פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים יש לי innovision 9600gso 768MB, אין לו חיישן טמפ',אבל אני מרגיש שהוא חם אם שמים יד, וגם ניסיתי ATI TOOLS ואין שם צג של מאוורר, אותו הדבר גם בזה של הNVIDIA...מה לעשות? איך לשנות?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר אבל הבעיה- שאין לי חיישן טמפ' ואין בקר מאוורר. אין איזה TWEAK או משהו?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים א. שנה את הכותרת כך שתתאים לחוקי הפורום.ב. ניסית את RivaTuner? בכל אופן, אם המאוור לא מאפשר שינוי מהירות, אין יותר מידי מה לעשות חוץ מלנסות לשפר את הסירקולציה בתוך המארז.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר אתה צוחק? תקעתי שני מאווררי 80MM מול הכרטיס שיקררו, ויש לי 5 מאווררים מטורפים של TT במארז. הסירקוליזציה מטורפת.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים אתה צוחק? תקעתי שני מאווררי 80MM מול הכרטיס שיקררו, ויש לי 5 מאווררים מטורפים של TT במארז. הסירקוליזציה מטורפת.השאלה היא באיזה צורה הם מסודרים?
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר 2 המאווררי 8 הם תקועים מול הכרטיס. (בתחתית כלפי מעלה)ה5 האחרים במארז, 3 מקדימה מכניסים אוויר 1 מאחורה מוציא ו1 בדלת מוציא.
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים לא פלא.... את זה זה מוציא אוויר מול המעבד תהפוך למכניס אוויר, אתה לא רוצה שיהיה לך 2 מאווררים מנוגדים אחד לשני, עדיף שאם תהפוך את החיצונים אתה תיצור מסדרון אוויר ממש טוב למעבד
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מחבר מה אכפת לי מעבד? וכנראה לא הבנתם נכון, ויש לי גם קירור פריזר 7 פרו, ככה שהקירור לצד ולא כלפי מעלה ככה שאין ניגוד. הקירור בדיוק הולך לפי הסירקוליזציה של האוויר במארז, המעבד שלי זה E2140 1.6@3.2, הטמפ שלו במנוחה 34, במאמץ 38.האוויר אצלי במארז אחלה, עזבו את זה...אני רוצה לשנות את המהירות מאורר של הכרטיס מסך...אם לא אני מקסימום יקנה קירור..
פורסם 2008 באוגוסט 1617 שנים מה אכפת לי מעבד? וכנראה לא הבנתם נכון, ויש לי גם קירור פריזר 7 פרו, ככה שהקירור לצד ולא כלפי מעלה ככה שאין ניגוד. הקירור בדיוק הולך לפי הסירקוליזציה של האוויר במארז, המעבד שלי זה E2140 1.6@3.2, הטמפ שלו במנוחה 34, במאמץ 38.האוויר אצלי במארז אחלה, עזבו את זה...אני רוצה לשנות את המהירות מאורר של הכרטיס מסך...אם לא אני מקסימום יקנה קירור..רשמתי: EVGA PRESICIONמצאתי את התוכנה הזאת הקלה והנוחה ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.