עבור לתוכן

שאלה| קנייה של G5

Featured Replies

פורסם

מה זה משנה לך אם הוא מעדיף עיצוב על פני חיישן יותר טוב?

• תגובות 67
  • צפיות 5.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הרי 90% מכל מה שהולך בפורומים פה זה בשביל השופוני, מודים, OC(אף אחד לא באמת צריך 5GHZ), אז שבן אדם החליט שהוא אוהב את העיצוב קוטלים אותו?

אני גם מחשיב לפעמים את העיצוב והנוחות יותר, וממש לא מעניין אותי שהחיישן יותר טוב ב0.1 אחוז.

פורסם

משנה לי כי זה לא נכון. סדר העדיפויות שלו לא נכון. זה משנה לי כי אכפת לי מהכסף שלא יבוזבז על עכבר שלא שווה יותר מ50 שקל.

ואורי, זה ממש לא 0.1 אחוז. ואני ממש לא קוטל אותו. אל תקצין. אני מביע את דעתי. בסופו של דבר, הוא זה שיחליט אם לעשות את הבחירה הנכונה או לא.

פורסם

שמע, זה ברור שהMX יותר טוב.

אבל את הסדר עדיפויות הוא יקבע, ואין כזה דבר סדר עדיפויות לא נכון, כל אחד מה שהוא מעדיף. (לך תשכנע אישה שעדיף לחסוך את ה700 שקל ולא לקנות עוד נעלי עקב ;D).

בכל מקרה, לא דיברתי ספציפית אליך , אלא על כל שרשור שנפתח ומישהו מצייץ לכיוון הG5 כולם קופצים עליו.

גילוי נאות: אני משתמש כרגע בWMO....אז כנראה שהעיצוב גם לא בראש סדר העדיפויות שלי, לפחות לא עד שאני אקנה את הDA.....

פורסם

לWMO יש עיצוב נהדר שמתאים לחלק מהגיימרים[לי הוא לא, יש לי ידיים של פיל ;D]. אישית הDA מעוצב טוב יותר[עיצוב מצוין] אבל כבבבד הרבה יותר. אני מניח שאם אתה לא כזה שמשחק יותר מדיי אז זה לא יפריע.

פורסם

קניתי שבוע שעבר את הG5 והוא מעולה, נהנה ממנו כל רגע

פורסם

אני אישית בתור שחקן רגישות נמוכה לא יכלתי להסתדר עם ההאבו שמכיל יכולות כמעט זהות מבחינת החיישן לG5. פשוט לא יכלתי.

פורסם

אני משחק די הרבה...

אני מאוד מרוצה מהWMO פשוט חסרים לי הכפתורים בצד, ואולי גם לנסות פעם לשחק עם רגישות גבוהה, זה כל.

פורסם
  • מחבר

קיצר אנשים, אני בטוח הולך על ה G5..

אבל השאלה שלי היא על החנות, והדרך והצורה שהעכבר יגיע אלי....

מה התשובה שלכם לזה?

פורסם

כל עוד זה מגיע באריזה סגורה הרמטית אין לך מה לדאוג.

פורסם

הוא מגיע סגור באריזה עם דרייברים, אין לך מה לדאוג באמת

פורסם
  • מחבר

הוא מגיע סגור באריזה עם דרייברים, אין לך מה לדאוג באמת

בדוק?? אתה הזמנת מהאינטרנט??

פורסם

טל למה אתה כזה לחוץ?

אמרו לך כבר כמה פעמים שהכל מגיע באריזה מקורית, אז למה לשאול שוב ושוב? :s07:

פורסם

הלכתי אליהם הסניף שלהם קרוב ליד הבית שלי, באמת שאין לך מה לפחד

פורסם

ובגלל שהם קונים בזול, הצרכנים מרוויחים.

אף אחד לא תוהה מאיפה הם קונים כ"כ בזול?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים