עבור לתוכן

שינוי מהירות מאוורר.

Featured Replies

פורסם

יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA...

מה לעשות? איך לשנות?

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה- שאין לי חיישן טמפ' ואין בקר מאוורר. אין איזה TWEAK או משהו?

פורסם

א. שנה את הכותרת כך שתתאים לחוקי הפורום.

ב. ניסית את RivaTuner?

בכל אופן, אם המאוור לא מאפשר שינוי מהירות, אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלנסות לשפר את הסירקולציה בתוך המארז.

פורסם
  • מחבר

אתה צוחק? תקעתי שני מאווררי 80MM מול הכרטיס שיקררו, ויש לי 5 מאווררים מטורפים של TT במארז. הסירקוליזציה מטורפת.

פורסם

אתה צוחק? תקעתי שני מאווררי 80MM מול הכרטיס שיקררו, ויש לי 5 מאווררים מטורפים של TT במארז. הסירקוליזציה מטורפת.

השאלה היא באיזה צורה הם מסודרים?

פורסם
  • מחבר

2 המאווררי 8 הם תקועים מול הכרטיס. (בתחתית כלפי מעלה)

ה5 האחרים במארז, 3 מקדימה מכניסים אוויר 1 מאחורה מוציא ו1 בדלת מוציא.

פורסם

תן תמונה.

פורסם

לא פלא.... את זה זה מוציא אוויר מול המעבד תהפוך למכניס אוויר, אתה לא רוצה שיהיה לך 2 מאווררים מנוגדים אחד לשני, עדיף שאם תהפוך את החיצונים אתה תיצור מסדרון אוויר ממש טוב למעבד

פורסם
  • מחבר

מה אכפת לי מעבד? וכנראה לא הבנתם נכון, ויש לי גם קירור פריזר 7 פרו, ככה שהקירור לצד ולא כלפי מעלה ככה שאין ניגוד. הקירור בדיוק הולך לפי הסירקוליזציה של האוויר במארז, המעבד שלי זה E2140 1.6@3.2, הטמפ שלו במנוחה 34, במאמץ 38.

האוויר אצלי במארז אחלה, עזבו את זה...אני רוצה לשנות את המהירות מאורר של הכרטיס מסך...אם לא אני מקסימום יקנה קירור..

פורסם

מה אכפת לי מעבד? וכנראה לא הבנתם נכון, ויש לי גם קירור פריזר 7 פרו, ככה שהקירור לצד ולא כלפי מעלה ככה שאין ניגוד. הקירור בדיוק הולך לפי הסירקוליזציה של האוויר במארז, המעבד שלי זה E2140 1.6@3.2, הטמפ שלו במנוחה 34, במאמץ 38.

האוויר אצלי במארז אחלה, עזבו את זה...אני רוצה לשנות את המהירות מאורר של הכרטיס מסך...אם לא אני מקסימום יקנה קירור..

רשמתי: EVGA PRESICION

מצאתי את התוכנה הזאת הקלה והנוחה ביותר

פורסם
  • מחבר

אבל המאוורר שמה חסום ולא רואים את הטמפ'.

פורסם

אבל המאוורר שמה חסום ולא רואים את הטמפ'.

רציני?....

ניסית את RIVATUNER ?

פורסם
  • מחבר

כן ניסיתי כל תוכנה, אי אפשר לעשות איזה TWEAK?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים