עבור לתוכן

שאלה| קנייה של G5

Featured Replies

פורסם

מסכים. אתה מקבל בדיוק את אותו חרא רק בחצי המחיר. מה רע ?

• תגובות 67
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

באייבורי ה G5 כבר לא במלאי וכנראה לא יהיה היום הייתי גם ריציתי אותו חבל ואין אבל יש את ה MX518 או הG9 ששוה כל שקל

פורסם

מישהו חוץ ממני שם לב שהם הוציאו גם את G5 וגם את MX518 מהחנות באינטרנט? כנראה שנגמר להם המלאי...או שהם לא מתכוונים להמשיך למכור

פורסם

אמרתי אין להם יותר G5 MX518 גם לא יהיה במלאי אך מי שרוצה בסניף אשדוד נשאר כמה יחידות היום הייתי

פורסם

איך אתה יודע שלא יהיה במלאי יותר?

פורסם

אמרו לי כשהייתי שם ה G5 עד להודעה חדשה לא יהיה באייבורי

פורסם

אמרו לי כשהייתי שם ה G5 עד להודעה חדשה לא יהיה באייבורי

מזל שקניתי לפני יומיים G5....ממש בסוף כבר היה האחרון בסניף הקריות

פורסם

באמת יש לך מזל אני אמרתי נלך מחר וכל יום דחיתי בסוף במקום לקנות עכבר ב 180 יצאתי עם נזק של +100 שקל בשביל G9 זה עוד MX518 חחחחחחח אבל אני מרוצה עכבר ליגה

פורסם

באמת יש לך מזל אני אמרתי נלך מחר וכל יום דחיתי בסוף במקום לקנות עכבר ב 180 יצאתי עם נזק של +100 שקל בשביל G9 זה עוד MX518 חחחחחחח אבל אני מרוצה עכבר ליגה

סבבה..האמת שקניתי קודם MX518 אבל הוא לא היה לי נוח..כל הזמן הידיים שלי הזיעו איתו..אז קניתי G5..יוצא שכולתי לקנות G9 ולהישאר עם כסף...אבל אני לא צריך כזה עכבר בכל מקרה

פורסם

תגיד, הmx והg5 אותו גודל?

ואם אתה לא משתמש בmx, אתה תרצה למכור אותו?

פורסם

גם אני לא צריך אותו אבל יאללה במקום כל שנה לקנות עכבר ב 100 שקל בסופר( חחחחח יש להם לפעמים דברים יפים) נקנה משו טוב לכמה שנים

פורסם

תגיד, הmx והg5 אותו גודל?

ואם אתה לא משתמש בmx, אתה תרצה למכור אותו?

הם באותו הגודל בידיוק,הייתי מוכר לך אבל נתתי לאחים שלי ...הם משחקים איתו CS חח..

גם אני לא צריך אותו אבל יאללה במקום כל שנה לקנות עכבר ב 100 שקל בסופר( חחחחח יש להם לפעמים דברים יפים) נקנה משו טוב לכמה שנים

חחח זאת היתה הגישה שלי כשקניתי את הG5..אם כבר משקיעים להשקיע הרבה...אבל ברגע שהעכבר שלי "דרך" על הפד (של steelseries שנקנה במיוחד בישבילו) נשבעתי לעולם לא לקנות עכברים מעפנים שוב חח

פורסם
  • מחבר

שמתי לב שאין יותר ב איבורי..

כנראאה שאצטרך לקנות ב KSP.. ( חנות מעולה, אבל קצת יקר)...

פורסם

ברגע שאייבורי הפסיקו למכור את העכברים המחירים של הmx518 והG5 עלו פלאים!

פורסם

איזה מזל שקניתי מהם לפני שבוע ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים