג?
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים צריך להתחיל לדאוג כשאתה שם 6K על מעבד...נניח והשאלה שלך רצינית, לא היתי ממליץ לעבור את ה-65-70 מעלות,כשהמחשב עובד רצוף.בהנחה שיש לך את הפתרון-קירור והמארז המפרט,הדרך היחידה שהיתה יכול להגיע עם ה-QX9770 ל-80 מעלותהיא להכניס אותו לתנור. (או להגיע איתו ל-5ghz, מה שדי קשה לי להאמין)
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר אממיכול להיות שהעלתי יותר מידי מתחים?אושנניח החישיני טמפ פשוט לא מדוייקים?אני בודק עם CORETEMPתחת חלונות VISTAוביטלתי אפשרויות בBIOS שהוא יוריד תדרים וכו' בזמן מנוחה.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר זה היה איזה 4.3 ג'גה הרץומתח של 1.4 ומשהולא יותר מ1.45 בכל מקרהוVTT גם העלתי קצת (לא הרבה)
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים המתח סביר.לא אמור לתת כזו טמפ',אולי בעיה בסירקולציה אצלך במארז.אתה יכול לעלות תמונה של REALTEMP?ותמונה של המארז שלך, ככה יהיה אפשר לראותמה מצב זרימת האוויר.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר סליחה, אבל מה זה REALTEMP ואיך בודק את זה?ודרך אגבהטמפ' שאני מדבר זה 100 אחוז עבודה של המעבד במשך כמה דקות טובות.(תוכנה בשם ששכחתי שמעמיסה עליו ועל הזכרונות)
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים אפשר לשאול למה קנית את המעבד הנ"לכשיש בידך ידע כל-כל דליל?REALTEAP היא תוכנה לניתור הטמפ'.אני אשמח אם תעלה PS שלה.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר נו זה מה שאמרתי! שבדקתי עם CORETEMP תוכנה נחמדה וזה מה שנתן לי לא מובן בכלל למה אני חושב שפשוט המתחים גבוהים קצת מידי אל תשכח שהמעבד QX9650 מגיע עם 136W זה מגיע עם קצת יותר לכיוון ה140W ככה שיש לו פליטת חום של יותר מפי שתיים מאשר E8500 נניח!
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר טוב אני לא בבית עכשו, אז מאוחר יותרכמו כןיכול להיות שהלוח מזייף?כי, שאני נוגע בHEATSINK, הוא לא כזה לוהט.אפילו הייתי אומר שהוא די קריר יחסית (גם ממש התחתית של IFX14 לא חם כל כך)
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים מחבר אממאבל זה אומר שאני צריך לצאת מחלונות, לעשות RESET ולהכנס לBIOSאין דרך פשוטה יותר?שלא לדבר על כך, שזה ירד ישר בכמה מעלות טובות ויהיה לא מדוייק.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים אממאבל זה אומר שאני צריך לצאת מחלונות, לעשות RESET ולהכנס לBIOSאין דרך פשוטה יותר?שלא לדבר על כך, שזה ירד ישר בכמה מעלות טובות ויהיה לא מדוייק.אני מצאתי את ה OCCT אמין ביותר, וכבר ראיתי זוועות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.