עבור לתוכן

חיבור שני מאווררי 120מ"מ ל-Accelero S1... שאלה לגבי חשמל למאווררים

Featured Replies

פורסם

יש חיבור למאוורר שהיה בקירור המקורי של הכרטיס (8800GT PALIT 512MB)..

השאלה האם אני יכול לחבר שני מאווררים למקור החשמל שעל הכרטיס (בשביל להמנע מחוטים מיותרים במארז.)

ועוד שאלה קטנה על אותו עיקרון- אם וזה אפשרי ששניהם יקבלו חשמל כמו שצריך וזה לא יפריע לחשמל של הכרטיס:

אם שני המאווררים יש להם חוט שליטה כמו בחיבור 3פינים ללוח.. האם אפשר לחבר את שניהם וכשאני אשלוט בתוכנה אז המהירות של שניהם תשתנה בו זמנית?

בבקשה בלי תגובות של 'בשביל מה שטויות תחבר לחשמל רגיל' או 'בשביל מה שני מאווררים אחד מספיק'..

תודה מראש

עריכה: דוגמא למה שאני רוצה לעשות-

http://www.overclock.net/nvidia-cooling/262169-8800gt-accelero-s1-fan-mod-lots.html

רק שהוא עשה מאוורר אחד, אני רוצה שניים.

פורסם

אתה יכול להעלות בבטחה גם עד 2, כי ביותר מ1.1 הוא לא באמת יעבוד. 1.1 זה המקסימום שמוגדר לו חומרתית, אתה יכול לבחור כל מתח גבוה מזה וזה ישאר בפועל 1.1.

אם אתה רוצה מעבר לזה אז זה כבר לא מוד דרך הביוס אלא VOLT MOD שמצריך שינוי פיזי על הכרטיס.

פורסם
  • מחבר

באמת.. איזה באסה.

ה VOLT MOD של ה8800GT מסובך? אתה יכול להביא מדריך או משהו כזה עם תמונות שאני אראה אם כדאי... :]

עריכה: אם אני עושה את ההלחמה והכל טוב ויפה.. בפועל על כמה V הוא יעבוד?

כי עכשיו זה משתנה לפי המאמץ -ככה אני רואה בביוס. מ0.95 ל1.0 ל1.05 ל1.1. אז אם אני עושה וולט מוד, זה ישנה רק את האחרון, או שזה יהיה קבוע על מתח מסוים?

ועוד שאלה קטנה- אם אני עושה את הוולט מוד, אם אני משאיר בביוס 1.15 כמו ששיניתי, אז זה יעבוד מעבר לזה?

או במילים אחרות- האם דרוש משני הצדדים? כלומר גם לשנות בביוס וגם לעשות וולט מוד?

פורסם
  • מחבר

טוב אין לי מולטימטר אז אני לא יכול לעשות... תודה בכל זאת :-\

פורסם

ואולי עדיף שכך, ההבדלים בביצועים קטנים מהסיכון הכרוך שיכול לעלות בסוף יותר.

VOLT MOD מומלץ למקצוענים ומבינים בלבד שממש מכורים לשיפורים והמהרה.

פורסם
  • מחבר

אני לא מקצוען, אבל גם לא חובבן

מה שבטוח- אני מכור לשיפורים ולהמהרה

ולמה ההבדל בביצועים אינו מי יודע מה.. ראיתי שאנשים הגיעו לקלוקים מטורפים!

פורסם

תגדיר מטורף.

פורסם

אתה מודע לעובדה שVolt Mod לכרטיס מסיר ממנו את האחריות?

פורסם

אני גם נתקל עכשיו בבעיה שאני רוצה מאוד לעשות VMOD כי אני יודע שעם הקירור שלי אני יכול להגיע לשעונים מטורפים.....

ולי לא אכפת מהאחריות אולי כי יש לי כרטיס מעפן

פורסם
  • מחבר

טוב אולי אני ארד מהרעיון ואתחיל בפרויקט חדש... אוברקלוקינג לQ6600... 2XOCZ800 ו- P35-DS3L...

פורסם

אני חושב ללוח אם הזה יש יכולות OC נחמדות, לא?

(גם לי יש, OC בקרוב)

פורסם
  • מחבר

מאחר ושירדתי מהנושא, יש לי שאלה אחרת.. אז אני מקפיץ את הנושא- נא לקרוא את ההודעה הראשונה בת'רד. ;)

פורסם
  • מחבר

עברו 24שעות. BUMP

פורסם

לא הבנתי אתה רוצה משהו אפילו יותר קר ממה שיש לך עכשיו?!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים