עבור לתוכן

HD4870 זה פשוט כרטיס מטורף מקבל 25FPS יותר GF9800GX2

Featured Replies

פורסם

הבנצ'ים האלה מאוד ישנים והם גם לא נכונים. השוואות חדשות מראות שה 9800GX2 חזק מה 4870.

פורסם

סתם ביקורת צעצוע והיא כמו שאמרו לא נכונה..

חוץ מזה שהם בחרו בהגדרות מוזרות כמו בלי AA אך עם AFX16.. מה פשר העניין ?

חוץ מזה שבלי פילטרים ה GX2 עוקף בהרבה את ה 4870.. וגם עם פילטרים מלאים לוקח אותו אני מאמין.. (במיוחד בקרייסיס!)

פורסם

הבאת את סיכום הביקורת ולא בדיקת FPS של יישום ספציפי.. זה לא ממש מרמז על משהו..

אתה גם יכול לראות שב 1920X1200 ה GX2 לוקח אותו עם ובלי פילטרים.. כנ"ל גם ב 1680X1050..

אין לי הסבר לגבי ה 2560X1600.. יכול להיות צירוף מקרים גם, אבל בכל מקרה זה פחות מעניין לפי דעתי מאחר שיש רק איזה 6 אנשים בכדור הארץ שמשחקים ברזולוצייה הזו..

פורסם

איך זה לא מרמז על משהו ? :s05: זה בדיוק מה שאמרת - ממוצע של כל התוצאות. זה נתון הרבה יותר חזק מבדיקה במשחק כזה או אחר.

הנתון הזה אומר שבממוצע, ברזולוציה 2560X1600 עם פילטרים ה-4870 עוקף ב 8 פריימים לשנייה את ה-9800GX2.

זה לא נתון שיש להמעיט ממנו בכלל ולדעתי הוא אף יכול להצביע על הביצועים של שני הכרטיסים בעתיד.

ברזולוציות נמוכות יותר ה-9800GX2 מראה עדיפות על ה-4870.

פורסם

זה לא משקף מפני שהיו כרטיסים מסויימים שלא הצליחו להפעיל משחקים מסויימים בהגדרות מסויימות ולכן קיבלו 0 נק' בשכלול הכללי בסוף.

קח לדוגמא את ה 9800GX2 שקביל 0 נק' בקרייסיס וב UT3 תחת 2560X1600 עפ פילטרים..

זו בעיה נקודתית שיש לכרטיס עם משחק ספציפי בגלל משהו שקשור לתאימות הדרייבר או המשחק עצמו לכרטיס..

אני מסכים איתך שזה לא אמור לקרות, אבל זה לא מרמז על יכולת הכרטיס..

פורסם

מי אמר לך שזה קשור לבעיות דרייברים ? עושה רושם שהכרטיס פשוט לא היה מסוגל להריץ את המשחקים האלה בהגדרות הנ"ל.

ולמען האמת זה לא אמור לשנות. עצם העובדה שכרטיס לא מריץ משחק בהגדרות מסוימות, מסיבה כזו או אחרת, מצביעה על חסרון ומקנה לו

ציון אפס בבאנצ' הזה.

פורסם

נכון. ובדיוק בגלל זה (שהוא קיבל אפס) אין טעם להתחשב בריכוז הממוצע הסופי הזה..

אם הוא מסוגל להריץ חלק (ואפילו לעקוף בצורה משמעותית את ה 4870) את SUPREME COMMANDER עם כל הפילטרים ברזולוצייה הנ"ל אז תהיה בטוח שזה לא קשור לכרטיס עצמו אלא לדרייבר או למשחק..

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964-11.html

אין שום סיבה טכנית לכך שהוא לא יצליח להפעיל משחק פרט לבעיה תוכנתית..

פורסם

ברור שצריך :kopfpatsch: למה שבאנצ' כזה יהיה יוצא מן הכלל ? הכרטיס לא מסוגל להריץ את המשחק בהגדרות האלה.

את מי זה מעניין למה הוא לא מסוגל להריץ ? הוא לא מסוגל. נקודה. בתור המשתמש זה לא אמור לעניין אותי אם זו בעיית חומרה או תוכנה.

אני חושב שאיבדת לגמרי את הרעיון של Performance Recap. זה שנתת משחק אחד שבו ה 9800GX2 מוביל לא מראה כלום

כי בשאר במשחקים ובממוצע (!) ה-4870 מוביל.

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964-8.html

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964-13.html

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-hd-4870,1964-14.html

פורסם

מעניין את מי שמחפש תוצאות אמיתיות ולא ריכוז בדיקות כללי..

ושוב, זה שהוא לא הצליח להפעיל משחק לא מרמז על יכולת כרטיס אלא על יכולת דרייבר/משחק. אם אתה לא מצליח להבין את זה אז אין לי יותר מה להוסיף..

מעניין שדווקא שני הסיכומים האחרים, לרזולוציות הנמוכות יותר, לא ממש מעניינים אותכם. שם ה GX2 עובר את ה 4870, אבל זה זניח הרי, לא?

התלבשם על הרזולוצייה שבה היו ל GX2 שני תקלות בשני משחקים ועשיתם מה 4870 מלך על כלום בעצם..

הכי קל לבחור את התמונה שנוח ורוצים לראות ולתמוך בה בעניים עצומות. הרבה יותר קשה להפעיל את הראש ולנסות להבין ולהסיק מסקנות לבד..

פורסם

Performance Recap זו התמונה הכללית! אם כבר אז מה שאתה עושה זה לראות את התמונה בצורה סובייקטיבית בכך שאתה מבטל משחקים

בהם ה 9800GX2 מציג ביצועים גרועים או כושל להריץ משחק בהגדרות גבוהות. המסקנה שלך שמדובר בבעיית דרייבר משוללת כל בסיס, הרי בשני

המקרים הוא הצליח להריץ את המשחקים המדוברים ללא פילטרים ובכל שאר הגדרות. זה לא בעיית דרייבר ולא נעליים - הכרטיס פשוט לא היה חזק

מספיק. הטענה שלי היא שברזולוציה 2560X1600 עם פילטרים ה-4870 יותר חזק מה-9800GX2 והביקורת של Toms מגבה את הטענה.

פורסם

טוב אני רואה שאין עם מי לדבר. כל אחד ימשיך בדעתו ונסיים בזאת ברשותך את הויכוח ביננו..

פורסם

בכיף, אבל אני עדיין צודק. :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים