עבור לתוכן

Space Siege הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שוחרר המשחק Space Siege

משחק RPG מבית היוצרים של dungeon Siege .

http://www.spacesiege.com/spacesiege/index.php

יש בעיה כשהדמות הראשית הולכת עם 40 FPS למשל, אז היא כזו מקרטעת לפעמים,מישהו יודע אם זה באג?

פורסם

על פי כמה ביקורות הוא דיי מסריח, למרות שלא ציפיתי ליותר מידי ממנו, GPG צריכים להשאר עם משחקי אסטרטגיה, DS 1 היה טוב, 2 היה סביר, וSS נראה כמו משחק גרוע במיוחד. האמת שמהדמו הקצר הוא גרם לי להזכר בShadow Grounds Survivor בעיקר מהבחינה הגראפית(וזאת לא מחמאה המשחק פותח ע"י צוות של חמישה אנשים בסטודיו עצמאי בפינלנד לפני משהו כמו 4 שנים), SG:S/SG1 היו שניהם משחקים מעולים מהבחינה שזה היה לירות לכל הכיוונים ולנסות לשרוד, לDS אין את זה, ומהצד השני גם אין שום עלילה או אלמנטים של RPG מעבר למה שכתוב בגב הקופסא.

פורסם
  • מחבר

לדעתי הוא המשחק היחיד הנורמלי שיצא בחודשים האחרונים.

פורסם

האמת לא היו לי ציפיות אבל התרשמתי לטובה. בא אלי חבר וחרש לי על הדמות... למרבה הפלא אפילו היה כיף להביט מהצד.

הכל מתפוצץ בפיזיקה מגניבה במשחק הזה ... תמיד נחמד לשבור את הסביבה על האוייבים. אהבתי את כל הרעיון שם של השידרוגים (לך ולרובוט)

הקשה על "Z" אוספת אליך אוטומטית את כל ה-LOOT באיזור (ויש הרבה) - קרבות תמיד מסתיימים עם חיוך מהבחינה הזאת :D

בסך הכל משחק ממכר מאוד - ראו הוזהרתם.

galit17, ניסית להדליק Vsync ? האמת גם אני שמתי לב לקצת "גמגומים" פה ושם, אפילו שהוא רץ חלק כמעט תמיד.

פורסם

האמת לא היו לי ציפיות אבל התרשמתי לטובה. בא אלי חבר וחרש לי על הדמות... למרבה הפלא אפילו היה כיף להביט מהצד.

הכל מתפוצץ בפיזיקה מגניבה במשחק הזה ... תמיד נחמד לשבור את הסביבה על האוייבים. אהבתי את כל הרעיון שם של השידרוגים (לך ולרובוט)

הקשה על "Z" אוספת אליך אוטומטית את כל ה-LOOT באיזור (ויש הרבה) - קרבות תמיד מסתיימים עם חיוך מהבחינה הזאת :D

galit17, ניסית להדליק Vsync ?

SGS זה אחד מהמשחקים היותר טובים שיש אם מוכנים לעבור את הרבע שעה הראשונה, בכלליות DS מקבל בסביבות ה60% בממוצע בביקורות עד עכשיו לא ציפיתי ליותר מזה.

פורסם

SGS = ?

אתה מדבר עם הרבה קיצורים דובי..

תגידו המשחק שווה אתם אומרים ? שווה שיחוק ? לא הכי התפעלתי מהדמו אבל ניראה כאילו חביב כזה, המלא יותר טוב ?

פורסם

Shadow Grounds Survivor

פורסם

SGS = ?

אתה מדבר עם הרבה קיצורים דובי..

תגידו המשחק שווה אתם אומרים ? שווה שיחוק ? לא הכי התפעלתי מהדמו אבל ניראה כאילו חביב כזה, המלא יותר טוב ?

משחק חביב, לא משהו שיגרום לך להגיד 'וואו'... בהחלט שווה משחק.

מה גם שזו תקופה יבשה גם ככה. המלא יותר טוב.

הרובוט שמתלווה לשחקן ממש חביב.

פורסם

גלית, נא לקרוא וליישם

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=320791.0

תודה :)

בחייאתק גלית,

פותחים דיון ראשי, תתייחסי להערות הבונות שקיבלת.

אנשים מגיבים, תתייחסי.

העיקר לפתוח דיון ראשי..?

פורסם

אז

שווה להשיג אותו ולשחק קצת?

פורסם

גמרתי את המשחק לפני יומיים.

לא משהו מדהים.

המשחק היה קל מידי, אפילו שלא התקנתי אף CYBERNETICS.

הקרב האחרון היה קצת קשה אבל 4-5 נסיונות וכיסחתי אותו.

פורסם

המשחק באמת דיי קל, זה משחק טוב להעביר את הזמן.. דווקא דיי כיף, האפשרויות של השדרוגי סקילים וה HEALTH וכ'ו לא כאלה מסובכות כמו ב MASS EFFECT לדוגמא

בכללי משחק טוב

מומלץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים